Ania_86
Fanka BB :)
monika,
3-0,49 gr
4-0,57 gr
5-0,69 gr
3-0,49 gr
4-0,57 gr
5-0,69 gr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...coż się dziwic skoro czapunie takie sliczne dziewczyna z sieprnia, pazdziernika itp tez pokaz jakie cuda robisz ...
Ja tez tak sobie myslalam jak ja podziwiam te mamusie ktore karmiaq butelka w nocy, trzeba wstac i przygotowac to mleko. A my bach cyc i na polspiaco karmionko. Ja zamierzam karmic tym razem ponad rok.Dzien dobry
Jednak przygotowanie butelki z mleczkiem w nocy zajmuje trochę czasu a na pewno rozbudza mamusie i dziecię się zdąży nakrzyczeć.Tak czy inaczej mam bardzo grzeczne dziecko, wiele się zmieniło na lepsze , bo tak milutko nie było na początku.
)))
Witam juz popoludniowo.
Bylam dzis z mala u lekarza, bo znow jest zakatarzona Niedosyc, ze bylo godzinne opoznienie, to jeszcze lekarz mnie zbyl. Ostatni raz u niego bylam. Nawet nie wiem, czy moge z Lauka wychodzic na dwor, czy lepiej zostac w domu
.