reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2010...

ehhh nie moge przebrnąć przez to co dziś pisałyście no nie mam siły normalnie bo u nas ciąg dalszy armagedonu ząbkowego i padam na twarz i moja zdolność kojarzenia co która pisała jest bardzooo znikoma.... a jutro jeszcze mąż wyjeżdza i zostajemy same z naszymi zębolami...

reklama
Oczywiście już się chwalę :-) Zdjęcia poniżej (o ile dobrze wstawiłam)

Macie jakieś rady na usypianie dziecka wieczorem bo ja kompletnie nie mam już pomysłów i niestety moje dziecię nauczyło się zasypiać na rękach i mam problem bo jak ją odkładam do łóżeczka to się zaraz budzi i jest ryk i w rezultacie śpi ze mną co też nie jest do końca fajne bo później będzie ciężko ją odzwyczaić od tego :-( generalnie jej łóżeczko ją parzy i tyle :-(

Załączniki

• S7300491.jpg
    S7300491.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 34
  • S7300496.jpg
    S7300496.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 36
hej dziewczyny
jestemsiostra KasikN i pisze w jej imieniu

mam smutna wiadomosc:-( mojasiostra jest z Antosiem w szpitalu,mazapal oskrzeli,robili tez przeswietlenie pluc bo podejrzewaja zapalenie.Wynik dopiero jutro po 12.
Osluchowo nie jest źle ale ma okropny kaszel.

Najsmieszniejsze jest to ze wczoraj byl u lekarza,w niedziele,dzis i kazdy gada cos innego i podwaza zdanie poprzedniego,paranoja:no:

Na razie jest na sali sama.Antos dostal juz antybiotyk dozylnie ale nie wie jaki.
Dzwonila to plakala,biedaczka

trzymajcie kciuki dziewczyny,bededawala znac na biezaco

zycze Wamwszystkiego dobrego i zdrowka wszystkim wrzeaniowym dzieciaczkom bo tojest najwazniejsze

Madziunka GENIALNE !!!!! Biedroneczka jest boska:-)

Trixi bedzie dobrze - ja tez plamilam - bralam luteine i wszystko sie uspokoilo- bedzie dobrze!!!!

agulam dzięki za informacje o kasik!!!! Jejku trzymam kciuki za zdrowie antosia i żeby szybko do nas wrócili cali i zdrowi biedactwo... Jej biedna kasik na pewno jest jej bardzo ciężko Ucałuj ją mocno od nas i powiedz że trzymamy za nich kciuki!!!! Ci lekarze faktycznie czasem są do d... nie podobni!~!!!! Cholerka jak można było odsyłać ich zamiast reagować na zdrówko antosia jak najszybciej!!! Oby nic tam w płucach nie było!!!

Madziunka GENIALNE !!!!! Biedroneczka jest boska:-)

Trixi bedzie dobrze - ja tez plamilam - bralam luteine i wszystko sie uspokoilo- bedzie dobrze!!!!

robię takie na zamówienie nie chwaląc się więc jeśli któraś chętna na taką czapeczkę dla swojej pociechy to zapraszam na priv ;-) wrzucam jeszcze pszczółkę ;-)

agulam to nie dobrze że trafili do szpitala :-( trzymam kciuki żeby szybko z niego wyszli!!!

Załączniki

• S7300485.jpg
    S7300485.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 43
Agulam, dziekujemy za informację, szkoda że taka smutna :( Prosze pozdrów KasikN od nas, i powiedz że mocno, mocno trzymamy nasze magiczne kciuki za Antosia!

Agulam i ja sie dolaczam do pozdrowien dla Kasik i Antosia!niech tu szybciutko do nas wracaja!

Beniaminko - a u nas sie zbieglo z dodawaniem kleika ryzowego do mleka;(i widze, ze Twoj P. tez stanowczy?:)u mnie czasami to samo..jak zakaz to zakaz!u nas Filip od jakiegos czasu nie wytrzymywal nawet 3 h a jest karmiony mm, czasami juz w okolicach 2 h byl krzyk, zwlaszcza wieczorami!naraz nzjadal 120 -150ml a po 2 h to samo, balam sie jak to przetrawi..dawalismy ok. 1 lyzeczki kleiku na butle mleka i niby brzusio ok..ale teraz juz zglupialam!wciaz wydaje mi sie , ze to zeby, niby cos czuje w miejscu lewej gornej jedynki..ale przeciez ja zielona jestem!!!!!!w tamtym tygodniu kupa 4 razy dziennie, w tym 1 albo 2 ale juz z problemami...no i teraz potrafi 4-5 h wytzrymac i wypic na maksa 120!wiec Mama sie znowu martwi i probuje wciskac!!!!!!jak nie urok to.....!a niech te zeby juz przyjda!

reklama
Hej!
U nas jeszcze śpiochanie. Mała po kleiku ma sen niedźwiedzia. Jak ja jej zazdroszcze. Jeszcze nie tak dawno jak była w brzuszku to ja śpiochałam ile chciałam. A wy byłyście dużo na forum.

Agulam bardzo smutno mi że Antoś w szpitalu. Ucałuj Kasik i powiedz że trzymam kciuki za szybki powrót do domku.
Madziunka chyle czoła! Śliczne te czapeczki.

Do góry