reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
witam
podczytuje was ale jakos weny na pisanie nie ma w sumie nie wiem o czym pisac:)
chorym życzę zdrowia :) rocznym zdrówka słonka i dużo uśmiechu.
ikalla tłuszcz gęsi w mięsnym kupisz i musisz go przetopić tak jak na smalec:) wlewasz do kupka i do lodówki w razie potrzeby używasz :) oczywiście bez skwarek:) ze smalecem z borsuka ciężej chociaż też da się znaleść :)

pozdrawiam

dorotko dostałam aerius na dzień i właśnie clemastinum na noc bo w nocy też się szudra po tych kostkach:-(
Zobaczymy oby pomogło, bo teraz i świąd i zęby na raz:no:

kerna wiem, że szczepionka może wywołać reakcje alergiczną bo ma w składzie przecież białko ale on cały czas się drapie i te skazy w ogóle mu nie znikają tylko raz są mocniejsze a raz mniej widoczne ale wciąż są:angry: szkoda mi Maaksia bo przez to też jest mega marudny biedaczek:zawstydzona/y:

Witam kochane mamusie:)WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW:)-ALEŻ TEN CZAS LECI....
Dziękuję każdej z was za wszystko....Wiecie znalazłam pracę dorywczą-handel owocami i warzywkami....cieszyłam się tylko 3 dni,bo zrezygnowałam,ponieważ w poniedziałek pracowałam od 7-15 a we wtorek od 7-19 i zapłacił m za te dwa dni 60zł-aż sie poryczałam....bo wszystkim płacił po 50-60zł dniówkę....biednemu zawsze wieje w twarz...:-(Wiem,ze nie mogę się poddawać,będę szukać dalej aż znajdę....najgorsze jest to ,że ja musze myśleć za m i za siebie. Czasami nie mam sił na nic....
A mama...dziś dostałam tel,że mama spadła z łóżka...od razu pojechałam-wezwałam pogotowie i przyjechali,dali zastrzyk mamie zbadali ciśnienie i coś tam jeszcze robili.....ale powiedzieli,ze nic mamie nie grozi,bo widać,że wszystko jest ok....Dziś dzień na wariackich papierach-jak wróciłam do domu dopiero się uspokoiłam...mama gaśnie widać to już:(

hej :)
wiecie co, mamy z Majką mały problem podczas spacerów ;/ ostatnio przywieźliśmy jej stara spacerówke na pompowanych kołach bo na jesień i zime będzie lepsza niz espiro magic, no i od paru dni na spacerach jest koszmar, Majka ni umie w nim siedziec ;/ cały czas zsuwa sie do pozycji 'połamanej leżącej' a ja ciągle ją poprawiam i tak cały spacer ;/ to siedzisko jest chyba takie śliskie, ale nie będzie przeciez tak jeździć ;/
nie wiecie co moge jej podłożyć żeby tak nie jeździła po tym siedzisku? ehhh ;///

i jeszcze rama jest strasznie porysowana ;/ od trzymania w samochodzie, sa jakies pisaki którymi moge to zamalować ? ;/ ehhh

hejka
pamietacie mnie jeszcze

dawano ale to dawno mnie nie bylo
ale postaram sie nadrobic troszke i od czasu do czasu pozagladac do Was

gratulacje i sto lat dla maluszkow roczniakwo

i mega wielkie gratki dla ponownie zaciazonych Agata i Marietta

Trixi wiem ze urodzila w sierpniu 2 corke

Hausfrau ja juz ze wzgledu nawet na moj zawod 2 miesiac myje oli elmexem zabki

a co do kaszlu u maluszkw to polecam jak Kerna syrop prawoslazowy i czesto pediatra pisze nam eurespal przy kaszlu

co u nas,przez wakacje mialam mega zawrot glowy,duzo ale to bardzo duzo racy,dziewczynki w domu,wyjazdy jednym slowem masakra
teraz mi sie troszke unormowalo
julke dalam do prywatnego przedszkola bo w tamtym non stop chorowala,ma mala grupe,duzo zajec,jest bardzo zadowolona ,zresztą ja tez jak widze jej usmiechnietą buzie jak idzie do pzredszkola i wraca
oli siedzi z tesciowa jak ja do pracy ide
a ja jak ja zajec duzo poza tym ale jakos ogarniam jak kazda mama pracująca

buziaki i milego dnia

Fajnie, że znowu jesteś, mi osobiście brakowało Ciebie na BB, bo wcześniej zawsze byłaś, ile razy włączyłam komputer to zawsze jakiś post od Ciebie tam był.

Oj ja obecnie jestem na rocznym urlopie, ale ledwo nadążam, nawet czasem nie mam czasu odpalić kompa.
Rano wstaję ok. 7.00, potem sniadanko, ścielenie łóżek, karmienie dzieci, z Kamilem to szybko ale z Anią masakra-zarówno wstawanie jak i jedzenie to koszmar, potem ubieram Kamila, Anię na końcu sama się ubieram pakuję wózek i pedem do przedszkola, zawsze się przychodzimy po czasie, tylko dziś się udało. Potem jak wrócę do domku to mało czasu zostaje a jak po drodzę wstąpię do miasta na zakupy to już w ogóle nie ma czasu, bo biegiem na górę z wózkiem, rozebrac małego nakarmić i znowu do wózka i do przedszkola.
Dwa razy w tygodniu po przedszkolu gonitwa bo prowadzę Anię na zajęcia baletu. Mam dosyć, jestem tak zmęczona, do tego w kółko to samo i z nikim człowiek się nie spotyka, nawet nie mam czasu na to, żeby jakoś pomysleć o sobie. Jak pracowałam to był czas na makijaż itd no i można było zająć się czymś innym niż tylko domem. Ale mimo tego że się wkurzam, to jestem szczęśliwa, że ma właśnie takie zmartwienia i dwójkę urwisów, bo Kamil rośnie na urwisa:)
W niedzielę mieliśmy roczek, jedyna okazja by spotkać się z całą rodziną.

Następna to komunia Ani, chyba,że wreszcie pojawią się jakieś dzieci w rodzinie albo jakiś ślub, to wtedy znowu się wszyscy spotkamy.
To tyle o Mnie, powklejam jeszcze jakieś zdjecia, bo mam chwilę.
Pozdrawiam:)
100 lat dla wszystkich roczniaków!!!!

reklama
Gaja nie tylko białko w szczepionkach uczula
Anitas łoo matko jaki masz napięty grafik! Kurcze, dajesz rade ale neistety na wszystko czasu nei znajdziesz.

Do góry