Ania_86
Fanka BB :)
justyna,paczkę z biedrony już dostaliśmy (również z opóźnieniem) z tego samego powodu:-)oczywiście pampki za małe:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzien dobry
Ritko, głosowałam znowu wczoraj, no, no już się tych głosow sporo zebrało, a Tosia ma talent! Takie dorosłe już w wyrazie te rysunki, ja sama bym tak ładnie nie rysowała. Zdolniacha!
Detę Gersona poznałam już kilka lat temu, jak chorował mój tato ( nowotwór) oczywiście nie dał się przekonać do niej, ale zwróciłam na nią uwagę i przyznam, że ja sama na tekiej diecie mogłabym być, uwielbiam soki...tyle że nie mam takiej sokowirówki na prasę, a to chyba jest istotne.
Milego dnia!!! :-)
czesc Dziewczyny
Jestem mama wrzesniowego Bobasa, bedac w ciazy kilka razy udzielalam sie na forum, pozniej zaprzestalam, ale w miare regularnie Was podczytuje, wykorzystuje Wasze cenne rady Przejde do rzeczy: nie wiecie co sie dzieje z madziunka90210 ?? Miala mi zrobic czapeczke dla mojego synka, w poniedzialek zrobilam przelew na jej konto i od tego czasu cisza, nie odpisuje na moje maile... Nie chcialabym wyciagac zbyt pochopnych wnioskow, ale... wiadomo co nasuwa sie na mysl... Mam nadzieje ze sie myle...
Pozdrawiam Was i Wasze szkraby :*
Ritka - tak wygladaja te chusty..ja sam karmilam krotko, wiec nie uzywalam, ale wydaja sie byc wygodne i poreczne
Bebe Au Lait Nursing Cover - Black : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop