reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2010...

Kernus, uwazajcie na siebie i powodzenia :-)
wyobraz sobie, ze ja wczoraj sama zdjagnozowałam ziarniniaka w pępkuu Misi, bo pediatra nas olala i nawet nie zajrzała... to taka kulka w pepku? i troszku ropki tam jest, ale nie zeby sie saczyla.. czy nie?

reklama
tosiu no u nas tak to wyglada. Takie coś w pępku i u nas to ropieje jeszcze, a potem podobno krwawi. Langner określił to jako nieprawidłowe co tam..i niestety ale to samo nei schodzi. trzeba siewybrać do chirurga dzieciecego albo dermatologa..mi polecił Mrozek, przyjmuje w szpitalu.Kurcze...

oj kochana..muisz Marcina wysłać do neigo ok. 6...rano....mój disiaj tam był o 6.30 i już 4 auta stały pod domem.telefonicznie to masakra...Ale dzisiaj jak byliśmy to podczas naszej wizyty umówił dwójkę dzieci:sorry:

no to tak zrobimy :-) a ile bierze? kurcze, On to przynajmniej Dzidzie kompleksowo przebada a ja będe spokojna.. :-)

jak ja uwielbiam ten moment- Lena & Jula śpią w swoich łóżeczkach a ja mam juz wieczór dla siebie :))))
poczytam co tam u Was bo kurcze zaległości mi sie nazbierały...

dziewczyny czy Wasze maluchy tez podczas snu zaplacza? bo mojemu to sie zdarza i zaplacze tak zalosnie ze az serce mnie boli a po chwili spokoj..

kerna szczesliwej podrozy i pomyslnej diagnozy:**

anitas duzo cierpliwosci i zdrowka dla niuni:*

Tosiu no podrożał....70zł:sorry:ale fakt zagladnei we wszystkie dziurki przynajmniej.
No i czas na moją marudę. Idę ją kłaść:-)Czas start;-)

dziewczyny czy Wasze maluchy tez podczas snu zaplacza? bo mojemu to sie zdarza i zaplacze tak zalosnie ze az serce mnie boli a po chwili spokoj..

zdarza sie, zdarza. Mi tez sie serce wtedy kraje. Czasami to trwa dłuzsza chwile, i musze go wtedy poprzytulac i dopiero przestaje.

A Antos spi od 17.30 i szkoda mi go budzic. I tak juz 4 dzionek nam sie poprzestawiało. Nie wiem czy go budzic na mycie i jedzonko, bo tak smacznie sobie spi.
Ciekawe co my w nocy bedziemy robic

Ostatnia edycja:
reklama
kasik dzieki uspokoilas mnie..moze to jakies paskudne emocje z calego dnia ich dopadaja;/

lece na filma..pozniej kapiel malego i butla..i czuwanie do polnocy;/

Do góry