reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

ehhh nie moge przebrnąć przez to co dziś pisałyście no nie mam siły normalnie bo u nas ciąg dalszy armagedonu ząbkowego i padam na twarz i moja zdolność kojarzenia co która pisała jest bardzooo znikoma.... a jutro jeszcze mąż wyjeżdza i zostajemy same z naszymi zębolami...

reklama
Oczywiście już się chwalę :-) Zdjęcia poniżej (o ile dobrze wstawiłam)

Macie jakieś rady na usypianie dziecka wieczorem bo ja kompletnie nie mam już pomysłów i niestety moje dziecię nauczyło się zasypiać na rękach i mam problem bo jak ją odkładam do łóżeczka to się zaraz budzi i jest ryk i w rezultacie śpi ze mną co też nie jest do końca fajne bo później będzie ciężko ją odzwyczaić od tego :-( generalnie jej łóżeczko ją parzy i tyle :-(

Załączniki

• S7300491.jpg
    S7300491.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 41
  • S7300496.jpg
    S7300496.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 38
hej dziewczyny
jestemsiostra KasikN i pisze w jej imieniu

mam smutna wiadomosc:-( mojasiostra jest z Antosiem w szpitalu,mazapal oskrzeli,robili tez przeswietlenie pluc bo podejrzewaja zapalenie.Wynik dopiero jutro po 12.
Osluchowo nie jest źle ale ma okropny kaszel.

Najsmieszniejsze jest to ze wczoraj byl u lekarza,w niedziele,dzis i kazdy gada cos innego i podwaza zdanie poprzedniego,paranoja:no:

Na razie jest na sali sama.Antos dostal juz antybiotyk dozylnie ale nie wie jaki.
Dzwonila to plakala,biedaczka

trzymajcie kciuki dziewczyny,bededawala znac na biezaco

zycze Wamwszystkiego dobrego i zdrowka wszystkim wrzeaniowym dzieciaczkom bo tojest najwazniejsze

Madziunka GENIALNE !!!!! Biedroneczka jest boska:-)

Trixi bedzie dobrze - ja tez plamilam - bralam luteine i wszystko sie uspokoilo- bedzie dobrze!!!!

agulam dzięki za informacje o kasik!!!! Jejku trzymam kciuki za zdrowie antosia i żeby szybko do nas wrócili cali i zdrowi biedactwo... Jej biedna kasik na pewno jest jej bardzo ciężko Ucałuj ją mocno od nas i powiedz że trzymamy za nich kciuki!!!! Ci lekarze faktycznie czasem są do d... nie podobni!~!!!! Cholerka jak można było odsyłać ich zamiast reagować na zdrówko antosia jak najszybciej!!! Oby nic tam w płucach nie było!!!

Madziunka GENIALNE !!!!! Biedroneczka jest boska:-)

Trixi bedzie dobrze - ja tez plamilam - bralam luteine i wszystko sie uspokoilo- bedzie dobrze!!!!

robię takie na zamówienie nie chwaląc się więc jeśli któraś chętna na taką czapeczkę dla swojej pociechy to zapraszam na priv ;-) wrzucam jeszcze pszczółkę ;-)

agulam to nie dobrze że trafili do szpitala :-( trzymam kciuki żeby szybko z niego wyszli!!!

Załączniki

• S7300485.jpg
    S7300485.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 48
Agulam, dziekujemy za informację, szkoda że taka smutna :( Prosze pozdrów KasikN od nas, i powiedz że mocno, mocno trzymamy nasze magiczne kciuki za Antosia!

Agulam i ja sie dolaczam do pozdrowien dla Kasik i Antosia!niech tu szybciutko do nas wracaja!

Beniaminko - a u nas sie zbieglo z dodawaniem kleika ryzowego do mleka;(i widze, ze Twoj P. tez stanowczy?:)u mnie czasami to samo..jak zakaz to zakaz!u nas Filip od jakiegos czasu nie wytrzymywal nawet 3 h a jest karmiony mm, czasami juz w okolicach 2 h byl krzyk, zwlaszcza wieczorami!naraz nzjadal 120 -150ml a po 2 h to samo, balam sie jak to przetrawi..dawalismy ok. 1 lyzeczki kleiku na butle mleka i niby brzusio ok..ale teraz juz zglupialam!wciaz wydaje mi sie , ze to zeby, niby cos czuje w miejscu lewej gornej jedynki..ale przeciez ja zielona jestem!!!!!!w tamtym tygodniu kupa 4 razy dziennie, w tym 1 albo 2 ale juz z problemami...no i teraz potrafi 4-5 h wytzrymac i wypic na maksa 120!wiec Mama sie znowu martwi i probuje wciskac!!!!!!jak nie urok to.....!a niech te zeby juz przyjda!

reklama
Hej!
U nas jeszcze śpiochanie. Mała po kleiku ma sen niedźwiedzia. Jak ja jej zazdroszcze. Jeszcze nie tak dawno jak była w brzuszku to ja śpiochałam ile chciałam. A wy byłyście dużo na forum.

Agulam bardzo smutno mi że Antoś w szpitalu. Ucałuj Kasik i powiedz że trzymam kciuki za szybki powrót do domku.
Madziunka chyle czoła! Śliczne te czapeczki.

Do góry