Magdzik gratulacje tej 4 i 5. Kobito ale zes sie wystukała
, kiedy Ty czas znalazłas
. Pociesze Cie, ze Antos tez jak sie nauczył przekrecac to zmiana pampersa to był wyczyn, ale jutro mija 2 tyg. jak opanował ta umiejetnosc i juz mu sie powoli nudzi, i z zakładaniem pampka jest troszke lepiej. I tez sobie lewa strone upodobał, najchetniek w ta strone robi przekrety. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. A łozeczko mamy tak ustawione, ze podchodzimy z jego prawej strony
Beniaminka, Whitneyxx dzieki za odp. odnosnie tego chrztu. tancow nie przewidujemy
wiec raczej tak zrobimy, ewentualnie w pierwsze swieto Wielkanocy. Whitneyxx fajnie, ze zakupki udane, wcale Ci sie nie dziwie, ze zadowolona jestes, tez bym była;-)
Beniaminka my od urodzin małego zmienialismy mu strony w łozeczku, zeby nie podchodzic ciagle z jednej strony. A i tak smyk upodobał sobie lewa strone. Obraca sie na dwie, ale na brzuszek zeby sie przekrecic, to tak jak i Julci podpasowal lewy boczek. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. Tato moj mowi, ze jak go ubieram czy rozbieram to zaczynac od prawej raczki czy nozki, ale czy to cos da to watpie
.
hausfrau ja tez po zakupach jestem zawsze padnieta, jak bym nie wiem co robiła
Dobrej nocki!