Kasiona
Fanka BB :)
aha bo takie ktorkie chwile bezdechu to mu sie juz zdarzyly ale zazwyczaj po paru sekudnach, jak go wzielma na rece szybko w kazdym badz razie bral powietrze i bylo ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no własnie takie krótkie bezdechy wydają mi się czymś normalnym ale nie to co Ty opisałaś więc mam nadzieje ze Twoja lekarka tego nie zbagatelizuje :/aha bo takie ktorkie chwile bezdechu to mu sie juz zdarzyly ale zazwyczaj po paru sekudnach, jak go wzielma na rece szybko w kazdym badz razie bral powietrze i bylo ok
no własnie takie krótkie bezdechy wydają mi się czymś normalnym ale nie to co Ty opisałaś więc mam nadzieje ze Twoja lekarka tego nie zbagatelizuje :/
onionek a tak wogole to ja jestem 3 panna w takim razie tez sie jeszcze nie pobralismy, plany sa na przyszly rok po chrzcinach, ale my rezygnujemy ze standardowego wesela i calej szarpaniny przewozenia moich gosci do wloch, postanowilismy gdzies uciec znalezlismy biuro ktore organizuje takie sluby gdzies daleko, zoabczymy jakie koszta i zaszalejemy bedzie slub z podroza poslubna w jednym, jedeny minus ze sie nam to nie wroci, bo preznetow ani kasy od gosci nie bedzie hehe ale trudno, przynamniej bedzie niezapomniane przezycie i oczywiscie jak sie zdecydujemy to jedziemy z naszymi synkami
trzymamy kciukiTo ja tylko się melduję. Jutro z samego rana jadę z małą do Prokocimia. Trzymajcie kciuki za spokojną podróż i żebym coś się tam dowiedziała mądrego. dobranoc:-)
tego zawsze sie bardzo boję..... dzielna byłasboze dziewczyny jeszcze teraz jestem roztrzesiona, rece mi sie trzesa jak wam to pisze, przezylam chyba najwiekszy koszmar swojego zycia, jak czesto moje chlopaki mieli napad placzu, szlam do pokoju zeby zoabzcyc co sie dzieje, jeden z moich dzidizusiow zaczal tak plakac zanoszac sie ze stal sie caly czerwony i widac bylo ze brakuje mu oddechu, szybko wyjelam go z lozeczka a on nie oddychal! przylecial moj O i w panice przekrecilismy go do gory nozkami, nic to nie dalo, boze byl normalnie z otwarta buzia i taki oczkami jakby za mgla,zaczelam robic mu usta usta a on nic..ku... dziewczyny nie zycze tego njagorszemu wrogowi.dopiero jak oreste przycisnal mu klatke piersiowa to zlapal oddech...tak ryknelam placzem ze do teraz nie moge sie uspokoic, chrsyte myslaam ze strace swoje dziecko..jutro zadzwonie do lekarki zeby to opowiedziec, bo zaczelam tylko czytac o bezdechu u niemowlat i po paru arykulach mam dosc
Ja mialam taki wlasnie slub. Po zawarciu zwiazku malzenskiego udalismy sie ze swiadkami na obiad do restauracjii za godzinke w podroz do Paryza, a potem do Hiszpani.onionek a tak wogole to ja jestem 3 panna w takim razie tez sie jeszcze nie pobralismy, plany sa na przyszly rok po chrzcinach, ale my rezygnujemy ze standardowego wesela i calej szarpaniny przewozenia moich gosci do wloch, postanowilismy gdzies uciec znalezlismy biuro ktore organizuje takie sluby gdzies daleko, zoabczymy jakie koszta i zaszalejemy bedzie slub z podroza poslubna w jednym, jedeny minus ze sie nam to nie wroci, bo preznetow ani kasy od gosci nie bedzie hehe ale trudno, przynamniej bedzie niezapomniane przezycie i oczywiscie jak sie zdecydujemy to jedziemy z naszymi synkami
Dziewczyny, napiszcie mi tak technicznie o tym szerokim pieluchowaniu... na pampersa dwie pieluchy i na to zapinacie body (jak na to spodnie wchodza)? czy na spodnie podwójna pielucha i to czyms spiete czy inaczej...
RICINUS COMMUNIS 5ch to granulki homopatyczne, mozna kupic w aptece, 3razy dziennie ssac po 5 granulek.
witajcie
Espumisan dziala jak ta lala mala puszcza takie pierdki dzieki czemu brzuszek juz nie boli i nie musimy sie meczyc co wieczor z placzem i malutka lepiej spi w nocy i budzi sie tylko 2 razy wczesniej budzila sie co 2 godziny i ciezko bylo spowrotem ululac ja do snu faktycznie pogoda zaczyna dolowac jeszcze szykuje sie zmiana czasu wiec o 16 znowu noc praktycznie bedzie ehh no ale co zrobic trzeba myslec pozytywnie jak to pan "pogodynka" z dzien dobry tvn powiedzial "po zimie znowu wiosna a po wiosnie lato"
To ja tylko się melduję. Jutro z samego rana jadę z małą do Prokocimia. Trzymajcie kciuki za spokojną podróż i żebym coś się tam dowiedziała mądrego. dobranoc:-)
boze dziewczyny jeszcze teraz jestem roztrzesiona, rece mi sie trzesa jak wam to pisze, przezylam chyba najwiekszy koszmar swojego zycia, jak czesto moje chlopaki mieli napad placzu, szlam do pokoju zeby zoabzcyc co sie dzieje, jeden z moich dzidizusiow zaczal tak plakac zanoszac sie ze stal sie caly czerwony i widac bylo ze brakuje mu oddechu, szybko wyjelam go z lozeczka a on nie oddychal! przylecial moj O i w panice przekrecilismy go do gory nozkami, nic to nie dalo, boze byl normalnie z otwarta buzia i taki oczkami jakby za mgla,zaczelam robic mu usta usta a on nic..ku... dziewczyny nie zycze tego njagorszemu wrogowi.dopiero jak oreste przycisnal mu klatke piersiowa to zlapal oddech...tak ryknelam placzem ze do teraz nie moge sie uspokoic, chrsyte myslaam ze strace swoje dziecko..jutro zadzwonie do lekarki zeby to opowiedziec, bo zaczelam tylko czytac o bezdechu u niemowlat i po paru arykulach mam dosc