reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Mam ten sam blender kupiony jakiś czas temu w biedronce właśnie, jak dla mnie to jest ok a za tą cenę to rewelacja, zwłaszcza do zupek, mie ma co prawda zawrotnej mocy i lodu nie pokruszy ale my nim robimy Antosi wszelakie żarełko, ma dodatkowo taki pojemniczek z nożykiem do siekania ziół (ja w nim też rozdrabniam jabłuszko jak mam małą ilość) i końcówkę do ubijania piany.

Beniu niestety nic nie poradzę na tą prace jedyne wyjście szukac nowej :) Ja napiszę Ci tak, że pod moją nieobecność zakupili 4 maszyny, zatrudnili kolejnego pracowanika, a mój szef i tak miesięcznie ma na czysto niemałe pieniądze (wiem gdzie w kompie ma swoje rozliczenia a mamy sieciowo w biurze podłączone komputery to mam wgląd). Także uwierz spokojnie go stać. Zresztą pozostali pracownicy zarabiają 100% więcej ode mnie i są to pracownicy fizyczni. Ja czasami to odbieram ich jako chłopów co to kobiety mają za nic i że powinny sie cieszyć, że w ogóle ktos je zatrudnić chce, zresztą dali mi to do zrozumienia mówiąc że powinnam się cieszyć, że w biurze siedzę (taaaa, moja koleżanka na kasie w drogerii ma więcej niż ja). Dlatego muszę się wziąć w garść i szukac czegoś innego wreszcie, jak to pisałyście 30-stka czas na zmiany:-)

Witam babeczki.
Blender mam taki sam i sprawdza sie.
Gaja masz racje,szukaj nowej pracy bo w tej pewnie nic sie nie zmieni na lepsze dla ciebie.
Agata ja też bym nie dawała antybiotyku,moja mała też kasłała ale zwróciłam uwage że kaszle tylko jak jest starsza córka a ona była chora i stwierdziliśmy że ona ja po prostu naśladuje,teraz obie "zdrowe".
Dzisiaj masakra jakaś,Nina jak usneła na spacerze to 3 godz15minut spała a jak juz sie obudziła to maruda niesamowita,jedno spanko dzisiaj było.
W piątek byłam na firmowej impezce na dzień kobiet,oj pojadło sie,popiło,potańczyło a w sobote trzeba było odcierpieć.Mała z tatusiem rewelacyjnie.

Hej DZIEWCZYNY!!!!

Wszystkiego najpiekniejszego w dniu naszego swieta :-)
Moj maluch spi , ja sobie troszke odpoczywam , czytam co u Was .
Super ,ze o blenderze napisalyscie - to ja chyab tez sie skusze skoro do zupek sie nadaje - bo mam taki prymitywny ,ze go umyc to masakra . Bo juz sie zastanawialam nad aventem parowar blender ale on kosztuje ponad 300 na allegro.
Zycze Wam milego wieczoru i nocki spokojnej:-)

Ja też mam ten blender. Jest super i też polecam. Ja nie wiem ile kosztował bo od teściowej dostałam. Spisał się na 5 przy Maćku i teraz spisuje się tak samo.

Zmęczona jestem. Jutro na ostatnią rehabilitacje idziemy. Mam nadzieje, że już nie będzie więcej. Wiem, że jest duża poprawa ale Bartkowi z jednej strony nie chce przejść. Już rehabilitantka pracuje tylko nad tą stroną. Niestety strasznie protestuje. Wszystko się okaże po wizycie u neurologa.
Młody zmienia sobie pory spania. Cierpię na tym ja bo też muszę się przestawić. Cały dzień nam zdezorganizowany. :(
Pa kobitki. Mam nadzieję, że dzień wam fajnie minął a panowie obsypali was prezentami.

reklama
Do góry