wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
idę do roboty!!!!!! trzymajcie kciuki!!!!!boziu jak się boje strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny!
Mam wielką prośbę!
Jeśli nie sprawi wam to kłopotu - oddajcie głos na rysunek mojej Tosi. To tak tylko dla jej frajdy, nic z tego mieć nie będziemy. Pierwszy raz zamieściła swoje dzieło na necie, a teraz ca 5 min, zagląda i sprawdza ile już ma głosów i jaka ocena. Zabawne Ale to jest tylko dziecko i dla niej ta liczba głosów jest bardzo ważna, więc jeżeli możecie- kliknijcie - będę bardzo wdzięczna!
chiny - antosia 8 lat - Galeria waszych rysunków - Serwis Dzieci - zabawa, gry, edukacja - WP.PL
dziewczyny trzymajcie dziś kciuki za mnie bo ide na przegląd podwozia i kontrolną cytologię... mam nadzieję że będzie wsio ok... ale najbardziej się boję tego że mały zostaje sam na sam z mamą beż cycusia i to na kilka godzin...
idę do roboty!!!!!! trzymajcie kciuki!!!!!boziu jak się boje strasznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny trzymajcie dziś kciuki za mnie bo ide na przegląd podwozia i kontrolną cytologię... mam nadzieję że będzie wsio ok... ale najbardziej się boję tego że mały zostaje sam na sam z mamą beż cycusia i to na kilka godzin...
Justyna kciuki zacisniete
Ritka glos oddany wczoraj. Mozna tez dzisiaj?;-)
Dziewczyny mojej Laurze jedzenie niezbyt smakuje:-( Woli zdecydowanie cyca. Dzisiaj sprobuje nastepne warzywko, o ile uda mi sie wyjsc przy tej paskudnej pogodzie z domu.