reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

witam,
ksiulka ja sie na tej stronie zarejestrowałam ponad m-c temu i nic mi nie przysłali :/

u nas noc taka sobie co 2 h głodny, no ale trza było wstać i robić ;) teraz ma drzemkę. I znów go wysypało, podejrzewam obiadek z hipka dynię z ziemniakami bo tylko to dostał, tak samo reagował na gruszki i marchew :/

reklama
madziunka tu masz linka musisz się zalogować :) HiPP: Klub Maluszka HiPP
i dostaniesz próbki mleczka, herbatki, i jeden słoiczek oraz 13 kuponów rabatowych na hippa w rossmanie :) plus dodatkowo możesz odebrać kolejną paczuszkę za 1gr. też w rossmanie:-)

dziękujemy za info:)

u nas jak zwykle problem z wieczornym zasypianiem... mam już chwilami dość :-( dzisiaj wyspane, ja popijam herbatke Hipp laktacyjną a Niunia pieje na leżaczku :)

Cześć dziewczyny,
ja od wczoraj mam dolegliwości żołądkowo-jelitowe, tak że dzisiaj jem tylko suchary. Małą troszkę wysypało na jednym policzku i nie wiem po czym. Nabiału nie jadłam. Podejrzewam sok pomidorowy, ale piłam go często i do tej pory nic nam nie dolegało.

Asiek, ja dostałam tą paczkę z Hippa już jakiś miesiąc temu, a ostatnio odebrałam tą drugą z Rossmana. W moim przypadku wystarczyło się tylko zarejestrować. Może zaloguj się tam i sprawdź swoje dane.

Ksiulka Próbowałyśmy marchewkę i smakowała a tam chodziło chyba o dynię niunia jej nie lubi :no: Jak na razie z tego co podajemy to tylko ta dynia nie smakowała A dziś chcę ugotować jej sama marchewkę z ziemniaczkiem

Tak w ogóle to dzień dobry
Ja też już odebrałam tą drugą paczkę z HIPP :tak:
Dziś byłam z Gosią u pani doktor Mała coś pokasływała i chciałam ją już zważyć Mała zdrowa nic osłuchowo nie ma Waży 6500 i w 4 tygodnie przybrała 1 kg czyli nieźle :-)
Lecę bo mała już krzyczy

Cześć!

Całe szczęście, że istnieje kawa :-) :-) :-)

Macałam wczoraj Maxowi dziąsła i u góry tam gdzie są jedynki ma strasznie twarde a reszta miękkie. Czy to znaczy, że szykują mu się zęby?

Wczoraj nadal nie chciał jeść. Przetrzymaliśmy go wieczorem aż sam zaczął wyć na widok butelki :sorry: i zjadł ładnie przed snem.
Dzisiaj chciał jeść już o 5-tej rano i do 9-tej ulewało mu się tym jedzeniem...
wniosek: rezygnujemy z mleka bez laktozy!!!
Zmiany na skórze nie wyleczyły się po zmianie mleka czyli nie ma alergii na laktozę a tylko dostał lekkiego zatwardzenia - kupki miał twarde a jak już udało mu się wycisnąć to jakby ktoś z foremki wyjął - dokładny odcisk rowka w dupci (sorki za sformuowanie) :sorry: :sorry: :sorry:

Pozdrawiam!

Witam!

U mnie nocka jak zawsze - pobudka na cysia co 2 godz. Ale widzę, że to norma!

A ja właśnie dziś dostałam paczuszkę od HIPP - cudna!!!

Asiek - dużo zdrówka dla was!

Dzień dobry, troszke nie tu nie było, ale czasu już nie starczyło

Olafek marudzi całe dnie, nie wiem czy zęby czy nie, czekamy na polepszenie:)

ja też się juz dano zarejestrowałam w hipp i nic nie dostałam :D

o szogun się obudził już, pospał pół godzinki, dobre i to.

lece jeszcze poczytac póki lgrzecznie w łózeczku się bawi, a długo to nie potrwa:-D

Witajcie
U nas nocka dziś ok :-) dwie pobudki o 3 i 6 i spanko do 9 :tak:to mi się podoba i niech tak zostanie ;-)
Asiek i Guusia- to witajcie w gronie nieobdarowanym przez hippa. Zapisałam się do tego klubu maluszka hmm.. w połowie grudnia chyba jakoś i nic :-D więc może po prostu dla nas już im nie starczyło :tak:
Asiek- fajnie ,że masz te tańsze bilety, my w tym miesiącu musimy odpuścić wyjścia i jedzonko w knajpach, bo G miał problemy z zębami i 300 poszło ,a w lutym chrzest więc wiadomo,że wydatków sporo :eek: ale moze marzec będzie łaskawy :-D chociaż nie.. wtedy to już będę na uczelni :-D
Miłego dnia i napiszę coś jeszcze później, bo mała dopomina się teraz po drzemce jedzonka :tak:

reklama
Hej dziewczynki wczoraj miałam do was napisać ale net mi padł :wściekła/y:
Kacper ostatnio tragedia w nocy się budzi co chwila a żeby go uśpić to minimum 2 h i tylko jak choinka jest zapalona :/ a ja ją chciałam jutro rozebrać...
kilka dni temu mały dostał strasznych krostek na buzi ale myślałam że może to po gruszce (chociaż wcześniej jadł i nic mu nie było) a potem wyczytałam że to może być od silny i co wczoraj z rehabilitacji skierowali nas prosto do dermatologa miałam takie szczęście że akurat pani przyjmowała w pokoju obok i nie było dużej kolejki i co się okazało? że to od śliny ale zaczyna mu się robić już stan zapalny i trzeba to jak najszybciej leczyć :/ Normalnie matka ze mnie cudowna bo gdyby nie rehabilitantka to bym poczekała jeszcze kilka dni zanim bym się wybrała do lekarza...
Whitneyxx witaj w klubie ja też od jakiś dwóch tygodni mam problemy z żołądkiem boli jak cholera na początku wystarczały krople miętowe i gorąca herbatka a teraz i to nie działa już mam dosyć bo przy tym moim łobuzie nawet nie mogę się położyć i poleżeć chwilę w spokoju, ale jak do poniedziałku mi nie przejdzie to wybiorę się do lekarza bo inaczej ocipieje z bólu
Asiek dużo zdrówka dla was!!!
a co do paczek Hippa to już nawet o nich zapomniałam ostatnio przesłali mi bebilona i gerbera ale gerber to porażka jedyne co było to próbka mleka i jakaś ulotka no ale dobre i to
Pogoda u nas paskudna a ja jeszcze muszę 4 prezenty kupić dla dziadków 2 już dałam i do jednej babci będziemy musieli zadzwonić bo niestety nie mamy jak do niej podjechać :zawstydzona/y:
Jedyny plus tego wszystkiego że zaliczyłam część materiałów ale za to jutro mam referat i zerówkę z konstytucji a to dopiero początek nie wiem jak ja sobie z tym wszystkim poradzę, wczoraj na zaliczenie wzięłam małego ze sobą bo nie miał kto z nim zostać i powiem że trochę mi się upiekło ;-) ale nie obyło się bez pytań dlaczego wybrałam ten kierunek a nie jakąś psychologię dziecięcą skoro już mam doświadczenie no ale kto wiedział że tak będzie Dziewczyny które są multimamami podziwiam was ja mam dwoję na karku ( opiekuje się jeszcze 6 letnim bratem) i czasami wymiękam
Lecę ogarniać mieszkanko póki mały drzemie bo dzisiaj ksiądz po kolędzie chodzi

Do góry