Hej dziewczynki wczoraj miałam do was napisać ale net mi padł
Kacper ostatnio tragedia w nocy się budzi co chwila a żeby go uśpić to minimum 2 h i tylko jak choinka jest zapalona :/ a ja ją chciałam jutro rozebrać...
kilka dni temu mały dostał strasznych krostek na buzi ale myślałam że może to po gruszce (chociaż wcześniej jadł i nic mu nie było) a potem wyczytałam że to może być od silny i co wczoraj z rehabilitacji skierowali nas prosto do dermatologa miałam takie szczęście że akurat pani przyjmowała w pokoju obok i nie było dużej kolejki i co się okazało? że to od śliny ale zaczyna mu się robić już stan zapalny i trzeba to jak najszybciej leczyć :/ Normalnie matka ze mnie cudowna bo gdyby nie rehabilitantka to bym poczekała jeszcze kilka dni zanim bym się wybrała do lekarza...
Whitneyxx witaj w klubie ja też od jakiś dwóch tygodni mam problemy z żołądkiem boli jak cholera na początku wystarczały krople miętowe i gorąca herbatka a teraz i to nie działa już mam dosyć bo przy tym moim łobuzie nawet nie mogę się położyć i poleżeć chwilę w spokoju, ale jak do poniedziałku mi nie przejdzie to wybiorę się do lekarza bo inaczej ocipieje z bólu
Asiek dużo zdrówka dla was!!!
a co do paczek Hippa to już nawet o nich zapomniałam ostatnio przesłali mi bebilona i gerbera ale gerber to porażka jedyne co było to próbka mleka i jakaś ulotka no ale dobre i to
Pogoda u nas paskudna a ja jeszcze muszę 4 prezenty kupić dla dziadków 2 już dałam i do jednej babci będziemy musieli zadzwonić bo niestety nie mamy jak do niej podjechać
Jedyny plus tego wszystkiego że zaliczyłam część materiałów ale za to jutro mam referat i zerówkę z konstytucji a to dopiero początek nie wiem jak ja sobie z tym wszystkim poradzę, wczoraj na zaliczenie wzięłam małego ze sobą bo nie miał kto z nim zostać i powiem że trochę mi się upiekło ;-) ale nie obyło się bez pytań dlaczego wybrałam ten kierunek a nie jakąś psychologię dziecięcą skoro już mam doświadczenie no ale kto wiedział że tak będzie Dziewczyny które są multimamami podziwiam was ja mam dwoję na karku ( opiekuje się jeszcze 6 letnim bratem) i czasami wymiękam
Lecę ogarniać mieszkanko póki mały drzemie bo dzisiaj ksiądz po kolędzie chodzi