Joasiu jeśli chodzi o moczenie pieluch, to Szymka muszę kilka razy na dobę przebierac bo zawsze ma mokry lewy bok:-( A najciekawsze jest to że pieluszka zwykle jest tylko lekko wilgotna Wszystko ucieka bokiemW przyszłym tygodniu spróbuje z większymi pieluchami może to coś pomoże:-)
Kasiona masz teraz niezły ubaw z chłopaków a z każdym dniem będzie coraz weselej
Beniu dzięki za zdanie relacji z programu DDTVN
Ok zmykam nastawi pranie i zamieś korytarz i kuchnię. Miałam odkurza ale póki co mam lenia:-)
Szymcio dziś dostał starte jabłuszko ale krzywił się strasznie i skończyło się na 4 łyżeczkach. Może jutro będzie lepiej. W zamian za owocki dostał kaszkę bananową i wtrąbił całą miseczkę (3 miarki i troszkę wody)
A co z Gizelką? Czy wiecie może kiedy ona wraca?
Kasiona masz teraz niezły ubaw z chłopaków a z każdym dniem będzie coraz weselej
Beniu dzięki za zdanie relacji z programu DDTVN
Ok zmykam nastawi pranie i zamieś korytarz i kuchnię. Miałam odkurza ale póki co mam lenia:-)
Szymcio dziś dostał starte jabłuszko ale krzywił się strasznie i skończyło się na 4 łyżeczkach. Może jutro będzie lepiej. W zamian za owocki dostał kaszkę bananową i wtrąbił całą miseczkę (3 miarki i troszkę wody)
A co z Gizelką? Czy wiecie może kiedy ona wraca?