madziunka90210
Aktywna w BB
Cześć!!!
Moja królewna wczoraj znowu przez cały dzień miała focha na cyca i marudna była straszliwie. Dopiero wieczorem cyc wrócił do łask. Ostatnio strasznie się zrobiła płaczliwa wieczorami i zauważyłam wczoraj, że pociera często jedno ucho. Myślicie, że może to być zapalenie? Dotykałam jej tego uszka, ale nie płakała, więc raczej jej nie boli.
Jeśli chodzi o pieluchy, to my ostatnio kupujemy huggiesy, ale może spróbuję te babydream, skoro polecacie, mimo, że jestem trochę uprzedzona z powodu chusteczek.
co do pocierania uszka to podobno niektóre dzieci okazują w ten sposób że są śpiące, jedne pocierają czka a inne własnie uszka. Natomiast co do pieluszek babydream to ja też się zastanawiałam czy nie będą do d... jak chusteczki ale miło się rozczarowałam
Zuzia dzisiaj dała mi się w miarę wyspać, od wczoraj jestesmy znowu na cycu i powiem szczerze ze bałam sie jak ona zareaguje i ze nie bedzie chciała, ale jest ok, pierwsze 2-3 karmienia marudziła tylko nie wiem czy wczoraj to w końcu napisałam ale Niunia wczoraj odkryła swoje prawe kolanko i zaczyna chyba robić podchody do siadania
Miłego dnia dziewczynki