reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzięki za info o blenderze:tak: Też muszę kupić bo mój stary blender już wywalił kopyta działa tylko ta czesc z nożami do mielenia mięsa.

Obie z Julka dostałysmy dzisiaj po 2 bukiety kwiatów od P. i od mojego taty, aaaa i jeszcze na spacerku , w sklepie od miłego pana, który rozdawał kobietkom tulipany, Julka całą drogę go miętoliła przez rękawiczki ledwo tulipanek z życie uszedł :-D:sorry2::happy:
Teraz zjadam prezencik czyli Rafaello, mniammm :)
Julcia dzisiaj biedna, brak apetytu i marudzenie, oj bolą te zeby, ciekawe ktory nastpeny, i rzeczywiscie uslyszalam od mamy , ze pupcia moze sie odparzac podcza zabkowania, u nas to pierwszy raz, chociaz glowy nie damy, ze to odparzenie, bo to takie zlane krosteczki na pipulce, i sa juz bledsze po dzisiejszych zabiegach , waszych poradach, jednak nie zeszlo, jutro pediatra.

Gaja, to sie nie dziwie, zacznij sie rozgladac za inna praca, bo to czysty wyzysk. Zmiany czasem sa bolesne, ale potem...oj warto :) Ja takich radykalnych zmian dokonalam dopiero w wieku 36 lat, doslownie zycie do gory nogami, takze praca, rozstanie z mężem i potem jak w dominie sie juz toczy.Istota zycia sa zmiany:happy:Popieram ! :) Chyba Słodka pisała, ze warto po stokroć warto.
Julka dzisiaj nauczyla sie mowic "baba" Oczywiscie babcia wniebowzięta, bo stalo sie to podczas jej odwiedzin dzisiaj z dziadkiem, powtarzala to slowo jak zaczarowana, mam nadzieje ze nie zapomni do jutra ;)

Dobrej nocy!
P.S Wiosna coraz bliżej :):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kochane!!
Spóżnione życzenia najlepszego !!!! Ja się ogarnąć nie mogę!! Jutro już do pracy!!:szok: jestem przerazona ,spać nie mogę!! A dziś do lekarza z młodymi, ciekawe co powie na tą wysypkę u Darii?? Ja wczoraj byłam u ginka i na szczęście wszystko oki, śluzuwka macicy odbudowana, płynu brak, jest tylko jakiś mały torbielik ale niby niegrożny:happy2:następna wizyta za pół roku!
jeden plus że troszkę schudłam i w coś tam się zmieszczę do tej roboty chociaż i tak nie wiem co mam na siebie wcisnąć! wczoraj widziałam nawet fajną sukienkę niedrogą ale na mnie nie leżała dobrze:-(a jak coś leży dobrze to mnie na to nie stać!!!
ojjj Blanka mi marudzi!!! uciekam!! miłego dnia!

Witam!

Trochę nie pisałam, ale czytałam na bieżąco! Znów jestem strasznie zaganiana. I Franuś włączył program pt. marudzenie. Może też tam gdzieś ząbki się przebijają?

JUPI przytyłam :-D Jeszcze 2 kg i będzie ok. Niedowaga po karmieniu zniknie.

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Też bym tak chciała wiwatować z powodu nowych kg! Niestety mam odwrotnie - muszę zrzucić, a nie mogę, bo jak karmię, to strasznie mi się chce jeść.:-(

Mój to musi się wykazać podwójnie. Mam imieniny i dzień kobiet.

Wszystkiego najlepszego! Spóźnione, ale szczere życzenia!

Hej kochane!!
Spóżnione życzenia najlepszego !!!! Ja się ogarnąć nie mogę!! Jutro już do pracy!!:szok: jestem przerazona ,spać nie mogę!! A dziś do lekarza z młodymi, ciekawe co powie na tą wysypkę u Darii?? Ja wczoraj byłam u ginka i na szczęście wszystko oki, śluzuwka macicy odbudowana, płynu brak, jest tylko jakiś mały torbielik ale niby niegrożny:happy2:następna wizyta za pół roku!
jeden plus że troszkę schudłam i w coś tam się zmieszczę do tej roboty chociaż i tak nie wiem co mam na siebie wcisnąć! wczoraj widziałam nawet fajną sukienkę niedrogą ale na mnie nie leżała dobrze:-(a jak coś leży dobrze to mnie na to nie stać!!!
ojjj Blanka mi marudzi!!! uciekam!! miłego dnia!

Gratuluję udanej wizyty! Na pocieszenie, to też w nic, oprócz jednych spodni się nie wciskam!:baffled:

Beniaminko - gratki kolejnego ząbka dla Julki. A na odparzenia spróbuj maść homeopatyczną - homeoplasmine
Boiron Homeoplasmine, maść antyseptyczna, 18 g - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie

Beniu brawo dla JULCI - zdolna z niej dziewczynka :)))

Wstretna ojjj domyslam sie jak Ci dziś ciężko... mi został miesiąc i tez wracam :(((( życie,,, ale zobaczysz ze nie taki diabeł straszny i gratki zrzuconych kilogramów :)))))

Dawno nie pisałam ale chyba mnie jeszcze pamiętacie ;)

witam!

Malpko - ja w poniedzailek tez do pracy...coraz nas wiecej!buuuuuuuuuuuuuuu..................ale dobrze, ze pomyslne wiesci u lekrza:)

Dziewczyny!

Mam wielką prośbę!
Jeśli nie sprawi wam to kłopotu - oddajcie głos na rysunek mojej Tosi. To tak tylko dla jej frajdy, nic z tego mieć nie będziemy. Pierwszy raz zamieściła swoje dzieło na necie, a teraz ca 5 min, zagląda i sprawdza ile już ma głosów i jaka ocena. Zabawne:happy2: Ale to jest tylko dziecko i dla niej ta liczba głosów jest bardzo ważna, więc jeżeli możecie- kliknijcie - będę bardzo wdzięczna!:tak:
http://dzieci.wp.pl/phid,29062,title,chiny,rysunek.html

Ostatnia edycja:
Dziewczyny!

Mam wielką prośbę!
Jeśli nie sprawi wam to kłopotu - oddajcie głos na rysunek mojej Tosi. To tak tylko dla jej frajdy, nic z tego mieć nie będziemy. Pierwszy raz zamieściła swoje dzieło na necie, a teraz ca 5 min, zagląda i sprawdza ile już ma głosów i jaka ocena. Zabawne:happy2: Ale to jest tylko dziecko i dla niej ta liczba głosów jest bardzo ważna, więc jeżeli możecie- kliknijcie - będę bardzo wdzięczna!:tak:
chiny - antosia 8 lat - Galeria waszych rysunków - Serwis Dzieci - zabawa, gry, edukacja - WP.PL

Głos oddany! :)

Hej

Ja wczoraj dostałam od małza perfumy (oczywiscie kupione przez moja sis) i czekoladki od szwagrow. Wieczorkiem wszyscy sie do nas zjechali, dzieciaki poprzebierane, bo to w koncu ostatki. Smiechu było, ze hej. A teraz leza te czekolady i kusza:tak::-p

Ritka
głos oddany - rysunek super:tak:. A swoja droga Antek tez ostatnio marudek sie zrobił, wieczorami padam dosłownie, czasami to sił brak na wziecie prysznica:szok:

Beniaminka a moze od goscia co zapowiada w ddtvn pogode dostałyscie po kwiatuszku, bo wczoraj latał z tulipanami po jakims miescie;-):-D. U nas na czasie beee, buuu, a wczoraj wymskneło mu sie ma ma. Ale jak by baba było, to babcia byłaby wniebowzieta.

malpko powodzenia jutro. I masz racje, zawsze co drozsze to lepiej sie podoba i lepiej lezy:dry:

asiek,a gdzie Ty sie podziewasz kobitko

k8sad u nas tez cos dzionek zaczyna sie zmieniac. Jak wczesniej zasypiał przed południem na 2 godzinki, to teraz niecała godzinka i juz oczy jak 5 zloty. Pobawi sie troche i maruda sie robi bo niewyspany.:confused:

Chyba tez skusze sie na ten blender z Biedronki. Tylko, ze zanim ja wybiore sie na zakupy, to pewnie juz inna oferta bedzie:baffled:

My dzisiaj w domku sie kisimy bo wieje jak cholera:wściekła/y:

reklama
Do góry