Beniaminka
Fanka BB :)
Alcia, Tosia , Ritka , ja podobnie do tej diety niemowlaka podchodze, widze ze nie pasuje jej jeszcze inne jedzonko to pass i jedziemy dalej na samym mleczku mamy, jest tyle zmian, a jakos dzieci 2 lata temu szly innym programem i maja sie dobrze, pewnie za rok szanowne naukowe doktorstwo wymysli cos nowego, bo ktos musial jakas prace naukowa napisac na habilitację np
Kasiona, super czytac jak piszesz o swoich chlopakach, wide super sie rozwijaja, az usta sie smieja same, super, takze wielki podziw za podejscie, luzik i cierpliowosc, Ty to dopiero masz podwojne klopoty amy z jednym niemowlakiem nie raz narzekamy, az wstyd
Hausfrau, pisalas o pazurkach, toz to rosnie 2 x w tyg pelny manicure trzeba robic, ja teraz małej piłuję po obcinaniu bo wlasnie wtedy najbardziej sie drapala, a teraz jakos luzik, piluje taka polerka moja, delikatna
Jojo, trzymam magiczne BB kciuki za prace!
Madziunka, super to zdjecie z motkiem welny, pewnie odziedziczy ten talent Was
Kasiona, super czytac jak piszesz o swoich chlopakach, wide super sie rozwijaja, az usta sie smieja same, super, takze wielki podziw za podejscie, luzik i cierpliowosc, Ty to dopiero masz podwojne klopoty amy z jednym niemowlakiem nie raz narzekamy, az wstyd
Hausfrau, pisalas o pazurkach, toz to rosnie 2 x w tyg pelny manicure trzeba robic, ja teraz małej piłuję po obcinaniu bo wlasnie wtedy najbardziej sie drapala, a teraz jakos luzik, piluje taka polerka moja, delikatna
Jojo, trzymam magiczne BB kciuki za prace!
Madziunka, super to zdjecie z motkiem welny, pewnie odziedziczy ten talent Was
Ostatnia edycja: