reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

Cześć!!!
Moja królewna wczoraj znowu przez cały dzień miała focha na cyca i marudna była straszliwie. Dopiero wieczorem cyc wrócił do łask. Ostatnio strasznie się zrobiła płaczliwa wieczorami i zauważyłam wczoraj, że pociera często jedno ucho. Myślicie, że może to być zapalenie? Dotykałam jej tego uszka, ale nie płakała, więc raczej jej nie boli.
Jeśli chodzi o pieluchy, to my ostatnio kupujemy huggiesy, ale może spróbuję te babydream, skoro polecacie, mimo, że jestem trochę uprzedzona z powodu chusteczek.

co do pocierania uszka to podobno niektóre dzieci okazują w ten sposób że są śpiące, jedne pocierają czka a inne własnie uszka. Natomiast co do pieluszek babydream to ja też się zastanawiałam czy nie będą do d... jak chusteczki ale miło się rozczarowałam :)

Zuzia dzisiaj dała mi się w miarę wyspać, od wczoraj jestesmy znowu na cycu i powiem szczerze ze bałam sie jak ona zareaguje i ze nie bedzie chciała, ale jest ok, pierwsze 2-3 karmienia marudziła tylko :) nie wiem czy wczoraj to w końcu napisałam ale Niunia wczoraj odkryła swoje prawe kolanko i zaczyna chyba robić podchody do siadania :)

Miłego dnia dziewczynki :)

Załączniki

• S7300532.jpg
    S7300532.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 63
  • S7300521.jpg
    S7300521.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69
  • S7300512.jpg
    S7300512.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Cześć!!!
Moja królewna wczoraj znowu przez cały dzień miała focha na cyca i marudna była straszliwie. Dopiero wieczorem cyc wrócił do łask. Ostatnio strasznie się zrobiła płaczliwa wieczorami i zauważyłam wczoraj, że pociera często jedno ucho. Myślicie, że może to być zapalenie? Dotykałam jej tego uszka, ale nie płakała, więc raczej jej nie boli.
Jeśli chodzi o pieluchy, to my ostatnio kupujemy huggiesy, ale może spróbuję te babydream, skoro polecacie, mimo, że jestem trochę uprzedzona z powodu chusteczek.

Lilu, zdrowia dla dzieciaczków!!!

gosheek, moja też słabo przybiera, ale to chyba przez niski poziom żelaza. Teraz podaję jej ferrum i chyba jest niewielka poprawa.

moja tez ostatnio pociera uszko, ale przeczytałam w paru miejscach, ze to może być objaw zabkowania :-) jesli nie ma goraczki itp., myslę , że to możliwe :-)
witam i miłego dnia życzę

hej kochane
wczoraj mezus miał urodzinki wiec nie miałam czasu na BB
poszlismy sobie na basenki i na saune- ale sie na oglądałam ;) trzech facetów bez majtek i bez ręczników :/ bo na saunie panuje tzw strefa nagosci.... ja to byłam przykryta recznikiem ale Panowie byli bardziej odważni ;)

no i efekt tego basenu taki ze o godz 9 rano dostałam tel z przedszkola ze Julcia ma gorączke :/
i sie biedna rozchorowała....... zeby tylko Leny nie zaraziła...

moja też trze ucho hmmm...

whitneyxx jak dla mnie babydream sa znacznie lepsze niz hagissy

Madziunka niunka słodziutka :)

Hejka Mamuśki!

Max robi poobiednią drzemkę a ja na ebay oglądam ciuchy dla niego. Wczoraj oficjalnie zaczął się sezon na bazary dziecięce i upolowałam świetne okazje na wiosnę i lato za śmieszne pieniądze.

Skróra Maxa nie jest już czerwona ale w dotyku nadal szorstka. Jedziemy na Physiogel nadal.

Pozdrawiam!

Witajcie kochane, nie było mnie wieki całe.

Nie dam rady nadrobić postów więc tak po krótce:

Helena ma od miesiąca katar, jutro wizyta u pediatry, ząbków brak, slini się jak cholera, w nocy katasrofa, śpi niespokojnie, wije się, rzuca.. W dzień za to wesoła:-)

Borys od dwóch tygodni na antybiotyku - angina. Poprawy brak i chyba skończy sie zastrzykami:-(

Ja - wyniki wycinków ok, raczyska nie ma, stan zapalny. Poza tym jestem kłębkiem nerwów, dzieciaki wciąż chore, kasa sie rozlatuje, noce nieprzespane..
kupiłam sobie Valerin forte ale g.. daje.

To tyle co u mnie.

Trixi - gratuluje ciąży, trzymam kciuki za fasolke a Kaśka niech śpi ile wlezie, aniołek:-)

Whitneyxx - moja mała też trzeu cho od jakiegoś czasu

Asiek - zdrówka dla dzieci!

A co u Kasik? Jak Antoś?

Miłego popołudnia moje panie:-)

powiedzcie mi dziewczyny kiedy zaczynacie wprowadzac swoim pociechom jakies jedzonko do menu oprócz mleka i od czego bedziecie zaczynac?? slyszalam ze najlepiej zaczynac od warzyw bo owoce sa slodkie i moze potem nie chciec wcale jesc warzyw.

reklama
Do góry