hej
Ja dopiero teraz. Od wczoraj probuje cos przeczytac, ale co nadrobie inne watki, to ktos mi przeszkadza i na głowny nie ma juz czasu. A dzisiaj jeszcze nie było pradu z 7 godz., normalnie masakra
. I jeszcze jutro mam siostry zareczyny, wiec sporo szykowania, i czasu tez mniej.
My po szczepieniu, ktore było wczoraj. Dziekujemy za kciuki. Antos w miare to przezył, gorzej chyba ja
. I od wczoraj sporo spał, przerwy tylko na cycola. A nocka to juz super, zasnał po 21, a pobudka po 3
Normalnie wyspana dzisaij byłam
. Ale tez miałam jakiegos stracha, czy przypadkienm za duzo nie spi
Gosheek ja mam w ksiazeczke wpisane przy USG bioderek IIa i jeszcze jakis znaczek, ale nie moge go rozczytac
Ale lekarz mi mowil, ze wszystko jest w porzadku.
Witam wszystkie mamusie
I caly czas mysle o tych Mai bioderkach bo wlasnie spojrzalam w ksiazeczce ma ewpisane przy lewym bioderku II A, ktioras z was o tym piosala ze to nie za dobrze??? Oczywiscie ja pielu****e ale mam wrazenie ze te pieluchy nie spelniaja swojegio zadania bo ona i tak nie ma tych nozek tak na zabke w nich..
I jak zwykle, co lekarz to inaczej gada. U nas na wyniku mam ze lewe bioderko IIA a prawe IB. Ortopeda nic nam nie wytłumaczył, tylko kazał pieluszkowac, ze wzgledu na lewe bioderko. Ja nic nie dociekałam, bo juz nastepni za nami weszli na badanie. I jak pokazałam wynik pediatrze, to powiedziała ze niepokoi ja ten wynik IIA i kazała skonsultowac sie z innym ortopeda, bo ten u ktorego bylismy nie poznał sie w kilku przypadkach. Wiec zapisałam sie na poniedziałek. Juz pisałam ze wizyta+usg 150 zeta
. Ale wole to skonsultowac niz potem załowac ze cos zaniedbałam.
I kojarze, ze Agusska pisała ze u jej malucha poprawiło sie z IIA na IB, wiec mam nadzieje ze i u nas tak bedzie.
Dziewczyny u mnie tez cycole czasami flaki. Ale przeczytałam to co Beniaminka, ze miekkie cycole nie swiadcza o małej ilosci pokarmu i od razu sie przestałam tym przejmowac. Od razu karmienie idzie mi lepiej, i juz nie mam takiego stresa. Bo do tej pory ciagle cycole sobie macałam, czy juz sa pełne. Wiec duzo prawdy jest w tym, ze duzo siedzi w głowie
I juz zapomniałam co miałam napisac.
Zmykam bo mały spi od 20.30, wiec czas na moja drzemke
.