Ja ubieram Body, pajaca i gruby spiworek,
ja czasami jeszcze czyms nakryje małego, bo spiworek nasz nie jest bardzo gruby.
A tak wogóle to dzień dobry
u nas nocka ok jedna pobudka o 4 ,wstałysmy po 7 a mała juz zasypia zamamusia sie wydała-SPIOCH JEDEN
kurcze mnie gardło tak napierdziela ze szok,zaraziłam sie od starszych córek,juz sie boje zeby mała nie załapała,wkońcu kontakt ze mna ma non-stop
No i pisałam wam o tej moje cioci,wiec odeszła od nas wczora o 21 przynajmniej sie nie meczy,ale przykro strasznie.
Karolina przykro mi z powodu chrzestnej. I zdrowka zycze.
u nas jak dziecię poszło spać o 22 tak obudził się na karmienie o 3 w szoku jestem!!! Zauważyłam , że zaczyna sie u nas kształtować plan dnia, mały budzi sie je potem godzina , półtorej zabawy na macie lub ze mną , potem gdy zaczyna byc znudzony kładę go na brzuszek zasypia niemal od razu spanie tak około 2 do 3 godzin i znów jedzenie i zabawa itd. nie powiem bardzo mi się to podoba :-)
u nas podobnie. Mi tez pasuje, bo chociaz mozna sobie cos dzionek zaplanowac.
Asiek ja tez chetnie czas bym zatrzymała. I czasami jak mam dołka z powodu siedzenia w domu, to sobie gadam sama do siebie, "ciesz sie, bo te chwile juz nie wrocą". A najbardziej to mi jeszcze szkoda ze mezus nie widzi Antosia przez całe dnie:-(. Ale taka praca, niestety. I udanych zakupow zycze