reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

co do zakupków to właśnie wróciliśmy z moim M ..... mówie wam jaka przecena w CARRY i maja też ubrania takie które pasują na nas - ciężarne .... kupiłam wełniane 2 tuniki takie szersze ;-) jedna to tak jak sukienka :-) i sliczna czerwona torebkę za 31 zl przeceniona z 139..... normalnie szok
teraz po obiadku chwilowa drzemka a z tą kluchą to u mnie tez jest ( mi pomagają cukierki lodowe albo miętowe ):-)
No to widze, ze nietylko ja dzis zaszalalam ciuszkowo.. hihi :-) Tez widzialam super torebke - ale moja kosztowala 100 pln, wiec narazie na pewno sie wstrzymam :-)
Co do "kluski" to mi pomagaja cukierki hallsy :-) wypalaja "rure" tak, ze styknie na godzine lub wiecej.. :-D

reklama
Hej dziewczyny;-)
Ja tylko na chwile, i zaraz zmykam. Mam dzis chandre:wściekła/y:naryczałam sie dzis jak głupia.Cóż hormony...trza przeczekać ten stan;-)
Olgadom co tam u ciebie kochana?

Witam dziewczynki, ja tez dzis wybralam sie na zakupy, ale jakos nic mi nie spasowalo, oprcz tego w samochodzie przezylam koszmar, malo co a bym zwymiotowala na przednia szybe..ja nie wiem czemu ale u mnie mdlosci sa nikle, ale jak juz mnie zaatakuja to masakra i to zawsze w samochodzie!:szok:

Zycze wszystkim milego spokojnego wieczoru, ja ide przygotowywac kolacje :tak:

Witam,
ja dziś sama w domku małż w pracy - i jem jak słoń z nudów, co chwila coś robię do jedzenia czuję że jutro to odpokutuję. Śniadanie serdelki, obiad spagetti , kolacja bułki z twarogiem i świeżym szczypiorkiem - masakra. Cały tydzień tyle nie zjadłam co dziś.

Witam,
ja dziś sama w domku małż w pracy - i jem jak słoń z nudów, co chwila coś robię do jedzenia czuję że jutro to odpokutuję. Śniadanie serdelki, obiad spagetti , kolacja bułki z twarogiem i świeżym szczypiorkiem - masakra. Cały tydzień tyle nie zjadłam co dziś.

Gaja raz na jakis czas mozna zaszalec :tak: narobilas mi smaka tym twarozkiem ze swiezym szczypiorkiem :-)

a mnie sie z nosa leje:-:)-:)-(

Dorotka herbatka goraca z cytryna, albo mleko z czoskiem na noc zeby zwalczyc paskudztwo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasiona byleby te szaleństwo w nocy na wątrobie mi nie stało, bo ja wtedy w nocy strasznie się męczę całe bebechy mnie bolą :/
No ale jutro już grzeczna będę :)

hej dziewczyny!!
czy kuja was jajniki??
cos mnie tak pokowaja .nie ciagle ale czasami mam taki bol w podbrzuszu jak nie z prawej to z lewej...czyzby macica sie rozciagala??
Wlasnie wypilam pol lurea mleczka i ide lukac w tv.poleze troche bo dzisaj troszku sie narobilam sprzatjac chalupke .
Dobrej nocki !!!

dziewczynki, ja tylko na chwilę. jestem w szpitalu, dostałam się na chwilke na komputer u teściowej na oddziale. U mnie już ok. napisze więcej jak mnie wypuszczą, może jutro lub w poniedzialek. krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok, wczoraj wieczorem mialam usg. jestem dobrej mysli. tęsknie za moim maleństwem w domu. buziaki kochane, trzymajcie kciuki zebym jutro wyszła.
nie ma czasu czytac co pisałyscie bo jestem na służbowym komputerze wiec tylko na chwilkę, ale spojrzałąm że troszkę się o mnie martwiłyście - dziękuję. do napisania już z domku. buziaki dla wrzesnióweczek

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczynki, ja tylko na chwilę. jestem w szpitalu, dostałam się na chwilke na komputer u teściowej na oddziale. U mnie już ok. napisze więcej jak mnie wypuszczą, może jutro lub w poniedzialek. krwawienia juz nie mam. miałam przeciwciała we krwi czyli konflikt serologiczny się pojawił i dzis dostałam immunoglobuline i duphaston dostaje 2 razy na dobe, z dzidziusiem wszystko ok, wczoraj wieczorem mialam usg. jestem dobrej mysli. tęsknie za moim maleństwem w domu. buziaki kochane, trzymajcie kciuki zebym jutro wyszła.
nie ma czasu czytac co pisałyscie bo jestem na służbowym komputerze wiec tylko na chwilkę, ale spojrzałąm że troszkę się o mnie martwiłyście - dziękuję. do napisania już z domku. buziaki dla wrzesnióweczek

Olgadom dobrze ze z dzidziusiem wszytsko ok! Jak sie ciesze! 3mam kciuki zebys szybko wyszla i wszytsko bylo ok.Pozdrowienia :tak:

Do góry