Beniu gratulację dla Juli!! ale z niej spryciala!!
Małgoś super że impreza się udała!!
Jojo ale fajnie na rowerze pojezdzić ja już się nie mogę doczekać na rodzinną rowerową wycieczkę :-) a właśnie takie brzdące od kiedy mogą w fotelikach na rowerku śmigać ??
Hausfrau ja @ dostałam nie całe 2 msc o porodzie akurat pojechaliśmy na ślub do juraty a tu przed samym wyjściem bach poleciało
Gugalove zdrówka dla maleńkiej!! ja też już testy zaliczyłam teraz mam większą paranoję co by było gdybym wpadła niż przed ciążą
Ritka to cudownie że Franuś ładnie przybiera na samej piersi!!
Tosia ja jak na razie karmię w leżaczku ale też się rozglądam za jakimś krzesełkiem bo takie karmienie jest strasznie uciążliwe
Agnieszka ja też się przymierzam do kupienia chusty ;-) no i oby jak naj więcej takich dobrych nocek!
Marja Brawo dla dzielnego Karolka!
Skrzat to cudownie oby więcej takich nowin!
Ksiulka witaj w klubie u nas też ostatnio z usypianiem jest masakra!!! teraz też leży w łóżeczku i gada a ja mam nadzieję że zaraz uśnie ale jak to mówią nadzieja matką głupich
Karolinka Hej ale długo Cię nie było!
Gaja oj ty się masz z tym Maksem jak najwięcej zdrówka dla Twojego małego rozrabiaki
Joasia mój też zawsze a co to tam dziecko jeszcze takie grzeczne jak nasze to po czym ja mam być zmęczona a w niedziele jak pojechałam na uczelnie (został z nim ze 3h) to mały tak dał czadu że tatuś wymiękł już nie wiedział co ma z nim zrobić ale ja się cieszę niech wie przez co ja przechodzę:-)
Moje dziecię ostatnio przechodzi same siebie w dzień nie chce spać, marudzi wieczorem mam problemy z usypianiem go ech.. nie wiem czego on już czasami chce
a tak z dobrych wiadomości to dziś się dowiedziałam że wygrałam krówkę milkę ale żeby ją odebrać potrzebuję paragonów sprzed 2 lutego które wyrzuciłam
A na jutro umówiłam się z koleżanką z którą się nie widziałam dobre 10 lat!! trochę się boję tego spotkania ale z drugiej strony już nie mogę się doczekać!!
mały krzykacz mnie wzywa buziaki dla was ;-)