Przepraszam, nie zdążę doczytać wszystkich postów...gratuluję zębów dzidziom u nas nadal szczerbaty uśmiech...
Mam pytanie...czy Waszym dzieciom zdarza się płakać przy jedzeniu z butli? Już nie wiem co robić...czasami zje bez grymaszenia a czasami płacze wygina się i nie wiem czy to brzuch go boli czy co? Rozważałam już przesunięcie, skazę białkową i nie wiem...chyba się w końcu wybiorę do lekarza bo to nie może tak wyglądać...nie wiem czy może go boli brzuch po nowych pokarmach, ale uczulenia nie ma żadnych chrostek i nie płacze między posiłkami tylko jak zaczyna pić z butli...
Joasia, moja też płakała, jak był za wolny przepływ, ale zdarzało jej się także bez powodu - bo np. wolała tego dnia cyca. Innego dnia płakała za to przy cycu, bo wolała butelkę. ;-)
Karolinka dzisiaj dostała parę nowych ciuszków z okazji urodzinek - czapeczkę, śpiochy i bodziaka. No i dodatkowo druga babcia, która jest u nas od kilku dni, zrobiła jej na szydełku kilka opasek, w związku z czym urządziłyśmy sesję zdjęciową. ;-)
Ostatnia edycja: