ikalla moja pani farmaceutka swoim dzieciom też go podawała a ja go Wiktorowi dawałam jak miał 2 mies. Syrop Prawoślaz Hasco, 125 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie taki miałam kazała dawać 1 łyżeczkę
reklama
Ksiulka
dziekuje jeszcze ta cena..extra od razu kupie syrop i zapodam jak zaraz zacznie kaszlec, szlag mnie trafia jak sie wydaje ponad zl na syrop na recepte ktory g. dziala
my po kontroli lekarskiej i oczywiscie nie uslyszelismy z jakiego powodu ta wysypka byla, moze po 3 dniowce a moze nie...
dziekuje jeszcze ta cena..extra od razu kupie syrop i zapodam jak zaraz zacznie kaszlec, szlag mnie trafia jak sie wydaje ponad zl na syrop na recepte ktory g. dziala
my po kontroli lekarskiej i oczywiscie nie uslyszelismy z jakiego powodu ta wysypka byla, moze po 3 dniowce a moze nie...
Ostatnia edycja:
Ksiulka
my po kontroli lekarskiej i oczywiscie nie uslyszelismy z jakiego powodu ta wysypka byla, moze po 3 niowce a moze nie...
mialam na mysli ponad 20 zl niestety..
Ostatnia edycja:
Ksiulka
i jeszcze jedna kwestia sorki ze tak chaotycznie ale probuje wszystko do kupy zebrac.
jakie prebiotyki stosujecie bo my dicoflor30 i ostatnio lacidofil?? ale czytam ze tez inne stosujecie a jaka jest wlasciwie roznica?
Kinia1
Wrześniowa mama '10
My mieliśmy dicoflor 30, a teraz Lacidoenter, ale ten drugi drogi jest i śmierdzi i smakuje jak drożdże, a dicoflor jest bezsmakowy, więc jak dla naszej Duśki lepszy.
kerna
http://www.lauraziobro.pl
my stosujemy syrop ALTE prawoslazowy, taki brązowy. Jest najskuteczniejszy.
22marietta
Fanka BB :)
witam ja tylko na chwilke chcialam sie pochwalic swoim szczesciem wczoraj mialam usg iii nosze pod serduszkiem dziewczynke cieszymy sie bardzo mocno niczego nie ma za duzo i niczego jej nie brak... jedyny problem ja jej nie urodze (boje sie) ..nie dam rady
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Marietta serdeczne gratulacje!!! Już półmetek za Wami! Szok! bardzo się cieszę, a co do porodu to każdy jest inny!!!!!! Jeden za sobą i boisz się?
reklama
Joasia M
Fanka BB :)
marietta gratulacje super, że dziewczynka ja narazie na drugie dziecko się nie zdecyduje nie wiem czy wogóle się zdecyduje w obecnych realiach finansowych i rodzinnych...
Od rana mam zły humor...na świeżo z samego rańca kłótnia...
Od rana mam zły humor...na świeżo z samego rańca kłótnia...