reklama
witajcie
A ja sie dzisaij obkupilam w lidlu pampersami z promocji takze zapas bedzie na dluzszy czas
Espumisan dziala jak ta lala mala puszcza takie pierdki dzieki czemu brzuszek juz nie boli i nie musimy sie meczyc co wieczor z placzem i malutka lepiej spi w nocy i budzi sie tylko 2 razy wczesniej budzila sie co 2 godziny i ciezko bylo spowrotem ululac ja do snu faktycznie pogoda zaczyna dolowac jeszcze szykuje sie zmiana czasu wiec o 16 znowu noc praktycznie bedzie ehh no ale co zrobic trzeba myslec pozytywnie jak to pan "pogodynka" z dzien dobry tvn powiedzial "po zimie znowu wiosna a po wiosnie lato"
A ja sie dzisaij obkupilam w lidlu pampersami z promocji takze zapas bedzie na dluzszy czas
Espumisan dziala jak ta lala mala puszcza takie pierdki dzieki czemu brzuszek juz nie boli i nie musimy sie meczyc co wieczor z placzem i malutka lepiej spi w nocy i budzi sie tylko 2 razy wczesniej budzila sie co 2 godziny i ciezko bylo spowrotem ululac ja do snu faktycznie pogoda zaczyna dolowac jeszcze szykuje sie zmiana czasu wiec o 16 znowu noc praktycznie bedzie ehh no ale co zrobic trzeba myslec pozytywnie jak to pan "pogodynka" z dzien dobry tvn powiedzial "po zimie znowu wiosna a po wiosnie lato"
Dziewczyny, napiszcie mi tak technicznie o tym szerokim pieluchowaniu... na pampersa dwie pieluchy i na to zapinacie body (jak na to spodnie wchodza)? czy na spodnie podwójna pielucha i to czyms spiete czy inaczej...
Ja zakładam Ani do 6 tyg. pieluszki, pokazywali nam na szkole rodzenia, w szpitalu też uważnie obserwowałlam, żeby zapamiętać jak oni to robią. Na pampersa zakładałam pieluchę tetrową o drugą pieluchę zakładałam celem podtrzymania tej pierwszej.Składałam ją po przekątnej w taki jakby trójkąt, potem jeszcze raz składałam tak, że wychodziło coś na zasadzie prostokąta, zwisające części znowu składałam, taki jakby prostokąt był na tyle długi, że owijałam dokoła pasa, tzn. tak, żeby przytrzymał tę pierwszą pieluchę.
calineczka jak tam wyniki???
kasik dziekuje za pamiec:* duzo mieliscie gosci u nas max 80. ja sie smieje ze tyle lat jestesmy z moim razem ze ja sie czuje jak bysmy byli malzenstwem ale dziwnie sie czuje majac inne nazwisko niz synek wiec slub musi byc..a pozatym ilez to mozna byc panna
asiek ja zawsze bylam doslownie wszedzie..nie umialam usiedziec na szanownej i ciagle w ruchu a teraz jak jest maly siedze w domu..jedyne wyjscie to na zakupy..bardzo brakuje mi towarzystwa znajomych ale kazdy w innym miejscu i nie ma jak sie spotkac;/ musimy jakos wytrzymac i oby do wiosny
nom ta promocja w lidlu to super sprawa..ja mam jeszcze dwie paki "2" wiec teraz juz zainwestuje w "3" niech leza. Maly wypil o 18 125ml mleka a zawsze wypija 80 i ciekawa jestem czy o 21 bedzie domagal sie jedzenia czy dluzej wytrzyma..najgorsze jest to ze ma zawsze problem z zasnieciem bo niby juz odlatuje a po chwili oczka szeroko otwarte i wyma****e raczkami..cwiczy moja cierpliwosc ktorej nigdy nie mialam..
kasik dziekuje za pamiec:* duzo mieliscie gosci u nas max 80. ja sie smieje ze tyle lat jestesmy z moim razem ze ja sie czuje jak bysmy byli malzenstwem ale dziwnie sie czuje majac inne nazwisko niz synek wiec slub musi byc..a pozatym ilez to mozna byc panna
asiek ja zawsze bylam doslownie wszedzie..nie umialam usiedziec na szanownej i ciagle w ruchu a teraz jak jest maly siedze w domu..jedyne wyjscie to na zakupy..bardzo brakuje mi towarzystwa znajomych ale kazdy w innym miejscu i nie ma jak sie spotkac;/ musimy jakos wytrzymac i oby do wiosny
nom ta promocja w lidlu to super sprawa..ja mam jeszcze dwie paki "2" wiec teraz juz zainwestuje w "3" niech leza. Maly wypil o 18 125ml mleka a zawsze wypija 80 i ciekawa jestem czy o 21 bedzie domagal sie jedzenia czy dluzej wytrzyma..najgorsze jest to ze ma zawsze problem z zasnieciem bo niby juz odlatuje a po chwili oczka szeroko otwarte i wyma****e raczkami..cwiczy moja cierpliwosc ktorej nigdy nie mialam..
Marja
Fanka BB :)
Kalcha ja dopero nadrabiam aleglosci i zobaczylam , ze piszesz o tej ksiazce - ja tez bym bardzo chcala - pirenejka@wp.pl
Dzieki wiekie :-)
Dzieki wiekie :-)
Hej kochane
U nas noc ok ale wieczór który przedłużył nam się do 24 tragiczny... a dzień wcześniej było tak pięknie, ale przynajmniej wiemy że mamy dziecko jak mówi mój tata
Czytałam że chyba beniaminka poleca ksiązkę język niemowląt, jeśli któraś jest ciekawa co to za ksiązka to podajcie maila to wyślę bo mam w formacie pdf więc na kompie można czytać, ja właśnie zaczełam i podoba mi się więc kożystając z okazji że moja kochana kruszynka ma drzemkę lecę do lektury. Więc jesli któraś chętna na czytanko to służę książką!!
Milej niedzieli!!!
Małgos doskonale Cię rozumiem, ja z moim P dopiero po 7 latach bycia razem wzieliśmy ślub (oczywiście jak pojawiła sie Jula) i szczerze prócz tego ze mam obrączkę na palcu i inne nazwisko to nic sie nie zmieniło...
ja po dość cięzkim wieczorze wkońcu odniosłam zwycięstwo 19 40 a dzieci śpią w swoich łóżeczkach ufff uwierzcie mi że czasem myślę że wyladuje w wariatkowie 2 dzieci na jednym pokoju to masakra ( Julia ciągle wybudza Lenę.. a ja sie robie przez to bardzo nerwowa, nawet zaczynamy sie zastanawiac czy nie wynająć 2 pokojowego mieszkania... kurcze mamy bardzo zagmatwaną sytuacje z mieszkaniami, za jakies 4 lata wyjdzie tak ze bedziemy mieli ich az 3 ale puki co gnieździmy sie w czwórke na kawalercMASAKRA (((
KALCHA DZIĘKUJE BARDZO ZA KSIĄŻKĘ )))
ja po dość cięzkim wieczorze wkońcu odniosłam zwycięstwo 19 40 a dzieci śpią w swoich łóżeczkach ufff uwierzcie mi że czasem myślę że wyladuje w wariatkowie 2 dzieci na jednym pokoju to masakra ( Julia ciągle wybudza Lenę.. a ja sie robie przez to bardzo nerwowa, nawet zaczynamy sie zastanawiac czy nie wynająć 2 pokojowego mieszkania... kurcze mamy bardzo zagmatwaną sytuacje z mieszkaniami, za jakies 4 lata wyjdzie tak ze bedziemy mieli ich az 3 ale puki co gnieździmy sie w czwórke na kawalercMASAKRA (((
KALCHA DZIĘKUJE BARDZO ZA KSIĄŻKĘ )))
kerna
http://www.lauraziobro.pl
To ja tylko się melduję. Jutro z samego rana jadę z małą do Prokocimia. Trzymajcie kciuki za spokojną podróż i żebym coś się tam dowiedziała mądrego. dobranoc:-)
Kasiona
boze dziewczyny jeszcze teraz jestem roztrzesiona, rece mi sie trzesa jak wam to pisze, przezylam chyba najwiekszy koszmar swojego zycia, jak czesto moje chlopaki mieli napad placzu, szlam do pokoju zeby zoabzcyc co sie dzieje, jeden z moich dzidizusiow zaczal tak plakac zanoszac sie ze stal sie caly czerwony i widac bylo ze brakuje mu oddechu, szybko wyjelam go z lozeczka a on nie oddychal! przylecial moj O i w panice przekrecilismy go do gory nozkami, nic to nie dalo, boze byl normalnie z otwarta buzia i taki oczkami jakby za mgla,zaczelam robic mu usta usta a on nic..ku... dziewczyny nie zycze tego njagorszemu wrogowi.dopiero jak oreste przycisnal mu klatke piersiowa to zlapal oddech...tak ryknelam placzem ze do teraz nie moge sie uspokoic, chrsyte myslaam ze strace swoje dziecko..jutro zadzwonie do lekarki zeby to opowiedziec, bo zaczelam tylko czytac o bezdechu u niemowlat i po paru arykulach mam dosc
Saraa
Melduje sie , zew wrocilam po urlopie. Maxiu to urodzony podroznik, 8 godzinw samochodzie a on nawet nie zajeczal 4 godz spal potem przerwa na karmienie , pozniej godzinke popatrzyl w okienko i znow wkiomono. Przejechal chlopak swoje pierwsze 2000 km. Lece was chociaz troszke nadrobic.
Kasiona jestem w szoku, jiuz dawno sobie obiecalam , ze przeczytam podrecznik pierwszej pomocy, teraz zrobie to napewno. I tak bylas dzielna.Ja bym chyba zwariowala.
Kasiona jestem w szoku, jiuz dawno sobie obiecalam , ze przeczytam podrecznik pierwszej pomocy, teraz zrobie to napewno. I tak bylas dzielna.Ja bym chyba zwariowala.
Ostatnia edycja:
reklama
o Boze:---------(boze dziewczyny jeszcze teraz jestem roztrzesiona, rece mi sie trzesa jak wam to pisze, przezylam chyba najwiekszy koszmar swojego zycia, jak czesto moje chlopaki mieli napad placzu, szlam do pokoju zeby zoabzcyc co sie dzieje, jeden z moich dzidizusiow zaczal tak plakac zanoszac sie ze stal sie caly czerwony i widac bylo ze brakuje mu oddechu, szybko wyjelam go z lozeczka a on nie oddychal! przylecial moj O i w panice przekrecilismy go do gory nozkami, nic to nie dalo, boze byl normalnie z otwarta buzia i taki oczkami jakby za mgla,zaczelam robic mu usta usta a on nic..ku... dziewczyny nie zycze tego njagorszemu wrogowi.dopiero jak oreste przycisnal mu klatke piersiowa to zlapal oddech...tak ryknelam placzem ze do teraz nie moge sie uspokoic, chrsyte myslaam ze strace swoje dziecko..jutro zadzwonie do lekarki zeby to opowiedziec, bo zaczelam tylko czytac o bezdechu u niemowlat i po paru arykulach mam dosc