hej dziewczyny
u nas nocka rewelacja, cala przespana a pobudka dopiero o 7.30. Zastanawiam sie czy nie powinnam budzic ja wczesniej
, zjadla a potem jeszcze spalysmy do 10
a moj M juz od 8 wzial sie za sprzatanie
Za to od 12 do 13 byl taki wisk ze bebenki w uszach pekaly, i tak sie umeczyla bidulka ze teraz spi:-)
gaja wspolczuje nocki, ale powiem Ci ze moja kolezanka ma takiego samego glodomora jak Twoj Maksio, chce jesc na okraglo i je duzo. Za to widac u Ciebie efekty bo Maksio jest z tego samego dnia co moja Maja a wazy juz kilogram wiecej
Guusia moze to tylko jednorazowo cos Olafkowi nie przypasowalo. U nas tez sie zdarzaja takie incydenty. Jesli sie nie bedzie powtarzac to nie ma sie czym przejmowac.
guusia i malpa moja mala tez strasznie marudzi przy jedzeniu i mam wrazenie ze je coraz mniej, czasami wrecz musze jej na sile wciskac. Ja licze ile ona zjada i tak:
1.11 - 675 ml
2.11 - 655 ml
3.11 - 645 ml
4.11 - 635 ml
5.11 - 610 ml
i czesc z posilkow jest wciskanych
ale gdy jej nie wciskam to nie przybiera za bardzo na wadze wiec walczymy. Najwiecej ile zjada na raz to 105 ml, wiecej nigdy sie nie zdarzylo, czasami potrafi tylko 40 ml zjesc i wiecej nie chce... , herbatek jej nie podaje.
aguuska wspolczuje nocki, juz dzis dalam wlasnie flanelowa i chybA jest lepiej
miłego dnia wszystkim zycze
beti udanych zakupow