paulka24
Fanka BB :)
co do przybierania na wadze to chyba ja jedyna na plusie
ze 3 kg, ale nie wiem czy te kg poświąteczne czy ciążowe bo juz po świętach jak jeszcze nie wiedzialam ze mamą bede je miałam;-)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja zaczynam dzisiaj 10 tydzień - ale fajnie mi z tym...
Małapralinka ja cały czas trzymam za Was kciuki i mam nadzieje ze sie dobrze wszystko skonczy.
witam nowe wrzesniowe mamy.
Ja dzis wstałam w super humorem..mezus kupił bukiet czerwonych róż i zjedlismy wspólnie super sniadanko.
powiedzcie mi bo nie wiem czy mam sie martwic czy nie...ale podczas pobytu w toalecie zaczełam jakos dziwnie plamic na brazowo... narazie co prawda zdarzyło sie to tylko raz ale i troche zaczal bolec mnie brzuch :-( humor odrazu mi sie popsuł. teraz leze w łózku i boje sie ponownie isc do łazienki. pomocy :-(
U mnie 1kg. mniej, ale u mnie to żaden dramat waga = 66kg., ale bratowa mojego męża zaeszła do 51 kg. w ciąży, tak, że spokojnie czasem się chudnie, potem coś przybierze, a dziecko już sobie miejsce znajdzie;-)Dziewczyny jak u was z wagą? Ja nic nie tyje i zaczynam sie troche martwić, bo to juz koniec 9 tyg a ja nic nie przytyłam wrecz przeciwnie schudłam 2kg i waga nie chce drgnąć w góre. Mam mdłosci i wymioty ale zaraz nadrabiam jedzeniem bo jestem ciagle głodna, mysle ze nawet wiecej jem niz przed ciażąOgólnie jestem drobniutką osóbką wiec pare kg by sie przydało, wszyscy mówia gdzie ja zmieszcze dzieciatko w brzuchu... ale mam problem, co nie?
Chyba za wczesnie sie przestraszyłam.. narazie cisza bez plamien i mam nadzieje ze tak zostanie... Co to progesteronu to gine profilaktycznie dała mi Duphaston. A jezeli chodzi o plamienia ja tez je miałam w poprzedniej ciąży, niestety u mnie też było juz za późno- na szczescie są one zupełnie inne. I tym sie pocieszam.
Małapralinka jesteśmy wszystkie z Tobą .... i trzymam dalej kciukasy
Jedziemy na tym samym wózku![]()