reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam!
Dzisiaj mam wolne i mam wreszcie czas, żeby do Was zajrzeć.
U mnie nic za bardzo się nie dzieje. Mdłości już nie mam ale czesto mam napady głodu.
Właśnie jem drugie śniadanie bo pierwsze jeszcze bardziej wzmogło mój apetyt :-D
U mnie nareszcie plusowa temperatura i nie mogę się doczekać wiosny!!

reklama
witam z rana :)
śniadanko zjedzone, teraz kawka i kilka herbatniczków.
Ja pierwsze usg mam 24.02 już to prenatarne, więc jeszcze nie widziałam swojego Maleństwa (albo Maleństw, co może się zdarzyć, bo mam braci bliźniaków).
Już się nie mogę doczekać :-)

Kerna i jak mdlosci przeczodzą czy nie bardzo

Kasias co do rozstepow to wedlug mnie indywidualnie,ja cala tamtą ciaze i mialam ,codziennie sie smarowalam i tak ze 3 tyg przed porodem mi sie zrobily i takie malusie wokol pepka mi zostaly
a co do ochoty na seks to w pierwszym trymestrze i w tej i w tamtej ciazy sredni,tylko malzowi przykrosci nie chce robic,ale w tamtej ciazy w drugim sie zwiekszyl
wiesz, że nawet da się wytrzymać:tak:jest o niebo lepiej! Od tej niedzielnej pizzy jakoś tak polepszyło mi sie;-) a z tym sexem..oh u mnie i w tamtej i w tej ciąży ...mógłby nie istnieć:no::sorry:

Witam mamuśki
Ja od rana brak apetytu zajrzałam do lodówki, nic nie było warte uwagi a zapachy uhhhh odrzucały z kilometra.Otworzyłam zamrażalnik wyjęłam jedną z zapiekanek i odgrzałam.Jem ją na raty, ale coś mi też nie wchodzi, a przed wejściem do gina nie chcę zaliczyć kibelek.
Porażka.

witajcie. dziś chyba wiele z nas ma usg. ja o 14, już odliczam godziny, jeszcze wczesniej z synciem na szczepienie, nie cierpie tego, az mi się płakać chce jak go boli :-(

wiesz, że nawet da się wytrzymać:tak:jest o niebo lepiej! Od tej niedzielnej pizzy jakoś tak polepszyło mi sie;-) a z tym sexem..oh u mnie i w tamtej i w tej ciąży ...mógłby nie istnieć:no::sorry:
U mnie też o sexik wojna z męzusiem... no ale dziś ma się postarać o nastrój i może mi się zachce hi hi :-)

Ja na dziś nie mam przewidziane usg tylko idę do kontroli i po skierowanko na pierwsze podstawowe badanka.

Hej dziewczynki
Ja dzis tez cala w nerwach - bo wieczorem wizyta u gina z przeziernoscia.. ktoras pisala o roztroju zaladka przed wizyta - mnie tez chyba dopadl :-( Mimo to mam apetyt: dwie bulki z serem, pol drozdzowki, banan i kubek rumianku z cukrem :-)
A propos wczorajszych truskawek: wieczorem zjechalam miasto na poszukiwania tych Homogenizowanych i dupa.. nigdzie nie znalazlam.. musialam sie zadowolic soczystym winogronem. Ale to nie koniec.. nie odpuszcze, pare sklepow jeszcze zostalo hehe...
Dzis rano ledwo wbilam sie w ostatnie w miare luzne dzinsy.. Czas chyba na jakis wiekszy shopping, bo w getrach vel. leginsach troche marznie mi kuper w te chlodne dni :-)
Pozdrowionka :-)

AGUNIAA :
witam z rana :)
śniadanko zjedzone, teraz kawka i kilka herbatniczków.
Ja pierwsze usg mam 24.02 już to prenatarne, więc jeszcze nie widziałam swojego Maleństwa (albo Maleństw, co może się zdarzyć, bo mam braci bliźniaków).
Już się nie mogę doczekać :-)

Jesli to blizniaki to bedziemy we dwie na wrzesniowkach :)Powodzenia :-)

Witam Was dziewczynki, ja zaczelam nowy dzien pare minut temu, co do zmeczenia i co pisala Kasias88 ja jestem wykoczona, zmeczenie chroniczne ktore nie mija, nawet na zewnatrz nie chce mi sie wyjsc chociac tu temepreatura jest zachecajaca plus 10 stopni..jak to jest z wami dziewczynki? Uprawiacie jakas gimnastyke? Ja wczesniej biegalam ale teraz sie boje zeby nie zaszkodzic maluchom, wiec jak moj ukochany idzie biegac raz w tygodniu to ja dreptam spacerkiem za nim, ale jakas gimnastyka? Rowerek stacjonarny? :-)

reklama
AGUNIAA :

Jesli to blizniaki to bedziemy we dwie na wrzesniowkach :)Powodzenia :-)

Witam Was dziewczynki, ja zaczelam nowy dzien pare minut temu, co do zmeczenia i co pisala Kasias88 ja jestem wykoczona, zmeczenie chroniczne ktore nie mija, nawet na zewnatrz nie chce mi sie wyjsc chociac tu temepreatura jest zachecajaca plus 10 stopni..jak to jest z wami dziewczynki? Uprawiacie jakas gimnastyke? Ja wczesniej biegalam ale teraz sie boje zeby nie zaszkodzic maluchom, wiec jak moj ukochany idzie biegac raz w tygodniu to ja dreptam spacerkiem za nim, ale jakas gimnastyka? Rowerek stacjonarny? :-)
U mnie zmeczenie jest takie, ze kazdy najmniejszy wysilek typu starcie wody w podlogi konczy sie prawie koniecznoscia lezenia :-)
Zastanawiam sie nad ta gimnatyska - mysle, ze jakas delikatna mozna uwskutecznic, noi spacerki oczywiscie.. ale rower stacjonarny? moim zdaniem odpada... roznie to sie moze skonczyc..

Do góry