reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

I ja sie witam sobotnio. Juz po sniadanku i chyba za porzadki sobotnie czas sie wziasc:-) Szczegolnych planow na wknd nie mamy wiec spokojnie i powolutku. Chillout w domku chyba raczej:-) Milego wkndu zycze mamusiom :-)
Olgadom daj nam znac co i jak, strasznie sie martwimy! Trzymam kciuki

Karolinkare Msdracula
podrzuccie prosze linki do tych spodni z allegro i dajcie znac jak przyjda czy warto, dzieki:-)

reklama
Hejka dziewczyny!
Co z Olgadom? Macie z nią poza forum jakiś kontakt? Mam nadzieje, że nie odzywa się bo lezy i wszystko wróciło do normy.

Witam się sobotnio.
Nie czuje się najlepiej więc zmykam do łóżeczka.Nadal mdłości i brzuch mnie pobolewa.
Nic mi się nie chce najchętniej bym przespała dziś cały dzień...:szok:
Dobrze, że wczoraj dom ogarnęłam i w sumie mam dziś luz.

Hej dziewczyny, ja po nieprzespanej nocy zasnełam dopiero kolo 6:/ Jestem taka wykonczona ze polozylabym sie spac:crazy:
Olgadom mam nadzieje ze z maleństwem wszystko dobrze i sobie teraz odpoczywasz.
Zaraz ide ogarnąć mieszkanko i do znajomych na urodzinki wieczorkiem:happy:

Dziewczyny napiszcie jak te spodnie ciążowe, jeszcze mieszcze sie w normalne jeansy ale zaczełam myśleć nad nowa garderoba:tak:

Ostatnia edycja:
witamy weekendowo...:-)
u nas jak narazie odpukać mdłości znikneły!!!! ale kto wie na jak długo....
co do kataru no właśnie jakaś epidemia bo mi też leci z noska i ledwo oddycham kurcze ...... szkoda ze herbatki nie mogę sobie z cytrynką wypić bo na pewno by mi pomogło ale ryzyko spotkania z kibelkiem bo kwaśne.....:-(
spodenki jeszcze nie przyszły co mnie bardzo wkurza bo już normalne jeansy mnie cisną i nie mam w czym chodzić ale szczęście że dzisiaj w miare ciepło to się w wełniana sukienkę wbiłam ..... mam nadzieje że w pon dotrą bo jak nie to....:wściekła/y:
a tutaj link dla was kochane :-) Ciążowe spodnie jeansowe pod brzuszek roz. 28/M (908687585) - Aukcje internetowe Allegro
pozdrawiam i miłego weekendu bez kibelkowania :-)

reklama
Do góry