Witam wszystkich
U nas nocka w miare w porzadku chociaz Maja miedzy 4 a 5 cos marudzila znowu. Wczraj bylysmy na kontroli bioderek no i niestety dalej musimy pieluchowac
Niby jest lepiej ale dobrze nie jest. I znow wpisal te oznaczenie II B tak jakby nic sie nie zmienilo.
Poza tym wczoraj zaczelam malej podawac debridat i mamy kupe smiechu bo takie minki strzela jak jej go podaje ze pasc mozna.
A dzis pojechalam z Maja do meza pracy na chwile bo M chcial sie pochwalic, i chyba z 15 babek nagle nas obskoczylo i kazda zaczepiala a Maja o dziwo sie nie rozplakala tylko przygladala sie uwaznie. A ja myslalam ze bedzie ryk
Ale byla grzeczniutka przez cala wizyte.
beniaminka tez bym chetnie wciela cala czekolade, ale jakos sie boje ze malej zaszkodzi. poza tym lepiej zebym sie nie przyzwyczajala do slodkosci bo jeszcze 7 kg do zrzucenia :/
Co do zacisnitych pioastek to Maja tez tak ma i tez je wpycha do buzki sliniac sie przy tym niesamowicie
i czapeczki tez sa fe!! Pampkow uzywamy jeszcze 2. A na ciemieniuche oliwke stosowalam na to czpeczka a potem wyczesywalam
tosiaale mialas przeprawe
nam sie tez juz kiedys cos podobnego zdarzylo e przebieranie bylo co chwile.
malpko oby Blanka szybko doszla do siebie, a Daria ma podobne zapedy jak moja niunia, ktora czasami tez tak potrafila spac, ale teraz juz ja wybudzamy i wciskamy butle w ,miedzyczasie na spiocha, bo i tak malo je.
paulka ja na katarek tez sol morska stosuje, potem klade Maje na brzuszek i jak troszke splynie to frida oczyszczam
karolina mysle ze nie masz sie co martwic, skoro mala ladnie je i przybiera i jest radosna to wszystko ok, widocznie taka jej uroda i lubi sobie pospac
.
magi ja zaczelam ubirac Maje w 62 ponad miesiac temu i nadal sa dobre i mysle ze jeszcze troszke je ponosi ale ona jest raczej z tych drobnych i nie przybiera jakos szalenie szybko. Teraz wazy 5 kg i ma 63 cm.