reklama
madziunka90210
Aktywna w BB
Madziunka nie wiem czy zauważyłaś że na naszym forum mamy watki np o karmieniu??
ups przepraszam, juz sie poprawiam
kerna
http://www.lauraziobro.pl
Czesc dzewczyny :-)
Asiek u Was tez sie zaczyna??Oby zybko mineło choróbsko i Lenkę ominęło. u nas Misiek zaczał, potem Laura no i teraz ja....
Temat rozszerzana diety jest juz szeroko chyba wyjasniony na odpowiednim watku:-)
Asiek u Was tez sie zaczyna??Oby zybko mineło choróbsko i Lenkę ominęło. u nas Misiek zaczał, potem Laura no i teraz ja....
Temat rozszerzana diety jest juz szeroko chyba wyjasniony na odpowiednim watku:-)
no co Ty nie przepraszaj )))ups przepraszam, juz sie poprawiam
a no Kerna i u nas choroba zawitała buuuuu ((
tosia1
zakochana mama
no to sie nie będziemy całowaćCzesc dzewczyny :-)
oj współczuje mamom chorowitków.. :-( a kysz choróbska!!!
madziunka90210
Aktywna w BB
no co Ty nie przepraszaj )))
a no Kerna i u nas choroba zawitała buuuuu ((
możesz mi podesłać linka do tego wątku bo jakaś ślepa jestem i nie moge znaleźć
Witajcie
Weekend jak zwykle tak szybko minal, że nawet nie zdarzyłam do Was zajrzeć, ale dziś już wszystko nadrobione mieszkanko już prawie lśni więc rozsiadłam się przed kompem nocki nieciekawe nadal, chodze zmeczona ,ale jeszcze funkcjonuje w miarę normalnie, tylko wieczorami już nie mam humoru i chodze i bucze wtedy na mojego G
Dla wszystkich zakatrarzonych i przeziebionych jak najwiecej zdrowia !
Czytałam jak niektóre z Was rozwazały mozliwosc oddania dzieckaczków do złobka- my póki co mozemy liczyć na pomoc babć, gdy wróce na uczelnie ,ale nie chciałabym zbyt długo ich obciążać więc postanowione- składamy wniosek z tym, że w Gdyni czeka się ok1- 1,5 roku na miejsce więc myślę, że fajnie by było gdyby poszła tam ok 2 lat i miała kontakt z dzieciakami, wydaje mi się,że zawsze ciekawiej niż z jedna babcią
Dobra mykam dokonczyc sprzatanie ;-)
Miłego dnia dziewczyny i dobrych humorów,bo ostatnio róznie to z nami bywa.
Weekend jak zwykle tak szybko minal, że nawet nie zdarzyłam do Was zajrzeć, ale dziś już wszystko nadrobione mieszkanko już prawie lśni więc rozsiadłam się przed kompem nocki nieciekawe nadal, chodze zmeczona ,ale jeszcze funkcjonuje w miarę normalnie, tylko wieczorami już nie mam humoru i chodze i bucze wtedy na mojego G
Dla wszystkich zakatrarzonych i przeziebionych jak najwiecej zdrowia !
Czytałam jak niektóre z Was rozwazały mozliwosc oddania dzieckaczków do złobka- my póki co mozemy liczyć na pomoc babć, gdy wróce na uczelnie ,ale nie chciałabym zbyt długo ich obciążać więc postanowione- składamy wniosek z tym, że w Gdyni czeka się ok1- 1,5 roku na miejsce więc myślę, że fajnie by było gdyby poszła tam ok 2 lat i miała kontakt z dzieciakami, wydaje mi się,że zawsze ciekawiej niż z jedna babcią
Dobra mykam dokonczyc sprzatanie ;-)
Miłego dnia dziewczyny i dobrych humorów,bo ostatnio róznie to z nami bywa.
skrzat910
żyje dla nowego życia
dzieciaczkowe menu sie wątek nazywa.
to jest jak by nasza główna stronka jak zjedziesz na dół to zobaczysz watek "dzieciaczkowe menu" Dzieci urodzone we wrześniu 2010 i jeszcze sporo innych fajnychmożesz mi podesłać linka do tego wątku bo jakaś ślepa jestem i nie moge znaleźć
reklama
gosheek - ano faktycznie - ostatnio dopadają mnie jakieś gorsze dni. Wychodzę cały czas więc to nie tu tkwi problem. Dziś lepiej
Dziewczyny dziś jest tak pięknie! U nas prawie 10 stopni. Adaś śpi w wózku na balkonie - pilnuje prania ;P , a ja mam czas dla siebie
Rano zrobiłam porządki w ciuszkach małego i od dziś ubieramy się w rozmiar 74 Jeju, jak te dzieci szybko rosną!
Pisałam Wam o przecenach w Mothercare - obkupiłyśmy z moją mamą małego! Super ceny, a ciuchy fantastyczne.
Dzisiaj mogę poleniuchować. Mąż wracając z pracy weźmie obiad od mojej mamy Ja nastawiam tylko ryż - szkoda, że tak codziennie nie mam
Mały co dzień dostaje już inne jedzonko i zajada się aż miło!!!
Też myślę co u kasik i Antosia...
Miłej reszty dnia! ;-)
Dziewczyny dziś jest tak pięknie! U nas prawie 10 stopni. Adaś śpi w wózku na balkonie - pilnuje prania ;P , a ja mam czas dla siebie
Rano zrobiłam porządki w ciuszkach małego i od dziś ubieramy się w rozmiar 74 Jeju, jak te dzieci szybko rosną!
Pisałam Wam o przecenach w Mothercare - obkupiłyśmy z moją mamą małego! Super ceny, a ciuchy fantastyczne.
Dzisiaj mogę poleniuchować. Mąż wracając z pracy weźmie obiad od mojej mamy Ja nastawiam tylko ryż - szkoda, że tak codziennie nie mam
Mały co dzień dostaje już inne jedzonko i zajada się aż miło!!!
Też myślę co u kasik i Antosia...
Miłej reszty dnia! ;-)