reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Witam Mamusie:)
Przyklejam się nieśmiało do Waszego wątku:) termin mam na 9.09 :) To moja Pierwsza ciąza:):-)
U mnie z mdłościami jest róznie , ale od 5tyg do 9 była masakra.. teraz zrobiło się troszke lepiej, ale najgorzej jest tak wieczorkiem kolo 19.00... na szczescie nie wymiotuje..:)
NIe mam czasu narazie- lece zrobic obiadek dla mezusia:) buziaczki-

o jak milusio to gratki,ja bede miec rocznice slubu:tak:

witam was dziewczyny!!!
Czy przyjmiecie do siebie jeszcze jedna wrześniowke? Termin mam na 16 wresnia,jest to moja druga ciaza , pierwsza stracilam w 2009 ,wiec troszeczke panikuje
gratki przeogromne:tak:

mnie caly dzien pobolewal brzuch i pokladalam sie,wieczorem za to powera dostala i pojechalam do malza na ostatki ze znajomymi:tak:
bylo milusio i po 4 godz snu stwierdzam ze dlugo juz nigdzie nie wyskocze wiec oplacalo sie:tak:

milego dnia:-)

reklama
Hej Lasencje;-)
Leze w szpitalu, prawdopodobnie mam puste jajo, ale jeszcze czekam na wyjasnienie bo hcg mi pomalu wzrasta...
Mysle ze jutro bede cosik wiecej wiedziala...
Wczoraj mezus przywiozl mi laptopa, myslalam ze calymi dniami teraz bede z Wami ale nie sposob "walic"po klawiszach jak dziewczyny obok spia:-(

Trzymajcie sie cieplutko ;-)

witam i gratuluje nowym wrzesnióweczkom:-)
malapralinka trzymam kciuki:tak:

witam kochaniutkie ja dopiero co wstałam jakieś 15 minut tenu,ogólnie czuje sie dobrze bez żadnych mdłości:tak:
jutro ide na usg i strasznie sie stresuje czy jest wszystko dobrze z moją fasolką:-)

MALAPRALINKA bardzo trzymamy za ciebie kciuki!!

az sie wystraszylam bo ja we wtorek mam usg.....
napisz jak sie czulas czy czulas sie w ciazy? i czy mialas dolegliwosci??
Ja poronilam w 6 tyg.i tez bylo puste jajo(w pazdzierniku)....chyba teraz bym sie zalamala jagby bylo cos nie tak:((
Odliczam dni do usg ale tez panicznie sie boje :-(
Ulzy mi dopiero jak lekarz powie ze z dzidzia wszystko okey!

Ja nadalm mam mdlosci juz nie takie wielkei ale mam....
MILEGO DNIA ZAKOCHANYCH!!!
OD MEZA DOSTALAM ROZYCZKE A CORCIA MISIA DUZEGO Z SERDUSZKIEM A MY MEZOWI ZROBILISMY LAURKE:))

Małapralinka- skoro beta rośnie to musi byc wszystko ok.Trzymam mocno kciuki.
Witam się niedzielnie ospale.
Dopiero co wstałam nakarmiłam psy i wywaliłam je na dwór.Sama dopiero wcinam śniadanie, ale jakoś tak bez apetytu.

reklama
Witam walentynkowo :-)
MALAPRALINKA trzymaj sie cieplo, jestesmy z Toba! Bedzie dobrze!!!

Co do badan bety to ja ani razu nie mialam robionego, jesli chodzi o luteine i duphaston to wiem ze to prawie to samo, ale po plamieniach kazala to brac, wiec biore. Co do sprawdzania poziomu hormonow, tez bez badan, chyba na oko pani doktor ocenia ze brac i brac...
Karolina84 ja tez jutro mam usg i strasznie sie boje co tam bedzie... Oby wszystko bylo dobrze...
Samopoczucie ogolnie ok, tylko strach na ulice wyjsc, bo w lubuskim zboczeniec grasuje:szok: Oby zlapali tego !@$%#%^& !!!!

Tymczasem milego dnia zakochanych mamusie i duuuzo pozytywnych emocji. :-)

Do góry