reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

kochane Zyczymy wam zdrowych,wesołych świąt niech dzieciaczki zdrowo się chowają a mamusią żeby częsciej królował na twarzy uśmiech :) WESOŁYCH ŚWIĄT....Beata i Julia :)

reklama
Niechaj magiczna noc Wigilijnego Wieczoru,
Przyniesie spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia,
Żyje własnym pięknem.
k030.gif

Dziewczyny obiecajmy sobie, że jutro bez nerwów....bo jaka Wigilia taki cały rok ;-)
Dzisiaj szkoda gadać, P wrócił i bardzo zmęczony zasnął przy TV, teraz tak głośno chrapie, ze chyba go w salonie zostawie niech sobie tam hałasuje , zabieram Julkę bo przysypia juz i idziemy sobie razem spac do łóżka. Chyba łatwiej być mężczyzną...ech.

Ale już karaluchy pod poduchy i czas na życzenia :

Życzę Wam i Waszym rodzinom- radosnych świąt, pełnych ciepła i miłości,chwil gdy zatrzymamy sie na Tu i Teraz ciesząc się sobą, naszymi nowymi, najcudowniejszymi członkami rodziny, by smakowały pyszności ze świątecznego stołu a prezenty radowały serce, i zdrowia- najcenniejszego z darów. Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia Kochane!:happy2::tak:

oj Tosiula czyli nie zdążył zrobić zakupów dla Twoich rodziców???

Beniaminko mnie akurat to smuci ze jaka wigilia taki cały rok :((( bo nastrój mam podły i chyba na chwile obecną nic nie jest w stanie go poprawić :/

Skrzacik przepraszam ale.. uśmiałam się z fotki ;)

ma musze jeszcze dzis upiec sernik (bo wczoraj nie zdążyłam) i zrobic jedna sałatkę o posprzątaniu nie wspomne....

KOCHANE ZYCZĘ WAM BY TEN CZAS SPĘDZONY Z RODZINA BYŁ SPOKOJNY, MIŁY, RADOSNY.
ŻYCZĘ ZDROWIA, POMYSLNOŚCI, NIE OBEDZCIE SIĘ ZA DUŻO I WYKORZYSTAJCIE NA MAXA CZAS Z RODZINĄ.

Kochane

Mam nadzieję że już humory lepsze i faktycznie nie ma co naszymi mezczyznami sie tak przejmowac chociaz latwo sie mowi ale tak jak beniaminka pisala jaka wigilia taki caly rok... Ja wczoraj padalam na pyszczek ale skonczylam sprzatac zrobilam stroiki pomoglam mamie w kuchni i takie tam ale nie wyrabialam i chyba pierwszy raz padlam tuz po polozeniu sie...
skrzacie fota super.. opiekun pelną gębą ;-)

Zdrowych, spokojnych, pełnych ciepła rodzinnego, Bożego błogosławieństwa i nieskończonej ilości miłości Świąt Bożego Narodzenia. Aby te wyjątkowe Święta były pięknym wspomnieniem dla Nas samych a uśmiechy naszych pociech towarzyszyły nam zarówno dziś jak i przez cały następny rok!!! Odrzućmy troski i zmartwienia i w te Święta cieszmy się szczęściem jakie nas spotkało. Wesołych Świąt dla Was i waszych najbliższych

U nas sukces, skonczyla się awersja małej do butelki. Wczoraj ladnie zjadla i spala od 21 do 3. Wstalismy o 9, bo mamy dzisiaj wizytę w laboratorium (morfologia plus poziom żelaza) - wyslalam męża z małą, po drodze zrobią zakupy. :) Ja nadal chora, więc nie mogę spacerować po dworze.
Życzę Wam Wesołych Świąt w gronie najbliższych!!!

W tym dniu radosnym, oczekiwanym,
gdzie gasną spory, goją się rany
życzę wam zdrowia, życzę miłości,
niech mały Jezus w sercach zagości,
szczerości duszy, zapachu ciasta,
przyjaźni, która jak miłość wzrasta,
kochanej twarzy, co rano budzi,
i wokół pełno życzliwych ludzi.Wesołych Świąt!!!

reklama
witam i ja
Asiek, kochana zdazył, ale nerwówka była... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szkoda gadac... dzis smutki w kat.. Ty sie tez nie smucaj... buziak
Dziewczyny, tylko pięknych chwil w te dni i w każdym kolejnym :tak:WESOŁYCH ŚWIĄT

Do góry