reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

ja też prosiłabym o ten plakat od Kerny może uda mi się coś wykombinować... mam znajomych nauczycieli może namówię ich na jakąś zbiórkę w szkole...

reklama
jojo twoje dzieci mają w tym samym dniu ur:>??
Tak w jednym dniu i zawsze muszę robić dwa torty :-)Moje dzieci wszystkie są z szóstego dnia miesiąca Małgosia 6 września a starsi 6 stycznia a żeby było jeszcze śmieszniej to ze starszymi miałam termin porodu na ten sam dzień (19 stycznia):-DNajstarsza córka urodziła się w szpitalu,synek w domu:szok: a Małgosia w drodze do szpitala na ulicy:szok: :szok: I tak ja,mój mąż i starsze dzieci jesteśmy ze stycznia :-) U nas styczeń to duża dziura w budżecie:szok:;-) a i jeszcze moja mama jest ze stycznia:-D

Ostatnia edycja:
no to i ja się dołączam do mamusiek dzieciaczków buntowniczków, od 3 dni nocki są masakryczne, a dzionki też nie lepsze :wściekła/y::-(

i ja poproszę plakat, zrobimy co się da!!

A u nas nocka super mały spał ze mną w łóżku od 21 do 7 a że ja się położyłam po 22 to udało mi się wyspać jedyny minus to że mały się kręcił i w połowie nocy musiałam go poprawiać bo położył się prawie że w poprzek i go troszkę zgniotłam :/
Asiek ja też poproszę ten plakat zaniosę do mojego LO tam często robią zbiórki ale potrzebujących i spróbuję jeszcze u brata w szkole powiesić jak się zgodzą ;-)
Jojo ja również się z moim pokłóciłam, jak karmiłam małego dałem mu łyżeczkę do potrzymania taką gumową bo cały czas za nią łapał a ten mi awanturę robi że mały sobie krzywdę zrobi ech.. musiał się kogoś doczepić bo mu gra nie działa którą sobie kupił a szkoda miała bym trochę spokoju... a jeszcze potem jazdę zrobił bo niby źle choinkę ubrałam ale sam dupska nie ruszył żeby mi pomóc:wściekła/y::wściekła/y: Teraz położył się spać a ja przyszłam do mamy a co będę sama siedziała myślałam że babcia się zajmie wnuczkiem a ja będe miała chwilkę dla siebie a mój braciak mnie dorwał żebym z nim pograła i chyba nie mam wyjścia
Cóż lecę grać w Kung fu Pandę

ale tu cisza pierogi lepicie czy co???- sama będę lepić w środę:-D
udało mi się odłożyć mojego skokowego maluszka bez lulania - uffff bo bałam sie że bez tego się nie obędzie, w sumie dzisiejszy dzień był lepszy niż wczorajszy , dziś mniej płaczu było ale to był balans na granicy jak za późno zagadamy małego to podkówka i ryk i po sprawie:no:
wiwat skoki rozwojowe :-D:eek: - mam mieszane uczucia bo super że maluch sie rozwija ale osiwieć momentami można :cool:

Hej..
i ja dolaczam do mam niewyspanych..ta noc juz 4 z kolei do bani..zawsze zasypial ok 22 i budzil sie co 3h na jedzenie..i zwykle jak zjadl to spal dalej..a od tych 4 nocy jak zje to marudzi i meczymy sie oboje..niby spi a steka, kwili, pluje smoczkiem po czym go szuka..oszalec mozna;/

dzis jakis ten dzien taki nijaki..wkurzylam sie tylko bo kupilam mojej siostry dzieciom posciele pod choinke..Alce kupilam z hanna montana a bartkowi ze spaidermanem..i co? i dzisiaj byli u nas i mowia do mnie ze wiedza co odemnie dostana;/ szwagier im sie wygadal..myslalam ze go udusze..i ze zlosci dalam im juz dzisiaj a w wigilie beda miec pusto pod choinka!

bylam dzis znow w solarium i powoli moja skora brazowieje:D i tak sobie dzisiaj pomyslalam ze wroce do czarnego koloru wlosow:)) zrobie sobie czarne z czerwonymi refleksami..kiedys czesto tak malowalam i fajny efekt:) ehh..jednak wole siebie jako czarnule a nie jakas wyplowiala wiewiorke;/

Malgos, to przybij piatkę - i dla mnie ten dzien jakis do tyłu.
Mnie podobasz sie w czarnych włoskach, i oczywiscie opalenizna do tego :-) Ja tez lubie brazik na sobie, ale skora juz nie mloda, nawet dobrze ze odpocznie, chociaz z przymusu :-D
A szwagier jak dziecko małe, tajemnicy nie umie dotrzymac, no wstyd taki duzy tatus :-D ;-)

czesc!
moi faceci chorzy, wiec ciezkie dni...oczywiscie bardziej martwi mnie Filip, choc dopiero dzisiaj go naprawde katar meczy...ale i kaszle czasami, zobaczynmym do poniedzialku, jak sie nie polepszy to lekarz;(chyba, ze sie pogorszy to szybciej...juz marudzi..

papa

reklama
mój też dzis mega marudny do południa nawet w chustę jak go włożyłam to darł się jakby go kto ogniem palił :/ Dopiero ok 16.30 padł na godzinkę i później mi na rękach i spał prawie do 19.
No i znów te rany mu się zaczęły robić jak tylko maść odstawiłam i wysypki :/ Stwierdziłam, że muszę prywatnie do jakiegos lekarza jechać tylko nie wiem czy do alergologa czy dermatologa ???? Ale tak nie może być.
Jutro chrzest, trzymajcie kciukasy :)

Do góry