Hej kobitki
U mnie tez spiworek, wyrzucilam wszystkie kocyki i kolderki po tym jak sobie maly zaciagnal raczka kolderke na glowke i az mi zaczal siniec z braku powietrza.
saraa a czy tylko w spiworku? Bo ja co wieczor mam dylemat, przykrywac czyms jeszcze czy nie? Dodam ze do snu jest zazwyczaj ubrany w bodzika i połspiochy albo pajaca
Witam
jak was dziewczyny czytam ze wasze maleństwa nie śpią w dzień to w szoku jestem i zczynam sie nie pokoić czy moja Julka nie spi za dużo,dla przykładu zasneła wczoraj tradycyjnie po 21 pobudka o 4.30 potem o 7,30 godzinka zabawy i dalej spanie do 11.30 znowu zabawa zasnęła o 13 i do teraz śpi zaraz ja bede budzić znajac życie pobawi sie do 18 i znowu pójdzie spać tak do po 20
czy ona za dużo nie śpi
tak jest codziennie,dodam ze apetyt ma ,humorek też smieje sie od ucha do ucha.
karolina Antos tez duzo spi, i czasem tez mnie takie mysli nachodza, czy nie za duzo. Ale widocznie nasze dzieciaczki urodzone 19 wrzesnia tak maja;-). Ostatnio nawet zapytałam pediatry, to powiedziała ze u takich maluszkow czas czuwania wynosic moze czasami tylko około 5 godz. Wiec sie troszke uspokoiłam.
Akderk mały bokser Ci rosnie
Małgos to synus Cie nie pozna jak sie odstroisz w niedziele
Agim Antos tez jeszcze zaciska piastki. Ostatnio sporo czytałam o wzmozonym napieciu, i tez sie dopatrywałam objawow u Antosia. Bo czesto wygina sie bardzo do tyłu, momentami to ciezko go utrzymac. Chyba tez skonsultuje to z neurologiem, kurcze juz sama nie wiem? Ale jak wspomniałam o tym pediatrze, to miałam wrazenie ze sobie mysli "kobito co ty wymyslasz"
Tosia ale Cie urzadziała ta twoja Dominisia
U nas nocki mamy super. Jedno karmienie miedzy 2, a 3, a potem około 7. Wiec nie narzekam. Tylko z kupkami nam sie cos porabało. Wczoraj az czopek mu wieczorkiem włozyłam, bo sie meczył biedaczek, bo kupoli nie było od poniedziałku. To jak kupole zawalił, to zalatywało na cały pokoj. I przy okazji obsiusiał mnie, siebie, i posciel. Ale najwazniejsze ze kupola była
:-)
Co do pampersow to jeszcze 2 uzywamy, bo całe 2 duze paki jeszcze mamy. Ale jak sie skoncza to wyprobuje Dady. A nuz nam spasuja.