Dzien dobry,
Julka wrocila do karmien w srodku nocy od 3 dni podjada okolo 4 w nocy, a juz je pomijala, prawdopodobnie intensywnie rosnie, a mleko w nocy ma ok 3x wiecej tluszczu niz mleko dzienne,wiec pewno panna rosnie :-) No i dochodzi kryzys 3 miesiaca w laktacji-czyli dziecko z dnia na dzien chce wiecej jesc, a piersi jeszcze pracuja po staremu. Mysle kilka dni i sie wszystko wyrowna.
Lilu- jak dobrze, ze juz lepiej ze Twoim brzuszkiem :-) Odpoczywaj i moze dietka pomoze.
Asiek- czytalam watek "Judyta" , niesamowita tragedia...jedyna pomoc jaka mozemy zaoferowac to modlitwa i 1% od podatku na jej konto...tylko to jeszcze dlugo potrwa zanim przetransferuja nasze pieniadze na ich konto.Jednak warto pomoc, to moglo spotkac kazdego z nas, ech
Skrzaciku- powiem za dziewczynami, nic nie zrobisz i nie rob. Raz powiedz, jak to widzisz z boku, ale nie naciskaj , badz obok i badz przy niej, jednak nie moralizuj..bo mozesz osiagnac odwrotny efekt i stracic przyjazn, osoba zaslepiona nie dostrzega prawdy, czesto musi sie uczyc na wlsnych bledach, nie ochronisz jej przed jej wyborami.
Anitas- oj slisko, slisko, cos ten Śląsk slabo przygotowany, a ja ten poslizg na barierke mialam wlasnie w zbytomiu na estakadzie-Wroclawska :-( Masakra jak slisko.
Zycze Wam wszystkim zdrowka i zeby Ania jak najszybciej mogla do przedszkolka wrocic :-)
Akderk- przypomnialas mi, ze i ja musze w koncu zrobic porzadek ze zdjeciami, cos wywolac, ale najpierw segregacja, az wstyd ale lezy odlogiem.
Tosiu- wysypka przy ustach jak najabrdxziej moze byc od wkladania raczek do buzi. Ja Julce teraz myje lapki kilka razy dziennie, albo myjka z woda albo mokrymi chusteczkami pampers- ale uwaga- na nie wlasnie moze byc uczulenie jak lapki dzidzius wklada do buzi a byly myte tymi chusteczkami. A lapki teraz non stop w buzi, juz kilka razy zdąrzylam wycisgnac jej z raczek wlosa od pieska, a ile razy nie zdarzyłam wole nie myslec
A Bebilon Pepti zapisany Julce przez szpital gdzie lezala przestal jej kompletnie smakowac odkad jadla juz regularnie cyca, takze jak daje z butli to musi byc moje mleko, innego nie tyka, pluje,wysuwa jezyczkiem, a pluje tak skutecznie ze leci daleko z impetem
Bebilon pepti jest w ogole nie slodki, mnie tez nie smakuje
Milego dnia Kochane! :-)