reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Beniaminka ja widze po mojej skorze jak solarium na nia dziala..kiedys to byl moj nalog i chodzilam za czesto przez co mam juz takie zmarszczki ze hej:/ teraz raz na tydzien na 10min bo szybko mnie bierze i trzyma sie.

Zapomnialam napisac ze kupilam wczoraj pieluchy babydream i przyznam ze sa nawet nawet..co prawda wole jednak pampers ale bede uzywala na zmiane i zaoszczedze troche.

a teraz lece bo maly uraczyl mnie kupa i trzeba zrobic przeglad:D

reklama
Alcia- zdrowia dla chłopaków!
Gaja- udanej jutrzejszej uroczystosci! A z małym może na początek do dobrego prywatnego pediatry? No przynajmniej ja bym spróbowała najpierw tak.
Dorotka- witaj, witaj :-)
Gosiunia- to Ty wiele możesz zdziałać w swoim fachu, tyle PiT'ów a ludzie nie zawsze zdecydowani co zrobic z tym 1% :-)
Julka dzisiaj marud niemożliwy, po kąpieli już nawet nie próbuję jej karmić, bo cyrki wyprawia nie z tej ziemi, podrzemie chwilkę i sama zawola jeść, teraz kima ale smok się cały czas rusza ;-)

Witam wieczorowo

Padam na pyszczek nasza gwiazda wreszcie śpi!!! A w ciągu dnia udało jej sie przespać aż 2 razy i za pierwszym całe 30 minut zaliczyła, a za 2 aż godzine!!! Oj te skoki rozwojowe nas wykończą a może nasze skarbeczki nie mogą się doczekać Świąt :) i tak to okazują.

gaja powodzonka jutro oby syneczek jutro był spokojny!!! A mamusia uśmiechnięta, wiesz podobno po chrzcinach dzieciaczką się odmienia aczkolwiek ja nie zauwazylam :)

Zmykam spać oby szybko mi to poszło nim mała wstanie... Dobrej nocy kochaniutkie!!!!

Witam!
Gaja to powodzonka jutro...ja sie boej jak mój maly bedzie sie zachowywał w kosciele...echh
Dorotko witaj.
Małgos ja Ciebie tez wole "czarną", bardziej wyraziscie wygladałas.
Alcia to Ty teraz za pielegniarke robisz...zdrówka dla chłopców.
Dobranoc dziewczyny.

Witam wszystkich:)
Czyzbym byla pierwsza??
Unas dzis nocnych wariacji czesc dalszy a o 6 pobudka i spac juz nie chciala. Wczoraj przyjechal juz do nas M. Mala go nie poznala po dwoch tyg i sie rozplakala i wogole tak podejrzliwie na niego patrzyla. Dzis juz troche lepiej. Ja z M zdazylam juz sie poklocic:/. Wkurzyl mnie niesamowicie!!!! Wypomina mi ze ja kase wywalam na byle gowno a mamy chrzciny na glowie. Tylko ze to nie on przytyl w ciazy 23 kg!! Kupilam niezbedne minimum czyli plaszczyk spodnie ubranie na chrzciny i buty zimowe bo stare poobdzierane a ten do mnie ze ja zakupocholiczka jestem! wrrr... myslalam ze go pobije bo nawijal jakby mu sie tasma zaciela wkolko to samo. No i humor do dupy...

Dzień dobry wszystkim :) Hania dzisiaj spała od 20:30 do 6:50 :szok: z tym spaniem to ona mnie nie przestanie zadziwiać chyba nigdy... Teraz też usnęła, więc ja lecę do kościoła. Mleko zostawiłam mężowi, ciekawe tylko, czy mała będzie chciała butlę, bo od tygodnia mówi butli stanowcze NIE :confused:

Gaja, trzymam kciuki za chrzciny - oby poszło dobrze :-)
Małgoś - grunt, żebyś się z nowymi włoskami dobrze czuła :-) Ja w środę wybieram się do fryzjera, ale nie mam odwagi na radykalną zmianę, niech mi tylko włosy podetnie, a ja sobie poprawię je tylko szamponem koloryzującym.

Miłego dnia wszystkim!

Witam a moja dzis szalala w nocy jak nigdy 3 pobudki no i spala caly czas z nami, ale za to dala pospac mamie do 10.
Od dzis dziewczyny w domu beda do 4 stycznia, no i zaczynaja sie walki, mam nadzieje ze nie zwariuje z ta 4 przez ten czas.

reklama
witam i ja :-) widze, ze co raz czesciej nocki good :-) i fajnie.. :-) moja gwiazda spi od 21.30 do 5-tej i cholercia potem juz nie bardzo chce... a na mamie się to odbija.. ;-)mamy przewijak na łóżeczku i muszę go na noc zdejmować, bo akrobatka jak zaczyna marudzić w nocy a ja chwilkę nie reaguję to kopie w niego z całej siły i zauwazyłam, że nie jest to przypadek :-D Artystka!!! Gaja, trzymam kciuki
Dobrego dnia!!!

Do góry