Beniaminka
Fanka BB :)
Ropucha, z tym cycoleniem tak bywa, u nas tez karmienie co 1.5 czasem co 1 godzinę w dzien, na szczescie w nocy jest lepiej.Co nie znaczy ze nie wychodzę, wprost przeciwnie, namrozilam mojego mleczka, w razie potzreby odciagam na bieżąco, ale przyznam ze dosyc to uciążliwe, dlatego cieszę się że zbliża się czas podawania obiadków, deserków, jak wróce do pracy w tym czasie bedzie mała jadła coś innego niż moje mleko, a jak wrócę dalej będziemy się karmić, o ile będzie jeszcze chciała
Zielone kupki moga swiadczyc o nieprzyswajaniu mleka mm, jesli takie dajesz. Moze zmiana mleka pomoże, wiem ze mamy zmieniały mleczka z tego powodu, moze jakies HA lub typowo dla alergika, ale tu moze lekarz Ci cos wskaże, nie wiem jakie u Was sa dostepne mleczka. A moze jednak mleko mamy a zaczac dawac obiadki i juz bedziesz miala wiecej czasu dla siebie?
Co do chusty, to juz sie cieplutkiej wiosny nie mogę doczekać
Zielone kupki moga swiadczyc o nieprzyswajaniu mleka mm, jesli takie dajesz. Moze zmiana mleka pomoże, wiem ze mamy zmieniały mleczka z tego powodu, moze jakies HA lub typowo dla alergika, ale tu moze lekarz Ci cos wskaże, nie wiem jakie u Was sa dostepne mleczka. A moze jednak mleko mamy a zaczac dawac obiadki i juz bedziesz miala wiecej czasu dla siebie?
Co do chusty, to juz sie cieplutkiej wiosny nie mogę doczekać