Witam Was ..
No te cholerne pogody dały sie i nam we znaki
.. Daria miała zapalenie oskrzeli, dziś wieczorem dostanie ostatnia dawkę antybiotyku.. Wyprawiamy cuda żeby jakoś małą zabawić przy podawaniu leku - najlepiej jej się podoba jak tatuś tańczy;-) No i tez za każdym razem mam taki sam dylamat jak
asiek1000 bo pluje na około
..
Ząbków jeszcze nie mamy, ale pewnie lada chwila wyjdą, bo dziąsełka opuchnięte, ślinotok straszny i jak wsadzi paluszki lub gryzaka do buźki to czasem płacze jak się urazi
Darunia nóżki jakieś 2 tyg temu odkryła..a teraz robi z nich pożytek i leżąc łapie się za stópki, podciąga się i siada
..tak więc samą można ją juz tylko w łożeczku zostawić;-)
Co do spania w nocy to nie chcę zapeszać, ale moja gwiazdka przesypia całą noc!
..czasem obudzi się ok 2-3 w nocy na 5 minut, dam jej cycolka i dalej w kimę..cieszę się z tego ogromnie, bo wiem jakie cięzkie były dla mnie początki jak co 1.5 h się budziła w nocy, a ja rano jak zombie chodziłam
Co do chrzcin, u nas odbyły się w 2 dzień świąt Bożego Narodzenia..daliśmy księdzu 100 zł..a z tego co widziałam to od 50 do 150 dawali inni. Cieszę się , że ta imprezka już za nami..finansowo dało się ją odczuć, bo rodzinkę mamy sporą i nie było mozliwości nikogo pominąć, więc 40 osóbek w domu bym nie zmieściła i tylko lokal nas ratował.
Włosy..ja już ich prawie nie posiadam
I wiem, ze chyba najlepszym rozwiązaniem będą zastrzyki witaminowe
brr już czuję jak boli - no ale to jak skonczę małą karmić, a na razie nie zamierzam..mam nadzieję, ze nie wyłysieję do tego czasu..
Madziunka normalnie zakochać się idzie w tych czapuniach! W ogóle to strasznie podobają mi się rzeczy robione na szydełku więc poprosiłam znajomą o zrobienie suknieneczki do chrztu dla Daruni..o czapeczkę też się może uśmiechnę do Ciebie na wiosnę;-)
Zdrówka, zdrówka, zdrówka Wam wszystkim życzę... Pozdrawiam:-)