reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Justyna kciuki zacisniete:tak:
Ritka glos oddany wczoraj. Mozna tez dzisiaj?;-)
Dziewczyny mojej Laurze jedzenie niezbyt smakuje:-( Woli zdecydowanie cyca. Dzisiaj sprobuje nastepne warzywko, o ile uda mi sie wyjsc przy tej paskudnej pogodzie z domu.

Hello
u nas pogoda rewelacja sloneczko i prawie 8st:-D
synek juz w przedszkolu Lena zaraz pujdzie na mala dzemke
justynko- powodzenia
ritka glos oddany:tak:
a ja zaraz zjem sniadanko i wypije mala czarną lure :-)
milego dnia paa....

Ostatnia edycja:
dzien dobry

Justyna - bedzie dobrze..

Malpko - powodzenia!

Mb_1- Filip tez nie chce za bardzo...ale meczylam go pare dni z rzedu marchewka, po lyzeczce i juz pieknie otwiera dziobek...u nas nie byl problemem smak, tylko jedzenie lyzeczka...

Alcia u nas chyba jednak to smak, bo sama lyzeczke bierze do buzi bardzo ladnie. Zreszta na lyzeczce podawalam jej tez syropek i wypijala. Troche sie boje, ze jak bede ja meczyla, to zamknie pyszczek i przez dlugi czas nie bedzie chciala znow go otworzyc:-p
Malpko trzymam kciuki za prace. Ja juz pracuje, ale z domu i tylko godzine dziennie. Powiem Wam, ze czasami ta godzina to jest baaaardzo duzo:-D Szczegolnie po kolejnej nieprzespanej nocy

Dziewczyny!

Mam wielką prośbę!
Jeśli nie sprawi wam to kłopotu - oddajcie głos na rysunek mojej Tosi. To tak tylko dla jej frajdy, nic z tego mieć nie będziemy. Pierwszy raz zamieściła swoje dzieło na necie, a teraz ca 5 min, zagląda i sprawdza ile już ma głosów i jaka ocena. Zabawne:happy2: Ale to jest tylko dziecko i dla niej ta liczba głosów jest bardzo ważna, więc jeżeli możecie- kliknijcie - będę bardzo wdzięczna!:tak:
chiny - antosia 8 lat - Galeria waszych rysunków - Serwis Dzieci - zabawa, gry, edukacja - WP.PL

głos oddany

dziewczyny trzymajcie dziś kciuki za mnie bo ide na przegląd podwozia i kontrolną cytologię... mam nadzieję że będzie wsio ok... ale najbardziej się boję tego że mały zostaje sam na sam z mamą beż cycusia i to na kilka godzin...

mam nadzieje, że twoje podwozie będzie OK i zero rdzy:-D

idę do roboty!!!!!! trzymajcie kciuki!!!!!boziu jak się boje strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3mam mocno. Będzie dobrze.

Hej kobietki.
Bartuś dał nam dziś pospać . Jak poszedł spać o 20 to obudził się tylko raz o 1 w nocy.
My na tydzień jedziemy na wieś do mojej mamy. Pooddychać świeżym powietrzem.
Dobrze, że mam rodzinę na wsi bo w przedszkolu była akcja "Marzanna" Pani chciała dzieciom pokazać polską tradycje ale słomy nie mogła zdobyć. Nawet ja miałam z tym trudności bo teraz to wszędzie kostki wszyscy robią. Ale udało się. Akcja "Marzanna" zaliczana będzie do udanych. Babcia wiozła dziś słomę 2 godz autobusem aby wnuczek miał frajdę z topienia.
Nie mogę uwierzyć, że już wiosna. Dopiero co była jesień a ja urodziłam Bartka. Ale czas szybko mija. Już pół roku minęło.
Do usłyszenia za tydzień.

Witam!

Bardzo dziękuję za głosy. Tosia wniebowzięta! :-)Pewnie dziś też można!

A u nas pada śnieg!:szok:

dziewczyny trzymajcie dziś kciuki za mnie bo ide na przegląd podwozia i kontrolną cytologię... mam nadzieję że będzie wsio ok... ale najbardziej się boję tego że mały zostaje sam na sam z mamą beż cycusia i to na kilka godzin...

Kciuki zaciśnięte!

idę do roboty!!!!!! trzymajcie kciuki!!!!!boziu jak się boje strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymam kciuki! Straszny moment w życiu matki! Mnie już też oblewa zimny pot na myśl o powrocie. Będę się modliła, aby wszystko było ok! Powodzenia!

Justyna kciuki zacisniete:tak:
Ritka glos oddany wczoraj. Mozna tez dzisiaj?;-)
Dziewczyny mojej Laurze jedzenie niezbyt smakuje:-( Woli zdecydowanie cyca. Dzisiaj sprobuje nastepne warzywko, o ile uda mi sie wyjsc przy tej paskudnej pogodzie z domu.

Bo cysio jest najpyszniejszy! U nas jest podobnie!

Małpko, powodzenia!!!:-)
Maja, jeśli chodzi o mleko 2, to ja miałam powiedziane, żeby wprowadzać stopniowo, czyli najpierw mieszać z 1, a dopiero potem przejsc na 2. Gluten czyli u nas manna z bobovity, dodaję do wieczornej butelki.
Słoiczki z obiadkami na początku dzieliłam na 3 porcje, później na 2, teraz różnie albo duży słoiczek 190 na pół albo cały mały słoiczek.
Niedługo zacznę wprowadzać owoce - też stopniowo, a za miesiąc kaszki.
Narazie mała jest jeszcze częściowo na cycu, więc nie spieszę się tak bardzo z wprowadzaniem nowych dań.

reklama
Ritko córka ma talent :)
wstretnamalpa powodzenia w powrocie do pracy...nie wiem jak bym to zniosła...nie wiem jak to zniosę jak Olek będzie miał rok to zamierzam czegoś szukać i zastanawiam się czy teściową wtedy do małego zagarnąć czy lepiej byłoby nianię, fakt to kosztuje, ale jak coś nie tak to będę mogła nini zwrócić uwagę a teściowa się obrazi i co...

Ja pisze i piszę tą pracę mgr ale słabo mi idzie...Wczoraj wieczorem to tak mnie głowa bolała, że położyłam się spać o 21. Mały buszował w nocy. Już przestaje słyszeć jak w nocy jęczy taka jestem padnięta...

Do góry