reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

paulka, roznie czasami 3 razy w nocy czasmi 5/6, ale budzi sie doslownie na pare lykow i odlatuje spowrotem;-)
niech sobie je skoro potrzebuje, marze by przespac noc ale nie jest tak tragicznie bo spi w sumie bardzo ladnie tylko sie budzi na te kilka lyczkow:confused2:

reklama
Paulka, ja w ciągu dnia karmię z butelki i z cyca, a wieczorem już tylko z cyca i wygląda to tak: mała dostaje o 19.30, później około północy i około 4, no i o 7, jak już wstajemy, ale wtedy zazwyczaj niewiele zjada.

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :)
Hausfrau dziękuję za informacje o mleczkach, jestem ciekawak cze w Polsce takze wycfaja te partie mleka czy tak jak ze szczepionkami wycofaja po całkowitym zuzyciu danej partii na rynku.

Calineczka, moja Julka na piersi, zjada wieczorem po kapieli o 20, spi do 22 karmienie,potem ja karmie ja kolo 24 przez sen i budzi koło 5 czy 6 rano i cycoli juz spiac ze mna do okolo 8 rano .

gaja, moja tez toleruje tylko lovi jak juz w ogole raczy cos z butli zjesc :)

Parapetówka udana, prezeny z Hana Montana dziewczynkom sie podobały( perfumki z zawieszkami na szyje, portfele H.Montana, słodycze Hallo Kitty) ....teraz młodzież uwielbia wszystko co markowe i trendy .

Idziemy na spacerek, bo nadal słonecznie, dzisiaj 2x w spacerówce, wczorajszy debiut bardzo udany :tak:

Miłego dnia ! :)

Dziękuje Wam dziewczyny za odpowiedzi. Na Was zawsze można liczyć.
Muszę spróbować z temperaturą mleka...Bo smoczki już trójprzepływowy był i tak samo wyje, więc lepiej taki wolniejszy, bo nie łyka dużo powietrza. Wydaje mi się, że to z powodu brzucha może być. Ech jeszcze dziś po wczorańszym spacerze chyba go coś łapie...więc witamina c inhalacje...
Zastanawiałam się jeszcze nad zębami...

Witam,
Hausfrau dzięki za info o mlekach , dobrze wiedzieć bo w Pl to niby wszystko zdrowe i nic nie mówią o jakichś szkodliwych zawartościach...
Beniu to super że parapetówka się udała i dziewczynki zadowolone, a jak wypad do Sanktuarium??
Ropucha dziewczyny mają rację za klimatyzuje się i będzie ok:)

Calineczko gratki ząbka u nas tez się pierwszy pojawił wczoraj i życzę każdej mamie żeby maleństwo tak ząbkowało jak Wiktor zero gorączki, nadmiernej ilości kupek, marudzenia, nawet już ślinić się przestał tak bardzo itp.:)

ja niestety w pracy ale młody się wietrzy na podwórku dziś jakieś powalające ilości zjada
nabyliśmy pierwszego zębolka i muszę się pochwalić że to ja go znalazłam z czego niezmiernie się cieszę zważając na ilość spędzonego czasu z bobaskiem

pozdrawiam zdrówka życzę i miłego poniedziałku

Ja tylko na sekundę :)

Kasik - bardzo Ci dziękuję za pamięć :D

Właśnie mi się przypomniało, że jak jak urodziłam (z zaskoczenia ;P) to do Ciebie i Malgos doszło, że to już tuż tuż... ;-)

Kochane! Wasze dzieciaczki już mają jakieś ząbki, a u nas ani widu ani słychu :D Szczerbola mam w domu :)

hello dziewczynki

ale tu cisza...a na majowkach to dziewczyny dziennie produkuja po 10 stron albo i wiecej (wiem od sis)

Beniaminka masz racje, wszyscy tylko na metke teraz patrza, a to i tak wsio made in china:tak::-D. O ile sie nie myle to Julci wczoraj stukneło poł roczku, wszystkiego dobrego dla niej, buziaczki od ciotki z bb

Marta
Antek tez jeszcze szczerbol, ale chyba jeszcze czas mamy, co nie?;-). A co do porodu to pamietam, ze wzieło Cie w sobote wieczorem, a mnie dokładnie tydzien pozniej, akurat mam talent leciał, a tu chlup:szok::-D

ja tez juz mysle o spacerówce, bo mały swiata nie widzi w tej gondoli. Tylko sie zastanawiam jak to bedzie, bo mamy spacerowke przodem do kierunku jazdy i nie ma raczki przekładanej, wiec Antos nie bedzie mamy widział. Jak to jest u Was?

Jak dzisiaj było ciepełko, to jak ubieracie maluchy na spacer?

reklama
Do góry