My chcemy chrzcic na Wielkanoc i postanowiliśmy zaprosic tylko najbliższą rodzinę tj. 10 osób i basta a reszta jak chce to niech się obraża Będę robic przyjęcie w domciu bo wyjdzie taniej a tuż przed przeprowadzką do nowego mieszkania każdy grosz się liczy zwłaszcza, ze jestem zmuszona pozostac do września na wychowawczym bo nie ma miejsc w żłobkach państwowych. W prywatnych też krucho a jak już znalazłam to za uwaga 1100 zł i tyn samym pracowałabym za niecałe 300 zł. Więc póki co cieszę się macierzyństwem i powoli staję się mistrzem organizacji i cięcia kosztów by starczyło i na życie i na kredyt
Normalnie jestem w szoku moje dziecie śpi już 2 godziny!!! Cho to pewnie dlatego, że odsypia nockę
Gaju Szymek z Maksem mogą sobie rękę podac. O 20stej 240ml bytli z mleczkiem z 7 łyżeczkami kleiku o 21 ryk wiec dla świetego spokoju dostał cyca i pił 30 min. Spanko do 1. Pobódka o 3 i od 4 co godzinę by o 6 po 30 min cycoleniu wtrąbic 150 ml mm. Ja nie wiem gdzie to moje dziecię to wszystko mieści. Dodam, że póki co od 6.30 Szymon żarłoczek się najadł bo nic jeszcze nie jadł
Normalnie jestem w szoku moje dziecie śpi już 2 godziny!!! Cho to pewnie dlatego, że odsypia nockę
Gaju Szymek z Maksem mogą sobie rękę podac. O 20stej 240ml bytli z mleczkiem z 7 łyżeczkami kleiku o 21 ryk wiec dla świetego spokoju dostał cyca i pił 30 min. Spanko do 1. Pobódka o 3 i od 4 co godzinę by o 6 po 30 min cycoleniu wtrąbic 150 ml mm. Ja nie wiem gdzie to moje dziecię to wszystko mieści. Dodam, że póki co od 6.30 Szymon żarłoczek się najadł bo nic jeszcze nie jadł
Ostatnia edycja: