reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

co do pulmexu to nie polecam
pediatra odradzila mi smarowanie plecow i klatki piersiowej ta mascia gdyz ta masc rozszerza naczynia krwionosne,przez co powoduje wzrost kaszlu
poza tym w swoim skladzie zawiera eukaliptus wiec moze powodowac kaszel na tle uczuleniowym-to dla dzieci rodzicow alergikow

pediatra kazala mi smarowac tylko stopy zeby rozgrzac

dobra zmykam szykowac obiad i spadam na 14 do pracy
milego dnia

reklama
My od niedawna myjemy ząbki samą wodą bądź ociupinką pasty najpierw ja młodemu szoruję te dwie perełki co ledwo wystają a potem ja myję swoje zęby a Kacper swoje a co do witaminy D3 to już dobrych kilka miesiący nie dajemy bo młodemu szybko ciemiączko zarosło i kazali nam odstawić
Kinia zdrowia dla córy
Maria Adasiowi też dużo zdrówka!
No i Wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniaków :-)
U nas Kacpi od wczoraj ma katar męczy się bidulek i nie daję sciągnąć tych glutów:/ rozrabia strasznie jest go wszędzie pełno ostatnio wszedł mi na taką wyższą półeczkę i w ostatniej chwili zdążyłam go złapać w wózku już też nie bardzo chcę jeździć i tylko z piłką biega ma ją zawsze przy sobie dziewczyny chyba za szybko się pochwaliłam tym mieszkaniem bo cały czas się pojawiają nowe przeszkody już nie mam siły poszłam do opieki społecznje po pomoc a oni narobili mi więcej problemów niż to było warte:wściekła/y: dziś jestem umówiona na jeszcze jedną rozmowę w sprawie nowego lokum tak więc trzymajcie kciuki może jeszcze wszystko się ułoży ;-)
Wczoraj byłam u mojej pani gin i rozmawiałyśmy na temat drugiego dzidziusia ( tak mi się trafiło że moja ginka urodziła córeczkę 2 tyg po Kacperku ) i jak odstawie plastry w styczniu to już marzec kwiecień możemy się starać tylko tak się zatstanawiam czy nie powinnam zrobić jakiś badań chcę się dobrze przygotować do tej ciąży żeby już nie było takich niespodzianek jak przy Kacpim

Witam mamusie;) dawno nie zagladalam..jestem juz po slubie;) slub i wesele bylo cudowne..tak jak sobie wymarzylam;)
Dawidek niestety zachorowal na krtan i do tego oskrzela..mamy antybiotyk;( dzis jest juz lepiej ale martwie sie zeby to za dlugo nie trwalo..
Ja wczoraj zalozylam aparat na dolne zabki i mam problem z jedzeniem..kurde ile to trzeba sie wycierpiec zeby ladnie wygladac..szok..

poczytalam Was troszke..zycze zdrowka naszym chorowitkom;***

co od mycia zabkow mamy paste i raz dziennie myje malemu zabki..ma dopiero 4 ale juz duze;)

Malgoś zdróweczka dla Dawidka, a ślub na pewno był cudowny :)
witam sie, u nas bez nowości :)
co do past do zębów to nam polecono dentinox baby bez fluoru.

Witam!!
Tez zycze zdrowka naszym choraskom...moj zakatarzony i troche pokaszluje jak i starsza corka
DZISAJ KONCZY NASZ SKARBEK 1 ROK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak to szybko zlecialo doslownei wierzyc sie niechce ten czas tak pedzi za SZYBKO!!!!
Wlasnie solenizant drzemie,a baloniki na niego czekaja jak sie zbudzi mala niespodzianka czeka!!(urodzinki planoujemy w niedziele)
Oki ide obiad konczyc bo jak sie zbudzi to nic nie da zdrobic
Milego dnia dziewczyny!!!

witam,
przyszła mamo wszystkiego naj dla skarbeczka :)
my z kolei byliśmy u alergolog, mamy specyfików na 400 zł zapisane, mój tata już powiedział, że nam dołoży do nich:sorry2: Generalnie nie jest niby najgorzej ale świąd mu straszny dokucza, zmieniła nam Zyrtec na Aerius bo po zyrtecu i tak sie drapał jak szalony ale czekam z wrowadzeniem tych specyfików 2 tyg bo niby taka przerwa po szczepieniu musi być

reklama
hejka

sto lat dla roczniaka

Gaja nam pomogla u starszej klemastyna taki syrop p-alergiczny ktory b.szybko zmniejszyl swiad skory,a oli tez juz ja dawalam przy okazji zapalenia oskrzeli

odebralam starsza z przedszkola,ma stan podgoraczkowy i boli ja brzuch,mam nadzieje ze to nie angina,jade z nia na 17 do pediatry
masakra

milego dnia

Do góry