reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

witam,
ksiulka ja sie na tej stronie zarejestrowałam ponad m-c temu i nic mi nie przysłali :/

u nas noc taka sobie co 2 h głodny, no ale trza było wstać i robić ;) teraz ma drzemkę. I znów go wysypało, podejrzewam obiadek z hipka dynię z ziemniakami bo tylko to dostał, tak samo reagował na gruszki i marchew :/

reklama
madziunka tu masz linka musisz się zalogować :) HiPP: Klub Maluszka HiPP
i dostaniesz próbki mleczka, herbatki, i jeden słoiczek oraz 13 kuponów rabatowych na hippa w rossmanie :) plus dodatkowo możesz odebrać kolejną paczuszkę za 1gr. też w rossmanie:-)

dziękujemy za info:)

u nas jak zwykle problem z wieczornym zasypianiem... mam już chwilami dość :-( dzisiaj wyspane, ja popijam herbatke Hipp laktacyjną a Niunia pieje na leżaczku :)

Cześć dziewczyny,
ja od wczoraj mam dolegliwości żołądkowo-jelitowe, tak że dzisiaj jem tylko suchary. Małą troszkę wysypało na jednym policzku i nie wiem po czym. Nabiału nie jadłam. Podejrzewam sok pomidorowy, ale piłam go często i do tej pory nic nam nie dolegało.

Asiek, ja dostałam tą paczkę z Hippa już jakiś miesiąc temu, a ostatnio odebrałam tą drugą z Rossmana. W moim przypadku wystarczyło się tylko zarejestrować. Może zaloguj się tam i sprawdź swoje dane.

Ksiulka Próbowałyśmy marchewkę i smakowała a tam chodziło chyba o dynię niunia jej nie lubi :no: Jak na razie z tego co podajemy to tylko ta dynia nie smakowała A dziś chcę ugotować jej sama marchewkę z ziemniaczkiem

Tak w ogóle to dzień dobry
Ja też już odebrałam tą drugą paczkę z HIPP :tak:
Dziś byłam z Gosią u pani doktor Mała coś pokasływała i chciałam ją już zważyć Mała zdrowa nic osłuchowo nie ma Waży 6500 i w 4 tygodnie przybrała 1 kg czyli nieźle :-)
Lecę bo mała już krzyczy

Cześć!

Całe szczęście, że istnieje kawa :-) :-) :-)

Macałam wczoraj Maxowi dziąsła i u góry tam gdzie są jedynki ma strasznie twarde a reszta miękkie. Czy to znaczy, że szykują mu się zęby?

Wczoraj nadal nie chciał jeść. Przetrzymaliśmy go wieczorem aż sam zaczął wyć na widok butelki :sorry: i zjadł ładnie przed snem.
Dzisiaj chciał jeść już o 5-tej rano i do 9-tej ulewało mu się tym jedzeniem...
wniosek: rezygnujemy z mleka bez laktozy!!!
Zmiany na skórze nie wyleczyły się po zmianie mleka czyli nie ma alergii na laktozę a tylko dostał lekkiego zatwardzenia - kupki miał twarde a jak już udało mu się wycisnąć to jakby ktoś z foremki wyjął - dokładny odcisk rowka w dupci (sorki za sformuowanie) :sorry: :sorry: :sorry:

Pozdrawiam!

Witam!

U mnie nocka jak zawsze - pobudka na cysia co 2 godz. Ale widzę, że to norma!

A ja właśnie dziś dostałam paczuszkę od HIPP - cudna!!!

Asiek - dużo zdrówka dla was!

Dzień dobry, troszke nie tu nie było, ale czasu już nie starczyło

Olafek marudzi całe dnie, nie wiem czy zęby czy nie, czekamy na polepszenie:)

ja też się juz dano zarejestrowałam w hipp i nic nie dostałam :D

o szogun się obudził już, pospał pół godzinki, dobre i to.

lece jeszcze poczytac póki lgrzecznie w łózeczku się bawi, a długo to nie potrwa:-D

Witajcie
U nas nocka dziś ok :-) dwie pobudki o 3 i 6 i spanko do 9 :tak:to mi się podoba i niech tak zostanie ;-)
Asiek i Guusia- to witajcie w gronie nieobdarowanym przez hippa. Zapisałam się do tego klubu maluszka hmm.. w połowie grudnia chyba jakoś i nic :-D więc może po prostu dla nas już im nie starczyło :tak:
Asiek- fajnie ,że masz te tańsze bilety, my w tym miesiącu musimy odpuścić wyjścia i jedzonko w knajpach, bo G miał problemy z zębami i 300 poszło ,a w lutym chrzest więc wiadomo,że wydatków sporo :eek: ale moze marzec będzie łaskawy :-D chociaż nie.. wtedy to już będę na uczelni :-D
Miłego dnia i napiszę coś jeszcze później, bo mała dopomina się teraz po drzemce jedzonka :tak:

reklama
Hej dziewczynki wczoraj miałam do was napisać ale net mi padł :wściekła/y:
Kacper ostatnio tragedia w nocy się budzi co chwila a żeby go uśpić to minimum 2 h i tylko jak choinka jest zapalona :/ a ja ją chciałam jutro rozebrać...
kilka dni temu mały dostał strasznych krostek na buzi ale myślałam że może to po gruszce (chociaż wcześniej jadł i nic mu nie było) a potem wyczytałam że to może być od silny i co wczoraj z rehabilitacji skierowali nas prosto do dermatologa miałam takie szczęście że akurat pani przyjmowała w pokoju obok i nie było dużej kolejki i co się okazało? że to od śliny ale zaczyna mu się robić już stan zapalny i trzeba to jak najszybciej leczyć :/ Normalnie matka ze mnie cudowna bo gdyby nie rehabilitantka to bym poczekała jeszcze kilka dni zanim bym się wybrała do lekarza...
Whitneyxx witaj w klubie ja też od jakiś dwóch tygodni mam problemy z żołądkiem boli jak cholera na początku wystarczały krople miętowe i gorąca herbatka a teraz i to nie działa już mam dosyć bo przy tym moim łobuzie nawet nie mogę się położyć i poleżeć chwilę w spokoju, ale jak do poniedziałku mi nie przejdzie to wybiorę się do lekarza bo inaczej ocipieje z bólu
Asiek dużo zdrówka dla was!!!
a co do paczek Hippa to już nawet o nich zapomniałam ostatnio przesłali mi bebilona i gerbera ale gerber to porażka jedyne co było to próbka mleka i jakaś ulotka no ale dobre i to
Pogoda u nas paskudna a ja jeszcze muszę 4 prezenty kupić dla dziadków 2 już dałam i do jednej babci będziemy musieli zadzwonić bo niestety nie mamy jak do niej podjechać :zawstydzona/y:
Jedyny plus tego wszystkiego że zaliczyłam część materiałów ale za to jutro mam referat i zerówkę z konstytucji a to dopiero początek nie wiem jak ja sobie z tym wszystkim poradzę, wczoraj na zaliczenie wzięłam małego ze sobą bo nie miał kto z nim zostać i powiem że trochę mi się upiekło ;-) ale nie obyło się bez pytań dlaczego wybrałam ten kierunek a nie jakąś psychologię dziecięcą skoro już mam doświadczenie no ale kto wiedział że tak będzie Dziewczyny które są multimamami podziwiam was ja mam dwoję na karku ( opiekuje się jeszcze 6 letnim bratem) i czasami wymiękam
Lecę ogarniać mieszkanko póki mały drzemie bo dzisiaj ksiądz po kolędzie chodzi

Do góry