reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hejka!
Ale jestem padnięta!
Dzisiaj oblecielismy aż dwa bazary dla dzieci i znów super zakupy za śmieszne ceny...
ale nogi to nie powiem gdzie mi wchodzą...
:sorry:

Kasik, w poście nie można urządzać hucznych zabaw, więc jeśli nie zamierzacie urządzać imprezy tanecznej, możecie spokojnie chrzcić.

Ja dzisiaj zostawiłam małą z tatusiem i poszłam na zakupy do centrum handlowego. Ale się obkupiłam - 4 swetry, 4 bluzki i buty. Do domu wróciłam zadowolona. :-)

Magdzik gratulacje tej 4 i 5. Kobito ale zes sie wystukała:-D, kiedy Ty czas znalazłas:szok:. Pociesze Cie, ze Antos tez jak sie nauczył przekrecac to zmiana pampersa to był wyczyn, ale jutro mija 2 tyg. jak opanował ta umiejetnosc i juz mu sie powoli nudzi, i z zakładaniem pampka jest troszke lepiej. I tez sobie lewa strone upodobał, najchetniek w ta strone robi przekrety. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. A łozeczko mamy tak ustawione, ze podchodzimy z jego prawej strony:eek:

Beniaminka, Whitneyxx dzieki za odp. odnosnie tego chrztu. tancow nie przewidujemy:no::-p wiec raczej tak zrobimy, ewentualnie w pierwsze swieto Wielkanocy. Whitneyxx fajnie, ze zakupki udane, wcale Ci sie nie dziwie, ze zadowolona jestes, tez bym była;-):tak:

Beniaminka my od urodzin małego zmienialismy mu strony w łozeczku, zeby nie podchodzic ciagle z jednej strony. A i tak smyk upodobał sobie lewa strone. Obraca sie na dwie, ale na brzuszek zeby sie przekrecic, to tak jak i Julci podpasowal lewy boczek. I zabawki tez czesciej trzyma w lewej raczce. Tato moj mowi, ze jak go ubieram czy rozbieram to zaczynac od prawej raczki czy nozki, ale czy to cos da to watpie:sorry:.

hausfrau ja tez po zakupach jestem zawsze padnieta, jak bym nie wiem co robiła:confused2:

Dobrej nocki!

magdzik wielki gratki zdanych egzaminów:tak:
gaja super torcik, taki ...elegancki i wysublimowany, no tez mam 5latkę-elegantkę a za 2 tyg. ma urodzinki, moze u ciebie torcik zamówię;-)
jojo fajnie tak patrzec jak dzieciaki odnosza szkolne sukcesy, gratki medali:-)
beniaminko słyszałam kiedys, ze ulubiona pozycja dziecka np. do zasypiania moze zalezec od tego jak w brzuszku sie ulozyło, moj syncio zasypia tylko na lewym boczku, ja go pare razy potem przekladam:tak:
skrzat fajny pomysł z grilkiem, wtedy spotkanie rodzinne moze sie udac i jest bez zbytniego zadęcia;-)
u nas Wikus jutro konczy 5 miesiac zycia, a corcia za 2 tyg. 5 lat...hmmm kiedy to zlecialo to nie wiem:-D

witam,
kasik ja chrzciłam w poście :) przed świętami w grudniu :) Także to nie jakis przykaz aby chrzest robić po postnym czasie :)
A dzis nocka super tylko 2 karmienia ale o 2.30 ostatnio jadł i jeszcze nie jest głodny :0 Dałam mu butle to eypluwał :/

reklama
Witam niedzielnie
aga26ka dzięki :) Najlepszego dla twojego synka z okazji ukończenia 5 miesięcy moja Gosia też dziś skończyła 5 miesięcy :-D
Nocka znowu super :-) zasnęła o 19.30 pobudka o 2.40 na mleczko i dalej spanie i pobudka o 6.30 na mleczko i spała jeszcze do 8.10 Jestem super wyspana :-) zwłaszcza że miałam całe wyrko dla siebie bo mężuś był na nocce (teraz odsypia)
U nas dziś zapowiada się ładna pogoda słonko świeci i wiatr się uspokoił fajnie będzie dłuuugi spacerek po obiadku;-)
Milusiej niedzieli wam życzę

Do góry