reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Hejka...mały maruda cos ciezko ma z zasypianiem....nawet teraz cos marudzi przez sen...
Gosheek podziwiam ze sie odwazyłas...jejku jak to zrobiłas? przecie to takie maleństwo...jak tam szczypce wsadzic a co dopiero wyrwac...grrrr Podziwiam naprawde!
Kasiona ja moge czytac i czytac jak opowiadasz o swoich szkrabkach...wcale sie nie wydaje ze Ci jest choc troche trudno, z taka finezja to opowiadasz...super No i fakt cudownie sie patrzy na jedna istotke z krwi i kosci naszych a co dopiero na dwa takie kloniki malusie...cudo cudo!
Jojo powodzenia.
Gaja tort extra
Zdrówka dla chorowitków małych i duzych.

Witam witam:)

U nas dzis rewolucje zywieniowe byly. Poniewaz Maja za nic w swiecei nie chce pic mleka i odstawia przy tym juz takie cyrki ze az slabo sie robi to zaczelismy wiecej jej dawac lyzeczka. W dzien zzjadla zupe mus jarzynowy, morele ze sloiczka a na cos jak znow nie chciala jesc mleka to zrobilam jej kaszke ale taka gesta ze lyzka stawala i dalam jej lyzeczka. Szok. Ale przynajmniej zjadla bez krzyku. Szkoda tylko ze potem nie chciala popic nawet :/
gaja wyglada na to ze Maksia nocki zaczynaja sie stabilizowac:) a tort niesamowity!!! Co Ty gadasz ze piekny nie jest. Ty normalnie masz zdolnosci plastyczne!!!!!! To malujesz dzieciaki, to torty stroisz:)
agusska super ze niedlugo sie przeprowadzisz na swoje, ja juz nie moge sie doczekac tej chwili!!!
beniaminko a Tobie wygodnie z ta chusta?? bo ze dzidiz asie musi przyzwyczaic to wiadomo, ale jak jest Tobie??
kasiona jak Ci fajnie masz podwojne szzcescie!!!:) i chlopakom razem razniej!
hausfrau naszej Majce to paznokcie jak grzyby po deszczu rosna. Co obetne to za dwa dni dlugie!!!
ropuszko to zycze powodzonka w odstawianiu!!! Oby mala wkocu polubila butle :) moja cycka nie llubila tyllko butle a teraz nawet butli juz nie lubi :/
jojo powodzonka w staraniu sie o prace!
A propo tego mojego malego pacjenta sama nie wiem jak to zrobilam, bylam tak sparalizowana ze myslalam tylko zeby juz bylo po wszystkim. Czasami stres tak motywuje ze niew iadomo skad sie bierze taka odwaga...
Dobranoc

ja dopiero z kuchni wyszłam, szykowałam torta na jutrzejsze urodzinki Oli, co prawda miała już ale teraz torta stawiam :) Udało mi sie masę lukrową zrobic pierwszy raz
Zobacz załącznik 324589 Zobacz załącznik 324590, nigdy takowego nie robiłam, więc piękny nie jest ;)

A u nas za oknem zawierucha koszmarna tylko gwiżdże za oknem :/ Szkoda mi tylko Maksa bo jak siedzimy w domu to drzemki po 20 min robi co 2,5 godziny a potem marudny jest :/ A tak na spacerku zawsze ładnie śpi.

Boże ten tort jest cudny !!!!! Jeżeli dziewczyny nie mają nic przeciwko to podaj przepis na forum a jak nie to podeślij na priv :-) moja mama obchodzi w tym roku 50 urodziny i myślałam nad jakąś niespodzianką. Zakochałam się w Twoim torcie od pierwszego wejrzenia i chce jej zrobić taki sam !!!!!

No nieźle Gaja, a tego kota też zrobiłaś???:szok:
Jojo powodzenia w staraniach o pracę
Goshek no Laura teraz też z żarłoka zrobiła się ostatnio niejadkiem:-(, martwi mnie to bo do tego kupy zielone są.
No dzisiaj noc nie będzie taka słodka jak wczoraj, hrabinka nie ma zamiaru iść spać

Dziękuję dziewczyny, kota sama też zrobiłam ;) Bo Ola to maniaczka kotków w każdej postaci ;)
Przepis wrzucam już za chwilkę na wątek kulinarny :)

gosheek dziś nocka np już nie fajna hehe ;) tak to jest jak sie dziecię pochwali, o 2.30 spać nie chciał i tak godzinkę i o 5.30 to samo ale jakos usnął ale już nie śpi ;) Dobrze że choć nie płakał w nocy. Ale nie dziwię mu sie jest taka gwiździawa, że u nas to tylko pod stropem gwiżdże a za oknem to szkoda gadać i do tego leje.

Dzien dobry :) Moje dziecię spało 12 h! :-D w tym 4 karmienia, ale ich prawie nie odczułam, bo 2 z nich przespalam z Julką, ciekawe jak teraz w dzien bedzie urzędowała ;)
Gaja, tory wygląda rewelacyjnie, pewnie jeszcze lepiej smakuje :)
Gosheek, wydaje mi się, że jest nam wygodnie, ja ciężaru nie czuję, a na kręgosłup coraz bardziej narzekałam, rano nie umiem małej podnieść bo spie jak paragraf karmiąc w łóżku, a w chuscie ciężar inaczej rozłożony i nie czuje się, już nawet sprzątałyśmy razem i było Ok :)
Pięknej soboty dla Was :-)

U nas nocka standard, z tą różnica, że Franek przesikał pampka i rano się zdziwiłam , czas chyba na zmianę rozmiaru przynajmniej na nocki , coby niespodzianek nie było.
Gaja tort świetny!!

kredko Maks też czasem przesikuje po nocy pampki :) Właśnie wczoraj 4 zakupiliśmy i zobaczymy jak one wielkością wyglądają bo 3 co prawda w obwodzie brzuszka są ok jeszcze ale na wysokość już krótkie sie robią :)

beniu chusta to super sprawa zwłaszcza na spacery :) Jak trzeba cos załatwić a schody przeszkadzają aby wejść z wózkiem itp :) Maks na spacerze grzecznie w chuście siedzi natomiast w domu nie bardzo mu to pasuje - nie ta pozycja

reklama
Witam
magi78,gosheek,ropucha dzięki :)
gaja tort super :-)
U nas nocka super niunia obudziła się o 2.15 wypiła mleczko i spała do 5.50 :szok: butla i spała jeszcze do 7.30 Mleczko chyba nam służy co mnie cieszy :-)
Moja starsza córa gra w piłkę ręczną i dziś ma mecz(w naszej szkole) i właśnie się wybieram z dzieciakami chociaż na chwilkę ale taka kurzawa na dworze :szok: że ciężko mi się zebrać

Do góry