reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Dzień dobry :)
U nas w nocy bez zmian, czyli całkiem dobrze, trochę późno chodzi spać, no ale miała aż 3 drzemki w dzień to spać się jej wieczorem nie chciało. Teraz jeszcze urzęduje w naszym łóżku , rankiem lubi tam sobie pogadać :)
Widzę, że i u Was nocka dzisiaj fajna :) Ja rano obudzona byłam mocno przekonana, ze to dzisiaj poniedziałek, zaczęłam staremu opowiadać, co tam dzisiaj robimy itd a On na mnie patrzy jak na UFO, no i zaskoczyłam, ze jeszcze jeden dzień laby :D Natomiast musze przygotowac dobry obiad na dzisiaj bo mamy zaproszonych gości.
Idę, bo już marudek się odezwal, koniec gadania ;)

Miłej niedzieli! :)

reklama
U nas noc znowu nie do końca dobrze...spał od 21.30 do 2.30, a później co pół godziny pobudka...masakra...znowu się nie wyspałam...boli go ten brzuchol...wierci się...nie wiem co z tym zrobić...brak pomysłu.

My chrzciny mieliśmy 5 grudnia w poście.

hej hej:) ja dzis wyspana bo synek spal z tata:) od rana sie nim zajmuje a ja sie lenie:)

bylam na tej imprezie co wczesniej pisalam..E mnie zawiozl i czekal u kolegi az sie wybawie i po 3 godzinach mnie odebral :) bylo super i tego mi bylo trzeba;) synek byl z babcia i mowila ze grzecznie spal:)

Przejszalam na szybko Wasze posty i z tego co pamietam
Gaja sliczny tort..jestem pod wrazeniem:)
Jojo gratulacje dla corci..zloty medal to juz piekna sprawa:)
magdzik gratki zdanych egzaminow:)
Beniaminka moj tez swego czasu chodzil pozno spac bo ok polnocy ale teraz zasypia ok 22 a ok 1/2 sie budzi na butle.

Cześć dziewczyny,

moja gwiazda przespała całą noc. Zasnęła po 21, a przed 6 musiałam ją wziąć do siebie, bo już miałam dwa kamienie. Mała w ogóle się nie budziła. Na śpiąco wyciągnęła z jednego cyca, a z drugiego dopiero około 9 - też na śpiąco. Wstała dopiero po 10. :szok: Ona lubi sobie pospać do tej godziny, ale do tej pory zawsze miała kilka pobudek, a dzisiaj taka niespodzianka. :-) Nawet zapchany nos jej nie przeszkadzał. :-)

Witam niedzielnie

U nas nocka luzik, pobudka na cyca jak zwykle około 6, apotem spanko do 8. Ale ja dalej sobie kimalam do 9, a Antosiem zajal sie tatus. Potem sobie tance urzadzili, a małemu pasowała, ze hej:-D
Zaraz jedziemy na obiad do tesciowej, ale wcale mi sie nie chce:no:

aga26ka
masz racje kiedy to zlecialo:szok:, wszystkiego dobrego dla Wiktorka

jojo u nas pogoda butelkowa:-D, wiec znowu ze spacerku nici.

Beniaminka nie ma jak to mile sie zaskoczyc. Gorzej by bylo jak bys myslala, ze dzisiaj niedziela, a byłby poniedziałek;-)

Małgos no i fajnie, ze pojechałas na to spotkanie, przeciez mowiłsmy ze bedzie fajnie. I powiem Ci faceta to masz super, drugi to by sam chciał sie wyspac po całym tyg. pracy, a nie opiekowac sie malenstwem

Hejka;-)
Moj maluch w nocy byl genialny-spal od 21ej do 5.10 i pozniej do 8ej .Zjadl o 20ej i to jeszcze bez kleiku wiec skoro tak dlugo przespal to mysle,ze ten kleik mu jest jeszcze zbyteczny.
Jutro mamy szczepienie - nie lubie tego strasznie!!!!
W Kaulandzie jest promocja na pampersy Sleep&play - za 100 szt 3ej 39,99 , a 4ek jest tez sporo bo 86szt. chyba wiec te ktore uzywaja te pampki moga zakupic :-)-ja osobiscie je bardzo lubie na noc zakladac .
Milej niedzieli ;-)

witam

zaliczylismy swietny spacerek kilku kilometrowy nad morzem do sopotu, tam kawka i gofry. ioficjalnie otworzylam sezon chustowy. bylo swietnie, Gabisia sie rozgladala a kiedy wiaterek byl za duzy albo sloneczko swiecilo w buzke chowala sie w mame, uslyszalam kilka smiesznych komenarzy pt ' o w tej szmacie zywe dziecko trzyma' hehe, ale genialnie bylo, tak jak w domu srednio jej sie noszenie podobalo tak na dworze inny klimat

milego dnia

witam

zaliczylismy swietny spacerek kilku kilometrowy nad morzem do sopotu, tam kawka i gofry. ioficjalnie otworzylam sezon chustowy. bylo swietnie, Gabisia sie rozgladala a kiedy wiaterek byl za duzy albo sloneczko swiecilo w buzke chowala sie w mame, uslyszalam kilka smiesznych komenarzy pt ' o w tej szmacie zywe dziecko trzyma' hehe, ale genialnie bylo, tak jak w domu srednio jej sie noszenie podobalo tak na dworze inny klimat

milego dnia

No pewnie że jej się podobało bo w domu chodzić, gdzie wszystkie kąty zna to żadna frajda :-)

To i ja się powitam.
Niestety nocka u mnie do bani. Choróbsko mnie w końcu złapało i dostałam 39,7 stopni gorączki. W dodatku jeszcze Igunię brzucho bolał i budziła się co chwilkę. Ale dziś jest o wiele lepiej. Od rana temperatura nie przekroczyła 38 stopni. Więc damy radę.
Miłego wieczorku życzę!!!!

reklama
U nas cały tydzień jest do niczego! Starszy ma ospę wietrzną a ja chora- 3 dni miałam gorączkę. Gdy 4 dnia z termometru nie schodziło 39 i coś- zaczęłam brać antybiotyk. Dziś jest o wiele lepiej. Już normalnie funkcjonuje. Dobrze, że Bartek nie złapał na razie ani Ospy ani Grypy.

Do góry