kerna
http://www.lauraziobro.pl
Ikalia LAurze dawałam również. Łyżeczkę 3xdziennie przy chorobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Jesteśmy po bilansie rocznym.
Max ma 74 cm, waga: 9 kg (chociaż ja myślę, że ma trochę więcej bo dostał ataku paniki przy pielęgniarce i nie chciał zostać na wadze)
Mamy podawać witaminę D do drugiego roku życia? Stara lekarka mówiła, że do roczku... A Wy jak podajecie?
Mleko dla bejbiśków mamy dawać maksymalnie raz dziennie chociaż Max i tak już go nie chce.
Mamy przestawić się na normalne mleko takie jak my pijemy - od jakiegoś czasu daję Maxowi kakao na śniadanie.
Szczepienie też było na odrę, różyczkę i coś tam jeszcze.... muzę dokładnie przeczytać - wstyd ale sama już nie wiem co zawierała ta szczepionka. Max darł się od chwili wejścia do gabinetu i nie umiał się uspokoić