Witam wszystkich
Oj jak mi ciezko tu na ogolnym cos napisac. czasu brakuje...
Musze sie pochwalic ze Majeczka wczoraj po raz pierwszy wziela palce od stopki do buzki i sobie paznokietki obgryzala
. Ja niestety tego nie widzialam bo bylam wtedy w pracy
. a pozniej juz nie chciala sie pochwalic i mamusi pokazac... No ale babcia widziala
Ja od dzis chodze na fizykoterapie z moja koscia ogonowa. Ale jakos sceptycznie jestem do tego nastawiona. no ale zobaczymy, moze pomoze... a wczoraj dostalam pierwsza po porodzie @ i brzuch mnie ostro boli
a mialam nadzieje ze po porodzie bedzie inaczej...
beniaminko gratulacje pierwszego zabka!!!
Kasik moj maz ma tak samo. Jak sie w nocy zbudzi to najchetniej czekolade by zjadl a ja go za to ciagle ganiam i gonie go zeby zaraz potem zeby umyl
ksiulka dobrze ze jakos ten pierwszy dzien w pracy Ci minal
gaja to Ty dobra zona jestes
co drugi dzien
U mnie kiedys tak bylo ze M chcial kilka razy dziennie a teraz to taki kapec z niego ze raz na dwa tygodnie albo i rzadziej mu sie zechce. A nawet jak juz mu sie zechce to w 5 minut by sie uwinal gdybym nie marudzila
Ech... No i trzymam kciuki za awans meza
toshi taka kupka moze swiadczyc o alergii, obserwuj mala i za pare dnie znow podaj dynie z ziemniakami i sprawdz czy znow sie powtorzy. Jesli tak to znaczy ze jednak czegos z tych dwoch nie toleruje.
malgos ja karmelowa inke pilam przez caly okres karmienia piersia, pychotka
gosiunia zdrowka dla Iguni!!!
paulka ja tez dopiero odkad wrocilam do pracy to chodze normalnie ubrana bo wczesniej to tak wygladalam ze az sie dziwialam ze jeszcze moj M mial na mie ochote
malpko u nas z mleczkiem bez zmian tYlko rano ladnie pije i po poludniu raz, a tak to nie chce i trzeba wymyslac jak by tu jej wcisnac. Czasami jak nie chce to probujemy podac lyzeczka kaszke na mleku,, czasem zalapie a czasem pluje na 5 metrow :/ moja mama ktora pilnuje mala powiedziala ze ma juz szczerze dosyc karmienia jej i jak tylko ja albo M wraca z pracy to nam kaze karmic. W ostatnim tygodniu Maja przybrala 10 g!!! (pediatra nam kazal wazyc co tydzien). Boje sie zeby kiedys nie byla jakas anorektyczka:/ p.s. jak pisalam wyzej moj M tez niechetny na cokolwiek:/ a jak juz zechce to mam wrazenie ze tylko po to zeby sobie ulzyc :/
k8sad a jaka masz wade wzroku?? ja tez sie balam ze po porodzie pojdzie mi wzrok w dol.