Hej Mamusie,
Gaju- oj to niefajnie ze Maks nie przybiera. Fakt, ze zastoje wagowe moga sie zdarzac po3 miesiacu ale jak tak dluzej bedzie to trzeba dziecie przebadac.
Gaju Maks ma chyba alergie? Jakie mm dajesz, dla alergikow? Bo jesli nie, to moze On nie przyswaja wcale jak mu to mleko nie służy, a sama nabial odstawilas? Bo ja odstawlam i wyspypka dawno minela, brzuszek tez o niebo lepiej, u nas pomoglo, ale Julka tylko na cycu.Sa mleka mm dla dzieci nie tolerujacych mleka krowiego, moze cos z lekarzem wymyslicie, zdaje sie ze przyda sie wizyta u prywatnego, jak ten tak to olewa.
Druga rzecz,to tak jak napisalas tez zrobilabym pilnie badanie moczu i to na posiew(nie jest drogie) moze klad moczowy, czesto wtedy dziecie nie przybiera na wadze.
A jak Wasz ospa? Jak czuje sie Olenka?
Beniu jak już wcześniej kiedyś pisałam na moje sugestie że to może alergia i żeby specjalną mieszankę przepisał stwierdził, że nie widzi takiej potrzeby :/ Także dostaje Bebiko bo niestety nie stac mnie aby kupić Bebilon Pepti bez recepty, do tego mleczko z cyca. Mnie też się wydaje, że to może od alergii i muszę alergologa dziecięcego znaleźć bo ten pediatra totalnie sobie olewa wsio.
Co do ospy to Olcia jest u moich rodziców póki co i dobrze bo ponoć w nocy szopki odstawiała bo wsio ją swędziało i bolało To przynajmniej całej chałupy mi nie pobudziła.