Hej Mamuśki

Moja gwiazdeczka tradycyjnie zasnęła tuz po pólnocy, pozniej 3 i 7, teraz dosypia po toalecie i karmieniu, z drugiej odciagnelam 150 ml mleka , bo jade dzisiaj na wizyte do gonekologa na przeglad podwozia po 6 tyg

Jak kilka dni temu narzekalam ze mleka cos mniej, kryzys chyba byl, to pilam duzo i przystawialam mala non stop przez 3 dni, zreszta sama sie darla o mleczko i...dzisiaj masakra

piersi kamieniw, boli..gorące były, masowalam i wyjełam na te okolicznosc kapuste liscie zamrozone i juz lepiej, uff bo balam sie ze dostane gorączki tak mnie paliły.
Zastanawiam sie co wymysli lekarz w mojej poradni na antykoncepcję, bo juz czas pomyslec o tym... Do mojego prywatnego z ciązy tez pojde, ale znowu kaske spora wydac musze, wiec odwlekam, ale musze isc bo nie mam zaswiadczenia do becikowego, a prydalaby sie teraz kasak, oj przydała, bo macierzynski jeszcze nie wplynal, a mojemu P slabiej ostatnio w interesach, no...zima blisko

No nic na pewno znajda sie pieniadze wtedy kiedy bedzie ich trzeba, w co gleboko wierze, zawsze tak jest tylko nie wolno mi w dolek sie wprowadzac, bo..same wiecie JESTES tym, co myśli twe "
Dzien dobry dziewczynki!
Dziekuje wam za kazdego posta dziewczyny i faktycznie lepiej sobie zerknac na ta pierwsza pomoc, nigdy nic nie wiadomo
Kerna fajnie ze trafilas na taka pania doktor, na pewno wszytsko bedzie dobrze

czego wam z calego serca zycze
Akderk 3mam kciuki zeby wszytsko bylo ok, a tobie mamusiu duzo sily!
My jutro mamy wizyte zobaczymy co powie nam nasza pediatra.
Dziewczyny 6 litopada mam egzamin z prawa jazdy, boze na sama mysl juz sie denerwuje...eh trzymajcie kciuki

zazdroszcze wszytskim zmotoryzowanym mamusiom
Ja tez juz w sumie przeczytalam ta ksiazke jezyk niemowlat i tez mam zamair prawdzac zasady tam opisane

generalnie ja nie mam problemow jakis specjalnyc z dziecmi, najgorszy jednak jest wieczor miedzy 21 a polnoca, placza, ze smoczkiem bez smoczka, na rekach, w wozku ja nie wim co jest grane..jeszcze ich nie rozgryzlam
Kasiona identycznie moja Julcia, te godziny to maly horror, wszyscy chca spac tylko nie ona...Nocny marek sie znalazł
hej! pisze obolała... oparzyłam sobie reke i nawet dzidzi nie moge trzymac tzn trzymam z zacisnietymi zebami...pokarało mnie chyba za kawe... Kerna, tylko mi nie mów ze byłas sama...
buziaki na dobry dzien
Ojoj, współczuje...ale za kawe sie nie obwiniaj, ja tez pije i to 2 dziennie, slabe z mleczkiem, ale inaczej bym zasnela na stojaco.
hello kurcze dawno mnie nie bylo jakos brak czasu i jestem troche chora goraczka i do tego przeziebilam piersi i bola kurcze nie wiem jak sie tego pozbyc

milego dzionka paaa
Witaj

Uwazaj na ten cenny skarb

Piersi pod ochrona, ja moje tez tule przed zimnem,bo to normalnie boli jak zmarzną choc troszke...
Gizelka , wlasnie...moze to maz by pojechal do Niemiec pracowac, nie wkazdym zawodzie wymagany jest jezyk, spoko. A Ty dasz rade z, zobaczysz , dzielna jestes i nie hce Cie sztuczne pocieszac ale naprawde te dolki kazda z nas dopadaj, ja wczoraj wieczorem ryczalam ze zlosci, niemocy, moj P sobie spal, a ja z mala obchody mieszkania robilam, karmilam, lulalam, spiewalam i plakalam, ale rano juz mi przeszlo
No wlasnie
dziewczyny...hop, hop!!!!!!!!! odezwijcie sie !
Ide sie szykowac na wizyte