reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2010...

Kernus, uwazajcie na siebie i powodzenia :-)
wyobraz sobie, ze ja wczoraj sama zdjagnozowałam ziarniniaka w pępkuu Misi, bo pediatra nas olala i nawet nie zajrzała... to taka kulka w pepku? i troszku ropki tam jest, ale nie zeby sie saczyla.. czy nie?

reklama
tosiu no u nas tak to wyglada. Takie coś w pępku i u nas to ropieje jeszcze, a potem podobno krwawi. Langner określił to jako nieprawidłowe co tam..i niestety ale to samo nei schodzi. trzeba siewybrać do chirurga dzieciecego albo dermatologa..mi polecił Mrozek, przyjmuje w szpitalu.Kurcze...

oj kochana..muisz Marcina wysłać do neigo ok. 6...rano....mój disiaj tam był o 6.30 i już 4 auta stały pod domem.telefonicznie to masakra...Ale dzisiaj jak byliśmy to podczas naszej wizyty umówił dwójkę dzieci:sorry:

no to tak zrobimy :-) a ile bierze? kurcze, On to przynajmniej Dzidzie kompleksowo przebada a ja będe spokojna.. :-)

jak ja uwielbiam ten moment- Lena & Jula śpią w swoich łóżeczkach a ja mam juz wieczór dla siebie :))))
poczytam co tam u Was bo kurcze zaległości mi sie nazbierały...

dziewczyny czy Wasze maluchy tez podczas snu zaplacza? bo mojemu to sie zdarza i zaplacze tak zalosnie ze az serce mnie boli a po chwili spokoj..

kerna szczesliwej podrozy i pomyslnej diagnozy:**

anitas duzo cierpliwosci i zdrowka dla niuni:*

Tosiu no podrożał....70zł:sorry:ale fakt zagladnei we wszystkie dziurki przynajmniej.
No i czas na moją marudę. Idę ją kłaść:-)Czas start;-)

dziewczyny czy Wasze maluchy tez podczas snu zaplacza? bo mojemu to sie zdarza i zaplacze tak zalosnie ze az serce mnie boli a po chwili spokoj..

zdarza sie, zdarza. Mi tez sie serce wtedy kraje. Czasami to trwa dłuzsza chwile, i musze go wtedy poprzytulac i dopiero przestaje.

A Antos spi od 17.30 i szkoda mi go budzic. I tak juz 4 dzionek nam sie poprzestawiało. Nie wiem czy go budzic na mycie i jedzonko, bo tak smacznie sobie spi.
Ciekawe co my w nocy bedziemy robic

Ostatnia edycja:
reklama
kasik dzieki uspokoilas mnie..moze to jakies paskudne emocje z calego dnia ich dopadaja;/

lece na filma..pozniej kapiel malego i butla..i czuwanie do polnocy;/

Do góry