Marja
Fanka BB :)
Ja uzywam tej herbatki,a w sumie trzech - uspakajajaca ( to mi lekarz polecil , ze jak maly krzyczy , ze niby chce jesc ale dalej krzyczy przy cycu to dac mu tej herbatki, bo to rozluznia brzuszek - koperkowej i ulatwiajacej trawienie - wszystkie z Hipp - w sumie maja podobny sklad - najbardziej mysle dziala uspakajaca i koperkowa .
hej kochane
nie było mnie ze 2 dni miałam sajgon w domu z małym, 2 dni i nocy płaczu ale dzis juz jest ok- tfu tfu żeby nie zapeszyc, teraz zasnał SAM w łózeczku przy muzyce bacha nigdy to się nie zdaża, wieczorami płacz bo zmęczony a spac nie może, w nocy to samo, my wykończenie.
kolek u nas juz nie widac zwalczone mam nadzieje, tylko czasem się pręży jak chce kupke zrobic to 2 godziny czasem placzu i wali z brzuszkiem. ale nadal podaje sab simlex i dużo herbatki koperkowej, tylko dosładzam ja glukozą bo inaczej by nie wypił, położna powiedziła że można, no i widziałam taka herbatę ułatwiajacą trawienie z hipp od 1 miesiaca, stosujecie ja? czy tą koperkowa? bo ja teraz spróbuje tej drugiej też chyba.
próbowałam stosowac sie do zasad z tej ksiażki "jesyk niemowląt" ale nie potrafie nie potarfie , nie umiem, próbuje go odłozyc do łózeczka zanim zaśnie i co? płacz , i od nowa i tak wkółko. Ucze się tez rozpoznawac jego płacz- to w miare mi wychodzi.
Onionku fajnie ze już wszystko macie gotowe
kerna super ze trafiłaś na kogoś kto się zna i jest kompetenny- zobaczysz że wszystko bedzie dobrze
tosia nudzi ci się? to dawaj do mnie, okna nie pomyte, obiadu nie ma, i łazienka do posprzątania
ide dale was ponadrabiac
he ale pospał 5 minut i juz płakac zaczyna