reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hejka!
Ale jestem padnięta!
Dzisiaj oblecielismy aż dwa bazary dla dzieci i znów super zakupy za śmieszne ceny...
ale nogi to nie powiem gdzie mi wchodzą...
:sorry:

Kasik, w poście nie można urządzać hucznych zabaw, więc jeśli nie zamierzacie urządzać imprezy tanecznej, możecie spokojnie chrzcić.

Ja dzisiaj zostawiłam małą z tatusiem i poszłam na zakupy do centrum handlowego. Ale się obkupiłam - 4 swetry, 4 bluzki i buty. Do domu wróciłam zadowolona. :-)

Magdzik gratulacje tej 4 i 5. Kobito ale zes sie wystukała:-D, kiedy Ty czas znalazłas:szok:. Pociesze Cie, ze Antos tez jak sie nauczył przekrecac to zmiana pampersa to był wyczyn, ale jutro mija 2 tyg. jak opanował ta umiejetnosc i juz mu sie powoli nudzi, i z zakładaniem pampka jest troszke lepiej. I tez sobie lewa strone upodobał, najchetniek w ta strone robi przekrety. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. A łozeczko mamy tak ustawione, ze podchodzimy z jego prawej strony:eek:

Beniaminka, Whitneyxx dzieki za odp. odnosnie tego chrztu. tancow nie przewidujemy:no::-p wiec raczej tak zrobimy, ewentualnie w pierwsze swieto Wielkanocy. Whitneyxx fajnie, ze zakupki udane, wcale Ci sie nie dziwie, ze zadowolona jestes, tez bym była;-):tak:

Beniaminka my od urodzin małego zmienialismy mu strony w łozeczku, zeby nie podchodzic ciagle z jednej strony. A i tak smyk upodobał sobie lewa strone. Obraca sie na dwie, ale na brzuszek zeby sie przekrecic, to tak jak i Julci podpasowal lewy boczek. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. Tato moj mowi, ze jak go ubieram czy rozbieram to zaczynac od prawej raczki czy nozki, ale czy to cos da to watpie:sorry:.

hausfrau ja tez po zakupach jestem zawsze padnieta, jak bym nie wiem co robiła:confused2:

Dobrej nocki!

magdzik wielki gratki zdanych egzaminów:tak:
gaja super torcik, taki ...elegancki i wysublimowany, no tez mam 5latkę-elegantkę a za 2 tyg. ma urodzinki, moze u ciebie torcik zamówię;-)
jojo fajnie tak patrzec jak dzieciaki odnosza szkolne sukcesy, gratki medali:-)
beniaminko słyszałam kiedys, ze ulubiona pozycja dziecka np. do zasypiania moze zalezec od tego jak w brzuszku sie ulozyło, moj syncio zasypia tylko na lewym boczku, ja go pare razy potem przekladam:tak:
skrzat fajny pomysł z grilkiem, wtedy spotkanie rodzinne moze sie udac i jest bez zbytniego zadęcia;-)
u nas Wikus jutro konczy 5 miesiac zycia, a corcia za 2 tyg. 5 lat...hmmm kiedy to zlecialo to nie wiem:-D

witam,
kasik ja chrzciłam w poście :) przed świętami w grudniu :) Także to nie jakis przykaz aby chrzest robić po postnym czasie :)
A dzis nocka super tylko 2 karmienia ale o 2.30 ostatnio jadł i jeszcze nie jest głodny :0 Dałam mu butle to eypluwał :/

reklama
Witam niedzielnie
aga26ka dzięki :) Najlepszego dla twojego synka z okazji ukończenia 5 miesięcy moja Gosia też dziś skończyła 5 miesięcy :-D
Nocka znowu super :-) zasnęła o 19.30 pobudka o 2.40 na mleczko i dalej spanie i pobudka o 6.30 na mleczko i spała jeszcze do 8.10 Jestem super wyspana :-) zwłaszcza że miałam całe wyrko dla siebie bo mężuś był na nocce (teraz odsypia)
U nas dziś zapowiada się ładna pogoda słonko świeci i wiatr się uspokoił fajnie będzie dłuuugi spacerek po obiadku;-)
Milusiej niedzieli wam życzę

Do góry