reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam
Małgos, a moze E sie logował?:-D:-D:-D
Z tym jedzonkiem to mi dzis moja pani alerolog/pediatra mówiła zeby dawac jak dziecko jest juz najedzone gdzies 15-30 min po i ma dobry humorek i chetnie wtedy smakuje.

Mnie dzis głowa cały dzien bolała i nawet apapy nie pomogły:no:...
Moj synek ma jedna babunie tylko i przyszywanego dziadka...:-)
Miłej nocy!

reklama
magi wlasnie nie..Emil jak wchodzi na net to tylko allegro i nic wiecej.. jak bylam w szpitalu to wypelnialam jakies broszurki i moze stamtad mieli moj adres..bo nie pamietam czego one dotyczyly. wspolczuje bolu glowy..mnie czesto boli ale ja tabletek nie biore chyba ze nie moge juz wytrzymac.

milej nocy:)

magi witaj w klubie! mnie też dziś dpoadł ból głowy ale to już migrena była,tragicznie sie czułam,dobrze że starsza córka ma ferie i zajeła się małą bo nie wiem co bym zrobiła bo jedyne lekarstwo to sen.
Też dołączam sie do grona zapomnianych przez hippa.
Agata Twoja Ninka tylko dzień starsz od mojej.
Ot tygodnia daje jej kaszke bananową na mleku i pierwsze karmienia po 25 minut i rozpylator w buzi bo fajnie sie pluje ale teraz do szybko i ładnie zjada.Dziś to tak szybko wciągneła że aż A sie wkurzył że ją tuczę jak gęś na wątróbki ale co mam nie dać jak smakuje?
Spokojnej nocki życzę:)

słodka współczuje migreny...grrrr
I ja tez zapomniana przez hippa....hi trudno, przeciez foszyc sie nie bede ;)
Dostałam kilka dni temu jakas gazete tylko "maluszek" czy cos takiego...Dobrej nocki!

Witam! juz piatek piatek piatek:):):)

Wczoraj i dzis mialam tak intensywne dni ze nawet nie mialam juz sily na pisanie. Ale was czytalam:) Praca wyciska ze mnie ostatnie soki wiec wracam do domu zmordowana.
Majeczka chora :( a ja juz sie zdazylam od niej zarazic i dzis juz tez mnie gardlo boli i mam katar. Te jej zle wyniki juz swiadczyly o infekcji plus ma lekka niedokrwistosc ale narazie nie cedziemy dawac zelaza. Moj M dzielnie od dwaoch dni odbebnia kapielki, wieczorne karmienie i lulanie a takze i kupole po pachy mu sie wkoncu trafily na jego zmianie :) dzisiaj mala mu dala tak do wiwatu ze jak przyszlam to patrzyl na mnie jak na zbawienie :D hehe niech teraz widzi jak to ja nic nie robie jak z nia siedze w domu.
Ja tez sie logowalam na stronie hippa juz ponad miesiac temu itez nic nie dostalam :(
magi ja juz nie moge sie doczekac az Maja zacznie stopki odkrywac:)
gosheek jak bym słyszała swojego wrrr jakies dwa tyg temu tez miałam z nim taką "miła" rozmowe... ze bałagan w domu ze ja nic nie robie a on taki zajebisty- ale mnie wkurzył
czasem myśle ze rola ojca jest znacznie trudniejsza niz matki... my to mamy jakos w genach przekazane a oni musza sie bardziej napracowac... kiedys było naturalne ze facet nie zmienił pieluchy, nie wykapał, nie nakarmił... kobieta siedziała w domu z dziecmi i wszystko robiła teraz czesto oboje rodziców musi pracować i rola ojca w rodzinie zmieniła sie drastycznie i chyba czasem troche ciezko im sie w tym odnaleźć ...
asiek moj M tez jest taki"zajebisty" ze hoho On to wszystko sprzata po mnie i wynosi a ja tylko brud robie!
beniaminko ciesz sie ze Twoj nie odwaza sie komentowac Twojej pracy bo to doprowadza do szalu i to tak konkretnie.
gosiunia niezla drzemke wczoraj w dzien miala Twoja malutka :)
nie wiem juz co mialam jeszcze napisac ale taka nieprzytomna jestem weic to dlatego.
Aha jutro jedziemy obejrzec jedno mieszkanie i jeden domek :) Poszukiwan czas zaczety :)
Ide spac.
Dobranoc

Gosheek współczuje tej harówki...ja mojego małego przedstawiłam ze stópkami i od tej pory ciagle po nie siega...a jak przebieram i lezy na golaska to az sie kula tak łapie za nozki sobie...smiesznie to wyglada i sam ma ubaw przy tym.Kochany mój.

reklama
Cześć
U nas nocka do kitu nie dość że mała co trochę się wierciła i trzeba było smoka dać to jeszcze synek się obudził przed 1 i stękał że go gardło i kolano boli a rano wstał jak nowo narodzony Mój W w pracy i ja sama z całą trójcą Małgosia dopiero zasnęła a nie spała od 5.30 :szok: Starsi się ciągle kłócili i za karę sprzątają dziś całą chałupę Łukasz właśnie myję naczynia (pół kuchni już ochlapane :wściekła/y:) a Werka już łazienkę sprzątnęła i też nie zapomniała podłogi zachlapać No nic podłogi sprzątnę ja ;-) Dobra lecę im znowu coś wymyślić bo już znowu się żrą :wściekła/y:
Małgosia już też odkryła że ma stópki :-D

Do góry