reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam się i ja
Mój W znowu w pracy na rano i ja znów z trójką sama Dziś jak na razie starsi są grzeczni a Małgosia marudzi już od 6 i nie mogę jej uśpić a widać że już jest zmęczona Nie chce jeść:-( wcisnęłam jej 60 ml
Moja mała nauczyła się szczypać i też już zaczepia żeby tylko do niej zagadać:-) a Dzieciaki lubią jak mała łapie ich za nos a jak do niej zagadują to aż piszczy z radości:-D
Idę może teraz uda mi się ją uśpić
Miłej niedzieli

reklama
Dzien dobry :)
Nasz gwiazdeczka miala dzisiaj wspaniała , przespana noc w sumie spała 12 H :szok: oczywiscie nie zapominala o jedzonku, ale cycoliła przez sen, takze i ja zasypiałam podczas karmienia na leżąco, obie jestesmy super wyspane :) Pobawiła się 2 h i wlasnie zasnela przy piersi i śpi... :)Zawsze po trudnych dniach przychodza te fajniesze, ale jak łatwo o tym sie zapomina gdy ciezki dzien :|

Malgos, czy Ty masz urodzinki? Bo ja nic nie wiedzialam... Jesli tak Kochana, to najwspanialsze, serdeczne , gorące życzonka zdrowia, milosci i szczescia :*********

Magdzik, trzymam kciuki za dzisiejsze zaliczenia/egzaminy!!!Ja dzisiaj mam wolne od szkoly, jedziemy zatem do dziadkow z zyczeniami,kubeczkami foto i kwiatami na niedzielny obiadek :)
Snieg pada i pada...juz bialutko znowu, ja tam wole odrobine sniegu, bo psinka mi sie tak nie brudzi i nie musze jej kapac po spacerkach, ale leniuch ze mnie ;)
Jojo, życze by córeczka dobrze dzisiaj pospała, dałe mamie odetchnąć i miała humorek :)
Gaja, Julka tez mnie tak podszczypuje, najchetniej za cycusia, ktory w nocy na wierzchu dla niej , i nie powiem nawet mocno szczypie, bo się budzę co raz :)
Kasik, duzo zdrówka, oby was ta cholera nie dopadla. My mamy niestety przykre doswiadczenia ze szpitala po porodzie, kiedy to nas na porodówce przetrzymali 9 dni, ja juz wylam z tesknoty za domem, a oni szukali jej nie wiem czego, bo wyniki...nic jej nie bylo, ładowali antybiotyk w ciemno i zonk! Zlapala w koncu w szpitalu adenowirusa i miala biegunke i pobyt w innym juz szpitalu z tego powodu przez 2 tygodnie , najdluzsze, przeplakane 2 tyg w moim życiu, ech...adenowirusy i rotawirusy i inne pokrewne wspaniale hoduja sie w szpitalu, ot taki inkubator dla nich, takze szpital na jedno a wraca sie czesto z drugim,i zadne szczepienia tu nie pomoga bo to tam w szpitalu na pediatriach wlasnie sie zarazaja dzieci, a potem mowia matkom"bo pani nie szczepila, to dlatego" bzdura na kółkach, po prostu unikac jak ognia szpitala, ale czasem sie nie da, bo np antybiotykow w zastrzyku nie podaje sie od jakiegos czasu ambulatoryjnie, tylko szpital zostaje. Myjcie rączki dokladnie, z małym do toalety lepiej nie chodzic teraz, myc go w pokoju itd, moze unikniecie zakazenia, i karm go piersia dalej ile sie uda, bo to ladnie chroni przed infekcjami rota.

Czesc kochane.
U nas pogoda nie nastraja do optymizmu...no ale mamy nasze szkraby co jednym usmiechem rozswietlaja najbardziej pochmurne niebo.
Małgos sto lat, niech Ci sie marzenia spełniaja i duzo zdrówka!
Gaja mój tez mnie budzi, bo biore go rano o 6 do łózka i spimy do 9tej i jak pierwszy sie obudzi to własnie tak mnie budzi, a jak mama otworzy wkoncu oczy to spoglada wprost na buziunie z duzym usmieszkiem...cudne to.
Mój ma AZS tylko ten łagodny przypadek...mamy przepisany fenistil i krem physiogel no i pielegnacja emoliantami jak do tej pory, dlatego tak bardzo sie nie rozwineła ta choroba.
Cisza sie tu taka zrobiła...coraz wiecej obowiazków przy naszych szkrabach jest, co niektóre wracaja do pracy....
Benia miłej wizyty u dziadków.
Miłej niedzieli wszystkim.

my już obiad u teściów zaliczony, porcja mądrości dzieciowych też:baffled:
A teraz siedzę z małym i bym poszła na drzemkę ale nie ma szans bo mały po obiadku wulkan energii tłucze na l.tikes i zamęcza muzyczkami :szok::szok:
i chyba jakiś kombinezon będę musiała na obiadki wykombinować bo mały potrafi nawet pięty zasmarować żarciem - choć nie wiem jak on to robi:rofl2::rofl2::rofl2:

Ależ tu cisza
Beniaminko
dzięki mała nawet w miarę pospała bo raz 1 godz i raz 1.5 godz humorek też super dopisuje
My byliśmy na spacerku ale nie długo bo zimno Jakaś nudna ta niedziela znowu śnieg pada już się nie mogę wiosny doczekać

Hej!
My właśnie wróciliśmy do domu po weekendzie u moich dziadków. Było fajnie ale niestety na początku mieliśmy mega problem z moją biedną babcią przez mojego teścia skurwiela bez zahamowań:wściekła/y:. Jak tylko sie rozpakuje porządnie to wam wszystko opowiem i gwarantuje że szczęki wam opadną.

Malgos dużo zdrówka, spełnienia marzeń i 100lat!!!

Ostatnia edycja:
Małgoś sto latek kochana zadowolenia z synka..tym razem coreczki jak najwiecej czasu spedzonego z cała rodzinka :) spelnienia (wszystkich to moze nie realne ale) tych najwiekszych pragnien:)

reklama
Witam

CZ mnie ktoś jeszcze pamięta....hop, hop...
Nie było mnie dłłłłłłłłłuuuuugo, bo mnie momentami macierzyństwo przerastało ,ale już jest ok, nauczyłyśmy się siebie z Leną, mam nadzieją,że przyjmiecie mnie na nowo do swego grona, bardzo zżytego już....

Do góry