Dziękuję za życzonka dla Julci, tak wczoraj skończyła pół roczku i min z tej okazji byliśmy w Sanktuarium w Leśniewie na błogosławieństwie dla dzieci. Polecam to miejsce, nam polecili znajomi i warto było, jest gdzie pospacerować, miejsce przyjazane dzieciom, Julce podobał się kościóek pełen innych dzieci, oj było wesoło
Saraa i
Ksiulka, gratulacje pierwszego ząbalka !
))
Justyna, to trudna decyzja przyznaję, sama 5 lat temu stałam przed taką decyzją, chodziło o wyjazd do Danii , bo miałabym tam kontrakt na 2 lata z możliwością pozostania tam na zawsze z rodziną. Jednak moje losy potoczyly się inaczej i dzisiaj nie żałuję, że nie wyjechałam...bo nie miałam bym mojej Juleczki
KasikN , u nas spacerówka Tako jumper i jest mozliwosc zakladania w obe strony, jezdzimy przodem do nas, mała bardzo zadowolona, taka malenka sie wydaje w tej spacerówce
Magdzik, jesli moge doradzic, to myj malemu pupke i genitalia sama woda bez mydelka, i nie uzywaj jakis czas mokrych chusteczek tylko woda ( ewnetulanie z krochmalem) smarowac bephantenem, homeoplasmine a na noc odkrylam super krem, ktory zabezpiecza przed dziaaniem oczu itd firmu Mutela Vitamin Barier Creme, jest rewelacyjny( leczy stany zapalne, chroni).
Dzisiaj kolejny , trudny zdaje się ząbkowy dzien, bo ani apetytu ani humorku, a sen dzisiaj zaledwie 40 minut wszystkiego i wieczorem wielki problem z zaśnieciem , zresztą teraz też co chwilę się budzi. Ze tez te maluszki tak muszą się nacierpiec
Mój syn przechodził ząbkowanie lekko , ale tez tak wcześnie.Padam na nos, marzę o łóżku ale jeszcze musze ubranka posegregowac, bo dostałam dzisiaj 6 reklamówek od dobrej koleżanki z pracy, która będąc rok starsza ode mnie jest już od roku babcią i to po jej wnusi...synuś jej przed maturą wnusię zafundował, ale są przeszczęśliwi bo malutka cudowna.
Dobrej nocy !