reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam wieczornie :) Ciesze sie ze u Olgi wsio ok :) Byle wszystko bylo juz dobrze. Ja dzis latalam po sklepach meblowych i zamawialam nowe panele bo remont w domku nam wypadl :) no i z przyplywu energi pomylam tez wszystkie okna i lustra :D a teraz sobie leze i odpoczywam :D

reklama
Olga- dobre wiesci:-)

ja nie moge nic jesc,mdli mnie masakrycznie, nie wiem co mam robic co jesc ,bo nic nie jem w sumie juz 4ty dzien,nie moge przelknac, wszytko mnie odrzuca, jestem mega oslabiona.;-)
cokolwiek zjem to i tak zwracam:crazy:

Olgadom -uffff:tak: Fajnie, że mogłaś do nas zajrzeć i napisać kilka słów, bo bardzo się niepokoiłyśmy. Wracaj zdrowa do domku!

Ja dzisiaj byłam na uczelni, jestem padnięta chociaż wiele się dzisiaj nie napracowałam oprócz zrobienia obiadu, siedzenia n zajęciach i małych biedronkowych zakupów. Nic nie posprzątałam, nie mam siły, pewnie będę się krzątać w niedzielę

Naszła mnie znienacka smakowa zachcianka i właśnie idę szykować parówki z piekarnika z serem żółtym, mniammm. Do tego ketchupik i będę szczęśliwa.

Nadal pobolewa mnie brzuch- bóle jajnikowe, ale to prawdopodobnie rozciągające się więzadła rosnącej macicy. Spodnie stają się za małe, u mnie także czas na ciuchowe zakupy.
ładne te ciążowe jeansy na Allegro, dziękuję za link! :)
Dobrej nocy Dziewczyny :-)

ciach/... krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok,...../ ciach
Olga super, ze wszystko dobrze:) teraz oszczędzaj się i do końca będzie dobrze !!!
mam pytanie czy po porodzie nie miałaś podawanej immunoglobuliny? pytam, bo ja tez mam zagrożenie konfliktem, ale zaraz po porodzie dostałam zastrzyk. czy coś wiesz czy mimo tego może dojść do wytworzenia przeciwciał?

reklama
Do góry